• Stránka 1 z 1
Neukladaji se levely
zdravím, hraji na zombie mini1 a trapi mě problem, nahraju si 10lvl, za par hodin mi zmizi a mam zas 0.
čim to je v čem je problem? mate někdo zkušenosti?
e. by elwyn: LOCK
čim to je v čem je problem? mate někdo zkušenosti?
e. by elwyn: LOCK
-
Lusyanna - Kolemjdoucí
Neukladaji se levely
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neukladaji se levely
Ahoj, no ak nemáš steam tak to môže byť zmenou IPčky etc. (Dynamická IP), a ak máš steam možno sa ti len bugla SteamID.
-
Strelllaa - Amatér
Podle toho co říkáš si myslím, že máš NonSteam. Největší pravděpodobnost bude ta, že se ti mění Ip a levely se ti prostě uloží na jednu Ip a pak musí znova na jinou.
To samý je i u Steamu, ale tam je spíš chyba dočasná a pomůže reset serveru - což je někdy ráno každý den, pokud se nepletu.
Pokud si Steam, tak netuším. Pokud si NonSteam, zjisti proč se ti pořád mění Ip adresa (Internet, kdyby si nevěděl - Buď změna nebo zavolat a zjistit co se děje.)
Prakticky jsem napsal to co Strella..
To samý je i u Steamu, ale tam je spíš chyba dočasná a pomůže reset serveru - což je někdy ráno každý den, pokud se nepletu.
Pokud si Steam, tak netuším. Pokud si NonSteam, zjisti proč se ti pořád mění Ip adresa (Internet, kdyby si nevěděl - Buď změna nebo zavolat a zjistit co se děje.)
Prakticky jsem napsal to co Strella..

ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1
Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)
----------------------
Redaktor#
-
Unicron - Zkušený
Ahoj, souhlasím s Unocirnem. Pokud chceš zjistit, jestli máš DIP (Dinamickou IP adresu), rozklikni si vlastnosti tvého internetového připojení, koukni se na IP adresu, kterou máš a zkus se odpojit od internetu a znovu připojit, pokud se ti IP adresa změní máš DIP a doporučuji ti zakoupit originální verzi hry (Steam). Pokud se ti to stalo na Steamu, jedná se o bug SID a během 2 dní by to mělo být opět vpořádku.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
• Stránka 1 z 1