• Stránka 1 z 1
Nesmyslný ban... znovu
Server: JB
Popis situácie/ prehrešky admina: Asi před 1-2 měsícema jsem dostal bezdůvodný perma ban za "poškozovaní portálu" napsal jsem si o unban a ani mi neřekli důvod proč jsem ho dostal a psali proč ho dostal můj kamarád, ale proč jsem ho dostal já mi neřekli. Tak či tak mi dal unban. Od té doby jsme na GSku nebyl (možná jednou na 1 minutu ale to byl missclick), dnes jsem se nudil tak jsem se rozhodl kouknout jak GSko pokročilo od doby co jsem tam nebyl. No... ale bum znovu ban. Vůbec nevím co jsem jako udělal... Pokud jsem něco udělal tak nechápu co, kdy a jak když jsem nebyl ani na serveru.
Dôkazy: Důkaz no, je to ten samotnej ban, nechci to psát jako žádos o unban ale jako stížnost za to že mi už po druhé dal DM perma ban za NIC!!!
Popis situácie/ prehrešky admina: Asi před 1-2 měsícema jsem dostal bezdůvodný perma ban za "poškozovaní portálu" napsal jsem si o unban a ani mi neřekli důvod proč jsem ho dostal a psali proč ho dostal můj kamarád, ale proč jsem ho dostal já mi neřekli. Tak či tak mi dal unban. Od té doby jsme na GSku nebyl (možná jednou na 1 minutu ale to byl missclick), dnes jsem se nudil tak jsem se rozhodl kouknout jak GSko pokročilo od doby co jsem tam nebyl. No... ale bum znovu ban. Vůbec nevím co jsem jako udělal... Pokud jsem něco udělal tak nechápu co, kdy a jak když jsem nebyl ani na serveru.
Dôkazy: Důkaz no, je to ten samotnej ban, nechci to psát jako žádos o unban ale jako stížnost za to že mi už po druhé dal DM perma ban za NIC!!!
:3
-
Fejmy - Amatér
Nesmyslný ban... znovu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nesmyslný ban... znovu
Po domluvě s Garlinem se vybanovali vyšší z adminů z konkurenčních portálů. Dezertéry nemáme rádi.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Bohuzial robim to nerad, ale museli sme vybanovat zname tvare z inych portalov lebo k nam pravidelne chodili robit bordel, ja viem ze to neje fer rozdavat bany ludom co nic nespravili, ale je to prevencia, je mi to luto :/ Adminujes inde ? Hraj inde.
Keby nam nechodili robit admini inych portalov bordel na serveri k tomuto kroku by sme nepristupili.
U nas maju admini zakazane chodit robit problemi inam, pod hrozbou banu a zrusenia prav. Ine portaly preferuju radsej poskodzovanie ako staranie sa o svoje vlastne serveri.
Keby nam nechodili robit admini inych portalov bordel na serveri k tomuto kroku by sme nepristupili.
U nas maju admini zakazane chodit robit problemi inam, pod hrozbou banu a zrusenia prav. Ine portaly preferuju radsej poskodzovanie ako staranie sa o svoje vlastne serveri.

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Garlin, no trošku drastické, nikdy jsem proti vašemu portálu nic neměl a ani nechodil dělat reklamu či urážet. Takže podle mého je tohle nesmysl. Ale pokud vaši admini mají zakázáno chodit na jiný portály a dělat tam bordel tak to nechápu tu invazi vašeho AT asi před měsícem a něco. Kdy přišli k nám na portál smáli se jaké to tam, uráželi portál, dělali bordel, porušovali pravidla a atd... neříkám že to dělali všichni co tam byli ale někteří ano. Takže pokud toto máte zakázané, tak si to lépe hlídejte místo toho aby jste banovali lidi co nikdy proti vašemu portálu nic neměli.
Někdo od vás mi napsal (hoolder nejsem si jist), že se konkurence nebojíte a najednou ano?
Někdo od vás mi napsal (hoolder nejsem si jist), že se konkurence nebojíte a najednou ano?
:3
-
Fejmy - Amatér
Kludne tam vybanujte si u Vas cele GS cim viac ludi zabanujete tym budem radsej, bohuzial svoje dovody som napisal, neje dovod aby si hral tu ked mas prava inde, pekne si tam rob aktivitu a snaz sa 
Nemozem kontrolovat cinnost celeho AT mimo nas portal par adminov som ale zrsuil uz za to. CHodit robit bordel inam je ubohe.
GL HF

Nemozem kontrolovat cinnost celeho AT mimo nas portal par adminov som ale zrsuil uz za to. CHodit robit bordel inam je ubohe.
GL HF

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1