Vše ohledně kategorie serverů: Trouble in Terrorist Town

Re: Nesmyslné pravidla / Zbytečné pravidlo / P2W

Příspěvekod Delmento » 23 pro 2020, 21:34

CodouDAKING píše:Tak znovu, jsem nevinný vedle mě zrádce, odpojím (Abych spectil u zrádce ab, protože hraje nějak moc dobře)
Ale tím kazím hru tomu zrádci že mě nemůže zabít, jako dobře uznávám to pravidlo má actually nějaký nádech ..
Ale domyšlené úplně není..

Je hezké jak to píšeš, protože to píšeš tak, aby si to člověk musel domyslet a třeba nevědomky s tebou souhlasil...

Pokud po tobě hráč střílí/snaží se tě zabít a ty to reconnectneš, je to špatně a porušuješ to pravidlo, ale jestli je ten hráč jen vedle tebe jak píšeš, tak na tom nesejde, záleží jen na tom, pokud to uděláš schválně ve chvíli kdy se tě ten člověk snaží zabít, čímž mu kazíš hru...

Adios.
Když se zamiluje transformátor do traktoru, nedopadá to dobře.
Delmento
Amatér
Amatér

od Rumcajz » 23 pro 2020, 21:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod YeaZ » 23 pro 2020, 21:35 VIP

bude bitka ? pridem pozriet :?
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod CodouDAKING » 23 pro 2020, 21:43 VIP

Vysvětleno na tsku, jedná se pouze o momenty v fightu (Boost Ranku)
V tom případě pravidlo na místě, Aleluja o okecával zbytečnostma co naznačovali P2W metody ale o ty vůbec nejde.
Takže děkuji Delmentovi za stručné vysvětlení o co vlastně šlo :)
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod ahojkamo123 » 23 pro 2020, 21:58

Prosim klid newt(i kdyz je to ode me trosku drze)sou vanoce nenervuj se v podstate debatujem codou ma svuj nazor ktery chce prosadit a poprosim codou davej sem cele citovani ne jenom vynatek.
Dale ne opravdu i bez ohledavani tel bych mel 1K karmy do pulky mapy jak tomu byvalo.
toto pravidlo zahrnuji jak k umyslnemu po i pred smrti reconnectovani,nebavi me kdyz zabiju zradce sem nevinnej a misto toho abych mohl dat bod detektivovi ktery za to mohl koupit golden se proste hrac odpoji, nebo do nekoho jako zradce zacnu strilet a on proste zacne rikat alelluja je zradce a 4 z 10 hracu proste ahoj uvidime se dalsi kolo.to sami se zradci vidim jak zradce zabil detektiva zacnu do nej strilet uvidi ze sem to ja a ahoj dalsi kolo.Vim ze me plno hracu na serveru nema rado ale rozhodne nestrpim poruseni pravidel i kdyz si ostatni mysli ze ja je porusuji.
ahojkamo123
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Delmento » 23 pro 2020, 22:03

ahojkamo123 píše:Prosim klid newt(i kdyz je to ode me trosku drze)sou vanoce nenervuj se v podstate debatujem codou ma svuj nazor ktery chce prosadit a poprosim codou davej sem cele citovani ne jenom vynatek.
Dale ne opravdu i bez ohledavani tel bych mel 1K karmy do pulky mapy jak tomu byvalo.
toto pravidlo zahrnuji jak k umyslnemu po i pred smrti reconnectovani,nebavi me kdyz zabiju zradce sem nevinnej a misto toho abych mohl dat bod detektivovi ktery za to mohl koupit golden se proste hrac odpoji, nebo do nekoho jako zradce zacnu strilet a on proste zacne rikat alelluja je zradce a 4 z 10 hracu proste ahoj uvidime se dalsi kolo.to sami se zradci vidim jak zradce zabil detektiva zacnu do nej strilet uvidi ze sem to ja a ahoj dalsi kolo.Vim ze me plno hracu na serveru nema rado ale rozhodne nestrpim poruseni pravidel i kdyz si ostatni mysli ze ja je porusuji.

Zahrnuje to jen před smrtí, po smrti je to kravina řešit, je to těžké reálně dohledat a před smrtí to má reálný význam, na to po smrti se to pravidlo nevztahuje... Nebo to minimálně admini nebudou řešit, protože je to reálná hovadina, alespoň na tom jsme se shodli :)
Delmento
Amatér
Amatér

Příspěvekod CodouDAKING » 23 pro 2020, 22:05 VIP

Takže to co jsi psal mě jen zmátlo, dík Alelujo jsem díky tobě za debila :) Doufám že jsi spokojený.

Můžete lock, vyřešeno.
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod YeaZ » 23 pro 2020, 22:11 VIP

a ja som sa tešil že aleluja sa zruši :((
sklamany si idem dat sladke
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod ahojkamo123 » 23 pro 2020, 22:12

Pokud se tedy opravdu nejedna o pravidlo ktere se vztahuje na ohledani tel po smrti kdyz jste zradce tak bych to timto chtel navrhnout pokud se bude jednat o úmyslný reconnect-muzete mi verit ze Lukyno to jiz provadi a po precteni tohohle to budou hraci delat casteji az se to roznese a bude to delat kazdy a novip hraci budou o dost znevyhodneni oproti vip hracum kteri jsou detektivove
1 bod za minutu nebudou mit zadne jine body od zradcu.Prosim poradte se jako admini nejaky den o tom s Dandy popripadne bych chtel slyset od vice hracu nazory na to.
A omlouvam se ze doslo k chybe z me strany.
ahojkamo123
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Delmento » 23 pro 2020, 22:22

ahojkamo123 píše:Pokud se tedy opravdu nejedna o pravidlo ktere se vztahuje na ohledani tel po smrti kdyz jste zradce tak bych to timto chtel navrhnout pokud se bude jednat o úmyslný reconnect-muzete mi verit ze Lukyno to jiz provadi a po precteni tohohle to budou hraci delat casteji az se to roznese a bude to delat kazdy a novip hraci budou o dost znevyhodneni oproti vip hracum kteri jsou detektivove
1 bod za minutu nebudou mit zadne jine body od zradcu.Prosim poradte se jako admini nejaky den o tom s Dandy popripadne bych chtel slyset od vice hracu nazory na to.
A omlouvam se ze doslo k chybe z me strany.

Až to bude dělat reálný problém, který bude vadit i pro průběh hry, tak se to samozřejmě řešit bude, ale momentálně je to bez předmětné... Prozkoumání mrtvol hlavně pomáhá EVIP hráčům, takže to hlavně štve je, protože si je pak nemohou prohledat. A jak jsem již psal, reconnect po smrti se blbě obhajuje, už z principu toho, že hráč mohl chtít jen třeba natočit demo, či cokoliv. Samozřejmě že EVIP je dost o tom si moct prohledat těla, ale furt radši ať se ti reconnectnou po smrti, než před smrtí.

V rozšíření pravidla i na po smrti tedy nevidím momentálně význam.
Delmento
Amatér
Amatér

Příspěvekod CodouDAKING » 23 pro 2020, 22:29 VIP

Kámoš takže ty chceš zakázat ragequit? :D :D :D
To jsi nenapsal ne? :D :D :D
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod ahojkamo123 » 23 pro 2020, 22:36

dobra Delmento dekuji za vyjádření
codou pokud ti neco vadi na normalnim nazoru prosim nevyjdruj se vubec ano sem proti umyslnemu opetovnemu pripojeni do hry pokud se hrac odpoji a pripoji nekolikrat po sobe co umrel jako zradce ano je to za me problem pokud to ma nejaky logicky duvod a proto se odpojil a pripojil tak to chapu to ze je to tezko dokazatelne to taky chapu.
uvidime snad to pozdejc problem nebude spis doufam
ahojkamo123
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod CodouDAKING » 23 pro 2020, 22:48 VIP

Tak za 1. je to můj Topic takže se mohu vyjadřovat jak chci.
za 2. Jsem byl na cígu a přemýšlel nad tím .. ani jsem teď nečetl co píšeš protože píšeš to co mi proběhlo hlavou, jako nápad to není špatný, ovšem pouze pokud se jedná o úmyslný reconnect v směru zabránit prohledání těla tak stojím za tvým názorem, pokud by hráč po smrti odlogl a už se nevrátil nebo šel na jiný server nechal bych to být, takto by to bylo taky ve směru kažení hry, takže ano souhlasím .. ale pouze pokud by to hráč úmyslně reconnectnul i po smrti.

Založ nový Topic, napiš tam že pouze pokud hráč reconnectne po té co zemře, nikoliv že se odpojí a odpojený zůstane.
Jak píši, souhlasím s tím, je to další kažení hry.
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Septon » 24 pro 2020, 01:36 VIP

Abych byl upřímný,

Tak nějaký prohledání těla za kredit je totálně zbytečný. Drtivá většina serveru jede jenom na kevlaru a sem tam na health stationu. Což jsou 3 body.

1 bod na začátku +
1 bod po určitém čase +
1 bod sdílený od prohledání evip hráče/druhého detektiva

Body nejsou tak důležitý jako vysoká karma s dobrou zbraní a kevlarovou ochranou. To že se mi odpojí mrtvola s 10 karmy je mi víc jedno, než když se mi odpojí moje oběť ze které mohu mít karmy jako z 8 takových mrtvol.

Hlavně co poslední dobou jak tak koukám, tak se všichni provokujete navzájem. A jak se provokujete tak až potom zapnete demo a jedete na forum.

Třeba od Jeffa nebo Aleluji tam je v PP demo, kde bych mohl zabanovat 5 hráčů včetně podatele porušení. A na tom PP je hodně vidět, že se kočkujete.

Např: Jeff má blbý kecy protože s ním cloumají hormony poslední 2 roky. Za blbý kecy dostává random od Daniela. Daniel je za to potrestán a pak si jde stěžovat na A-Team. To samé. Ty Alelujo někdy totálně vytiltíš Lukyna a pak ho jdeš dát sem. To samé Lukyno zase tebe.

Lukyno sice ze sebe na serveru dělá borce ale pevně věřím, že kdyby jste si sedli na TS v jedné room, tak to vyřešíte jako chlap s chlapem a né jako 2 žalovníčci kteří mezi sebou navzájem chovají zášť. To samé Jeff. Je to takový tuxedo. Na Jeffa míří Daniel, na Daniela Lukyno, Daniel na Aleluju a Aleluja na Lukyna. I když zase Daniel je kategorie sama o sobě. A upřímně už mne to nebaví poslouchat. Buď se všichni sejděte na ts a dejte hlavy dohromady, nebo jeďte do hospody a dejte si po hubě půllitrem a nebo ještě lépe se ignorujte a nepopichujte se navzájem jako malé děti.

Je to strašný jak se chováte. Hlavně když jednomu je 17, dalšímu 20 a tomu nejrozumnějšímu by mělo být 23. Tak cmon, kde jste se sekli vy gramofonový desky.
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.

- Clint Eastwood
Septon
Mistr
Mistr

Příspěvekod Derakh12 » 24 pro 2020, 02:48 VIP

To pravidlo se zavedlo díky některým jedincům, kteří takto lidem znepříjemňovali hru, ještě se to mu na serveru vysmívali a nakonec, k tomu naváděli i jiné hráče :) Každopádně to neplatí jen o reconnectu, ale i na to že si dáš například do konzole kill a nebo se úmyslně zabiješ pádem z výšky, či jinak kdy hráč úmyslně učiní aby protivník nedostal plnou karmu za kill, ale jen za hity (A věř nebo ne, ale je velký rozdíl dostat třeba 60 karmy za kill a nebo jen 15 za to že si ho jen hitoval.)

Dale k tvému dnešnímu dotazu na serveru.."Když budu nevinný a budu dávat reconnectu hned na začátku, protože chci být zrádce. Co s tím udělám.." Udělám s tím to že ti dám kick. Server je většinou večer plný a pokud se chceš bavit tím že budeš dávat neustále reconnect, protože nejsi zrádce tak to můžeš dělat i jinde. Zbytečně akorát budeš zabírat slot pro hráče, který například čeká na připojení na server. Raději tam dostanu třeba nového hráče, i když dá nějaký ten random než se to naučí hrát, než tam mít někoho kdo úmyslně dává reconnect, bo je to sranda..

Nakonec to vaše obviňování a neustále stížnosti ten dělá tohle a ten zas toto a završíte to tím že já jako admin stojím za nic.. Tak na to vám odpovím jen 1. Není jednoduché uhlídat 15 lidi na serveru + ještě k tomu tři různé role, kdy se hráči každé jedné role pohybují naprosto jinde. A ono upřímně si vždy během hry vytipuji hráče, u kterých vím že bych si je měl více ohlídat. A nakonec i admin si chce normálně zahrát, přeci jen proto na ten server chodí ne? Nebo si snad myslíte že každý admin si vezme pytlík brambůrek, litr coly a čučí do monitoru. To opravdu ne. Každopádně tímto posledním odstavcem chci říct že ani jeden admin co přijde na server, tam NENÍ od toho aby za hráči chodil jako hlídací pes a čekal kdo po kom první vystřelí, jste jistě velice inteligentní a když se dokážete dohadovat v PP, tak jistě umíte zapnout i demo a daného hráče nahlásit.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone

@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
Derakh12
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod CodouDAKING » 24 pro 2020, 07:45 VIP

"
Septon píše:Abych byl upřímný,

Tak nějaký prohledání těla za kredit je totálně zbytečný. Drtivá většina serveru jede jenom na kevlaru a sem tam na health stationu. Což jsou 3 body.

1 bod na začátku +
1 bod po určitém čase +
1 bod sdílený od prohledání evip hráče/druhého detektiva

Body nejsou tak důležitý jako vysoká karma s dobrou zbraní a kevlarovou ochranou. To že se mi odpojí mrtvola s 10 karmy je mi víc jedno, než když se mi odpojí moje oběť ze které mohu mít karmy jako z 8 takových mrtvol.

Hlavně co poslední dobou jak tak koukám, tak se všichni provokujete navzájem. A jak se provokujete tak až potom zapnete demo a jedete na forum.

Třeba od Jeffa nebo Aleluji tam je v PP demo, kde bych mohl zabanovat 5 hráčů včetně podatele porušení. A na tom PP je hodně vidět, že se kočkujete.

Např: Jeff má blbý kecy protože s ním cloumají hormony poslední 2 roky. Za blbý kecy dostává random od Daniela. Daniel je za to potrestán a pak si jde stěžovat na A-Team. To samé. Ty Alelujo někdy totálně vytiltíš Lukyna a pak ho jdeš dát sem. To samé Lukyno zase tebe.

Lukyno sice ze sebe na serveru dělá borce ale pevně věřím, že kdyby jste si sedli na TS v jedné room, tak to vyřešíte jako chlap s chlapem a né jako 2 žalovníčci kteří mezi sebou navzájem chovají zášť. To samé Jeff. Je to takový tuxedo. Na Jeffa míří Daniel, na Daniela Lukyno, Daniel na Aleluju a Aleluja na Lukyna. I když zase Daniel je kategorie sama o sobě. A upřímně už mne to nebaví poslouchat. Buď se všichni sejděte na ts a dejte hlavy dohromady, nebo jeďte do hospody a dejte si po hubě půllitrem a nebo ještě lépe se ignorujte a nepopichujte se navzájem jako malé děti.

Je to strašný jak se chováte. Hlavně když jednomu je 17, dalšímu 20 a tomu nejrozumnějšímu by mělo být 23. Tak cmon, kde jste se sekli vy gramofonový desky.
"

Já věděl že v tom není nevině :D Přesně jak každý druhý říká..
Alelujo provokuješ ostatní hráče a pak se divíš tomu co se děje.

"
Derakh12 píše:To pravidlo se zavedlo díky některým jedincům, kteří takto lidem znepříjemňovali hru, ještě se to mu na serveru vysmívali a nakonec, k tomu naváděli i jiné hráče :) Každopádně to neplatí jen o reconnectu, ale i na to že si dáš například do konzole kill a nebo se úmyslně zabiješ pádem z výšky, či jinak kdy hráč úmyslně učiní aby protivník nedostal plnou karmu za kill, ale jen za hity (A věř nebo ne, ale je velký rozdíl dostat třeba 60 karmy za kill a nebo jen 15 za to že si ho jen hitoval.)

Dale k tvému dnešnímu dotazu na serveru.."Když budu nevinný a budu dávat reconnectu hned na začátku, protože chci být zrádce. Co s tím udělám.." Udělám s tím to že ti dám kick. Server je většinou večer plný a pokud se chceš bavit tím že budeš dávat neustále reconnect, protože nejsi zrádce tak to můžeš dělat i jinde. Zbytečně akorát budeš zabírat slot pro hráče, který například čeká na připojení na server. Raději tam dostanu třeba nového hráče, i když dá nějaký ten random než se to naučí hrát, než tam mít někoho kdo úmyslně dává reconnect, bo je to sranda..

Nakonec to vaše obviňování a neustále stížnosti ten dělá tohle a ten zas toto a završíte to tím že já jako admin stojím za nic.. Tak na to vám odpovím jen 1. Není jednoduché uhlídat 15 lidi na serveru + ještě k tomu tři různé role, kdy se hráči každé jedné role pohybují naprosto jinde. A ono upřímně si vždy během hry vytipuji hráče, u kterých vím že bych si je měl více ohlídat. A nakonec i admin si chce normálně zahrát, přeci jen proto na ten server chodí ne? Nebo si snad myslíte že každý admin si vezme pytlík brambůrek, litr coly a čučí do monitoru. To opravdu ne. Každopádně tímto posledním odstavcem chci říct že ani jeden admin co přijde na server, tam NENÍ od toho aby za hráči chodil jako hlídací pes a čekal kdo po kom první vystřelí, jste jistě velice inteligentní a když se dokážete dohadovat v PP, tak jistě umíte zapnout i demo a daného hráče nahlásit.
"

Tak tobě to nemůže být jasné jestli je to kvůli tomu že hráč není zrádce, nebo kvůli tomu jestli někoho spectuje, tohle už zjistíš jedině tak, že pokud má roli zrádce, reconnect nedá, a nebo v tu dobu, kdy zůstane ve hře tak už má důkazy na daného hráče, takže je to takový 50/50 a ty bys pak zase skončil na stížnostech, zbytečně jen z domněnky ..

Nic proti vám vážení Admini TTT nebýt vás, server by byl nehratelný :)
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

PředchozíDalší

Zpět na Trouble in Town servery