Volná debata o Counter Strike 2.

Nespravodlivosť na GS

Příspěvekod SomVocas » 26 dub 2020, 21:27

Ahoj, ako všetci viete tak na GS existuje náš známi gustik a dalšie vysoko postavené osobnosti... a ako každý vie tak to tu nefunguje uplne spravodlivo, môže tu byť admin čo sa snaži ale napr take SA nedostane ale pride sem Molex a hra s vedením a hned ma také SA... Tak ako to funguje aj s VIP... pride sem typek rozpošle kody a typci maju VIP. Stačí poznať správnych ľudí. A aká to je spravodlivosť ked niekto to VIP si musí kúpiť a niekto ho dostane zadarmo... Už si len počkam na ten giveaway ktorý by mal byť :) už vidim ako Gustik si zoberie peniažky však why not (nič v zlom)...
SomVocas
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Nespravodlivosť na GS

od Rumcajz » 26 dub 2020, 21:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nespravodlivosť na GS

Příspěvekod AwpOnly » 26 dub 2020, 23:52 VIP

SomVocas píše: a ako každý vie tak to tu nefunguje uplne spravodlivo, môže tu byť admin čo sa snaži ale napr take SA nedostane ale pride sem Molex a hra s vedením a hned ma také SA...

Ty to nemôžeš vedieť ako on dostal SA.

SomVocas píše: pride sem typek rozpošle kody a typci maju VIP.

Prečo neprídeš ty a nepošleš kody?

SomVocas píše: A aká to je spravodlivosť ked niekto to VIP si musí kúpiť a niekto ho dostane zadarmo...

Presne tak, veď aj tebe môže kamarát kupiť VIP a poslať Ti kod, nie? To je úplne to isté.

SomVocas píše: Už si len počkam na ten giveaway ktorý by mal byť :)

No vidiš, tu dostaneš tiež zadarmo VIP, tak čo si sťažuješ???? :?

Poviem ti to takto, celý tento tvoj príspevok je nezmysel. Už som sa vyjadril vyššie a snaď to pochopíš.

Samozrejme to neber v zlom.. ;)
AwpOnly
Spamer
Spamer

Příspěvekod AngelOfDarkness » 27 dub 2020, 11:03 VIP

SomVocas píše:Tak ako to funguje aj s VIP... pride sem typek rozpošle kody a typci maju VIP. Stačí poznať správnych ľudí. A aká to je spravodlivosť ked niekto to VIP si musí kúpiť a niekto ho dostane zadarmo...

:lol: :lol: :lol: :lol:
tak takhle dlouho jsem se jeste nenasmal
ty si opravdustezujes na to, ze nekdo prijde a ze svych vlastnich penez posle par kodu do chatu aby mel nekdo FREE VIP ?
To nemyslis vazne ze ne :D

SomVocas píše:môže tu byť admin čo sa snaži ale napr take SA nedostane ale pride sem Molex a hra s vedením a hned ma také SA...

Ehm, nevim z jakeho prstu sis tohle vycucal ale jsou to jen kecy. Hold tohle rekne nejaky pleb a hned to vsichni musi rikat bez jakehokoliv dukazu, jen proto ze ON to tvrdi. Seems legit for me. :|
SomVocas píše:Už si len počkam na ten giveaway ktorý by mal byť už vidim ako Gustik si zoberie peniažky však why not (nič v zlom)...

Jako tahle veta nedava ani smysl... Stezujes si na to ze nekdo tu rozdava FREE VIP a pak rikas ze Gustik sebere penizky ?! :roll:

AwpOnly píše:Poviem ti to takto, celý tento tvoj príspevok je nezmysel. Už som sa vyjadril vyššie a snaď to pochopíš.

Vic k tomu neni potreba ani rikat, tenhle prispevek nema hlavu ani patu, jen kecy a kecy co jsi nekde slysel a jeste mas tu drzost hazet tady na AT spinu. Zkus se nad sebou zamyslet
ObrázekObrázekObrázek
AngelOfDarkness
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod Twixo38 » 27 dub 2020, 19:27 VIP

ďalší nový účet, kt. prišiel šíriť svoje znalosti :) Ďakujeme ti.
Obrázek

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
Twixo38
Mistr
Mistr

Příspěvekod PraseciRypacek » 28 dub 2020, 19:42

+rep :ugeek:
kys kys kys kys kys kys kys kys kys kys

Obrázek[/url]
PraseciRypacek
Zkušený
Zkušený