• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Nesprávny rank
Zdravím 
Mam tam taký problém, že mi akosi prestal ukazovať môj normálny rank na zombie chronic 3..Niekoľko mesiacov po tom, čo som začala hrať mi to ukazovalo normálne..a tuším od júna/júla mi ukazuje, že som predposledná. Každý deň je to číslo úplne iné, rozdiel je aj v tisíckach, jednoducho stále mi ukazuje predposledne číslo. A určite nie som na nejakom 4242. mieste, pretože mam level a počet zabití porovnateľný s hráčmi z top15 . Ja steam nemám ale rovnaký problém ma ešte jeden steamový hráč, pokiaľ viem . Tak mi prosím poradte čo s tým.Nič som neresetovala ani nepreinštalovala (aspoň o tom neviem). Hrám každý deň, level aj hodnosť sa zvyšuje len ten rank je dosť mimo. Tak budem veľmi veľmi vďačná ak mi s tým niekto bude vedieť pomôcť.

Mam tam taký problém, že mi akosi prestal ukazovať môj normálny rank na zombie chronic 3..Niekoľko mesiacov po tom, čo som začala hrať mi to ukazovalo normálne..a tuším od júna/júla mi ukazuje, že som predposledná. Každý deň je to číslo úplne iné, rozdiel je aj v tisíckach, jednoducho stále mi ukazuje predposledne číslo. A určite nie som na nejakom 4242. mieste, pretože mam level a počet zabití porovnateľný s hráčmi z top15 . Ja steam nemám ale rovnaký problém ma ešte jeden steamový hráč, pokiaľ viem . Tak mi prosím poradte čo s tým.Nič som neresetovala ani nepreinštalovala (aspoň o tom neviem). Hrám každý deň, level aj hodnosť sa zvyšuje len ten rank je dosť mimo. Tak budem veľmi veľmi vďačná ak mi s tým niekto bude vedieť pomôcť.

-
Nymfe - Kolemjdoucí
[Vyřešeno]Nesprávny rank
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nesprávny rank
Na zombie serverech je toto častý problém, jelikož si hráči neovědomují že se jim započítávají smrti za Zombie, a pokud zemřeš třeba 20x za kolo, tak se ti ty smrti hned nastřádají a převíší tvoje killy, z toho důvodu se ti rank bude zvětšovat pomaleji než hráčům, kteří se skrývají, jen proto aby se jim nepřičetli smrti, dle mého názor ne Zombie serverech je úplně zbytečné hrát na rank, jelikož podle Pravidel a Tutoriálu nesmí nechávat ani First/Nemesis, ale ani normální Zombie.
Rada pro tebe: ZDE zadej tam tvé herní jméno nebo SID a podívej se zda máš více smrtí než killů, pokud ano jedná se o problém, který jsem ti zde rozepsal.
Rada pro tebe: ZDE zadej tam tvé herní jméno nebo SID a podívej se zda máš více smrtí než killů, pokud ano jedná se o problém, který jsem ti zde rozepsal.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Re: Nesprávny rank
Čau, určitě se podívej na to co ti tu napsal Quick.
Pokud to bude ta druhá možnost, že se ti bugl rank tak s tím my nic neuděláme.
Zamykám
Pokud to bude ta druhá možnost, že se ti bugl rank tak s tím my nic neuděláme.
Zamykám
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1