Volná debata o Counter Strike 2.

Nespokojenost s Jail server

Příspěvekod Nocik » 03 bře 2016, 20:39

Dobrý den, celý den!
Předem upozorňuji, že se v násedujících řádcích bude vyskytovat kritika nejspíše všech jail serverů co se týče hry CS:GO na tomhle portálu, ale budu se snažit o konstruktivní kritiku :).

Tak, odkuď začít že..
Jedná se asi o tohle.. Dříve jsem hodně pařil CS:S na jiném portálu, nejoblíbenější typ serveru byl nečekaně Jaiľs Break, hrál jsem to asi 2 roky. Vybudoval jsem si k tomuhle módu velice silný vztah a řeknu, že jsem se tenhle mód naučil hrát, ale na vašich 9 jail serverech se to podle mě neumí.
Teď abych si to nějak obhájil, ale asi to nebude jednoduché, jak tak přemýšlím..
Ale pusťme se na to!
Položme si otázku, k čemu je vlastně tento mód? Counter strike je přece o střílení, takže tento mód bude asi o té komunikaci, o té zábavě. Tohle ale hodně lidí na serverech nechápe, zvláště ti co se cpou k CT. Abych tohle konkretizoval, tak jde o to, že drtivá většina CT si jdou pro killy, snaží se nějak napálit T-čka aby umřeli, chápu, že tohle je obsahem tohohle módu.
(Ale nechme si to všichni vysvětlit..)
Podle mě rozkazy jsou natolik stupidně přísné, že to není ani možny, např. příkaz "Pustíte klávesnici a myš" nebo tak nějak, ale podstata je snad jasná. Tento příkaz je podle mé dvou denní aktivity celkem dosti používaný, ale to není zas tak to nejhorší. Nejhorší je podle mě na tom ta věc, že CT-čka dají kill i za blbé otočení, T-čko nemá ani přehled o poloze CT, nemůže ani naplánovat vzpouru, nemůže prostě nic, CT dává v této situaci T-čku pouze bezhlavé rozběhnutí se a nic víc, prostě se jen rozběhnout a doufat, to je podle mě celkem suché.. umřete a 10minut čekáte na nové kolo, bomba! ;)

Další věc co bych rád zmínil je tolerance..
Podle mě se T-čkum od CT nedostává žádná tolerance, toto je přeci přestávka ve vězení, smyslem je hrát různé kreativní hry, ale hry typu "první reakce na skok" třeba 3x během 25 sekund.. to je prostě nuda, upřednostňoval bych CT co vymyslí něco originálního, zkombinuje třeba 2 hry do sebe, či něco jiného, ale zábavního, něco co má "šťávu". To jest jedna strana tolerance, teď druhá... My jsme třeba na serveru upozornili daného člověka, za přestupek ihned nekillovali, vybočil třeba z řady a hned zašel zpět nebo se posunul o kousíček dopředu jednou, ikdyž se neměl vůbec co hýbat, "božeeeeee....." Nechtěně se dotknu klávesy nebo se mi prostě nezdá, že jsem přesně na čáře, někdo je takový někdo zase makový. Někdo je puntičkář a chce stát přesně na čáře někdo ne, každý člověk je jiný. Jen tak se neříká "100 lidí, 100 chutí." a to platí u všeho, chutě, chování, názory, záliby, všechno!

Další věc by mohla být třeba komunikace :).
Komunikace je základ této hry, hraje se díky mikrofónu, ale to neznamená, že člověk bude dávat rozkazy 10 kol po sobě, slovo od slova stejný, stejně nudný, stejný zákazy, stejný "pitomosti" s prominutím, které nejsou ani potřeba.
Další věc by mohla být ta, že lidé mluví dosti sprostě :D :D (Omlouvám se, že se směji, ale pamatuji si, jak jeden nejmenovaný admin před cca 4-5 lety banoval třeba na půl hoďky za slovíčko "vole". Každej se ho bál v tomhle, říct před ním jedno sprosté slovo, ale jinak to byl jeden z nejlepších majitelů vůbec. Jednoho dne přišel na server pod změněným nickem a zabanoval asi 16 lidí za vulgarismus na půl hoďky až hoďku, půlku serveru, od té doby tam nikdo nemluvil sprostě dobrej rok.

Další věcí na programu budou freekilly a různé přestupky ze strany CT.
Viděli jste někdy jak CT řeší freekill, co omylem rozdalo? Podle mě určitě ne.. Vypíši vám zde pár přestupků, čehož jsem byl svědkem.
1) T-čko se spawnulo do cely, seklo se tak, že se nemohl hýbat, ani nic jiného. CT-čka se furt ptali "Kde je ten poslední co chybí?" minimálně 3 T-čka spamovali do hry že poslední je seklý v cele. Co udělalo CT-čko? Přišlo, dalo mu hlavu jak kráva a odešlo, bez jakéhokoliv zaváhání, jestli se to nedá nějak vyřešit (samozřejmě, že v tomhle případě bez příkazu na respawnu to nelze). Ale že by se ho třeba nějak zeptali, či dohodli, zabijeme tě, protože co s tím, vůbec, absolutní nezájem..
2) Druhý příklad, byl se mnou spoluhráč v cele, vůbec ho neznám, prostě nezájem. Ale pohyboval se celou dobu předemnou (byl natisklý na mřížích, já na něm "vrrrr"), šli jsme na plošinu, já za ním, celou dobu mi byl na očích, najednou dostane kill, zeptá se za co kill?, že prý "skákal", celou dobu jsem ho nechtíc pozoroval, neskočil! Takovéhle lži jsem za dva dny potkal několikrát. Ani chybu nepřiznají!

Tak tohle všechno mě mrzí, jakožto milovníka Jaiľs Break serveru na vašich serverech, totální nuda a teď co mě donutilo tohle napsat? Přišel jsem na váš server, úplně poprvé, začal jsem psát, co to má jako znamenat, proč jsou tak stupidní příkazy. Poté jsem si řekl, že si vyzkouším místo u CT a ukážu svůj pohled na jaily, ukázal jsem se, všechny tyhle body jsem vzal vpotaz a jakmile jsem odešel od CT, tak asi 5 lidí z 9 (včetně mě) co byli na serveru napsali, ať tam pustí mě, byli rádi, smáli se věcem, co jsem říkal, komunikoval jsem s nimi, zeptal se jich co si chtějí zahrát, byli spokojení nachvíli, je tohle všechno snad náhoda? :)

Snad tohle nepůjde "Jedním uchem tam a druhým ven.", neberte to jako nějakou urážku, vůbec to tímto není myšleno, pouze poukazuji na komunitní chyby, které se nachází na vašem serveru, správný dodatek k tomu bude: bez zaujatosti. Vždy jsem vaše servery, potažmo herní portál respektoval, ikdyž jsem byl adminem 2 roky na herním portálu, na "jailech" a řeknu, že se mi tam fakt dobře trávilo těch 2000 hodin ;) mimochodem byla to Bojová Síla, třeba si to někdo vybaví.

Jinak přeji krásný zbytek čtvrtečního večera, Nocík :P
Nocik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 2
Registrován: 02 bře 2016, 19:36

Nespokojenost s Jail server

od Rumcajz » 03 bře 2016, 20:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Nespokojenost s Jail server

Příspěvekod FourApples » 04 bře 2016, 18:34

Ano souhlasím že CT by neměli každé kolo dávat reakce já když jsem u ct tak dávám reakce pouze když nás je např. 9 a já potřebuji 8 a ano je třeba vymýšlet nějáké nové atrakce ale přijde mi normální že každý simon řekne máte zakázáno skákat,boxovat a čupět/stát. Ale moc nechápu tvou stížnost :D jelikož na forum si přečte tuhle slohovku jen málo kdo :D je třeba těm lidem říct "nedávej prosím každé kolo reakce dej raději atrakce" :D každý kdo si toto přečte tak tipuji že se na JB chová normálně.. :D
Uživatelský avatar
FourApples
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 39
Registrován: 23 kvě 2015, 20:07

Re: Nespokojenost s Jail server

Příspěvekod dev1ce » 07 bře 2016, 09:19

Souhlasím,
vždycky jsem si říkala, že to jak se někteří internetoví frajírci chovají na 1.6 už prostě horší být nemůže.. pak jsem přišla na cs:go jb v domění, že když hra stojí nějaké ty peníze, že si jí nekoupí každý 13 letý nobrainer.. no bylo to ještě horší. Skoro každé kolo se odehrávalo v prostorách cel. 2. kolo - dostala jsem fk. Když se mi o 4 kola později mikrofonu dostalo, vysvětlila jsem ctčkám situaci, odpověděli mi na to: 'A ty jseš holkaa?'. Následovalo to, že se místo fk řešilo jestli jsem p-ča, jestli jsem tlustá, jestli mám krámy.. situací je samozřejmě víc, ale takovéhle byly moje první dojmy.

Co mě ještě naštvalo, byl update. Obsahoval z 80% věci z 1.6, z 15% návrhy na update 1.6ky (po bloku mohou chodit i ctčka, netradiční schovka, zombie mod, přestřelka náhodné zbraně, gravitace), z 5% konečně něco co někoho napadlo (disco střely :D). Jak jsem někde četla: 'z GO JB a 1.6 JB nechceme mít dva stejné servery, pojďme vymyslet něco nového kreativního!' Načež místo aby si samotní hráči GO JB zapojili mozky a napsali kreativní věci, co chtějí, vzali se všechny super nápady od hráčů jb na 1.6 a zrealizovali se, protože na 1.6ku se s-re. (aspoň takhle to z mého pohledu vypadá)

Doufám, že si to aspoň někdo přečte
Obrázek
Uživatelský avatar
dev1ce
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 113
Registrován: 26 říj 2013, 19:16

Re: Nespokojenost s Jail server

Příspěvekod fit » 07 bře 2016, 20:24

Lahůdky jako Box, reakce a zákaz stát miluju. CS:GO se od 1.6 lyšilo tím že jste nemuseli mít VIP aby jste udělali kvalitní vzpouru. Takže teď hraju CS:GO kvůli tomu co mé baví na JB. CS 1.6 mám pro kvalitní zábavu (tu kterou tvoří simon)
Uživatelský avatar
fit
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 15
Registrován: 13 úno 2016, 16:50

Re: Nespokojenost s Jail server

Příspěvekod NiXi » 22 kvě 2016, 15:48

měli by se hrát atrakce reakce nesnašám kvuli pingu :D
NiXi is love. NiXi is life.
Uživatelský avatar
NiXi
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 53
Registrován: 02 led 2016, 19:22

Re: Nespokojenost s Jail server

Příspěvekod nYcko » 23 kvě 2016, 08:08

Problém je v hráčoch, ktorý za každú cenu chceju byť CT aj keď nevedia pravidla, pripadne keď zoberu simona tak sa zmôžu na reakcie alebo na mod. Samotny problem je aj to, že kCt idú hráči len za účelom zabíjania a vôbec nemajú záujem o aktívne branie simona a vymýšľanie zábavných kôl. A toto sa veľmi ťažko mení, keďže je to v samotných hráčoch.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
Uživatelský avatar
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2346
Registrován: 25 led 2013, 19:15


Zpět na Volná debata

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků