• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Neukládají se mi předvolené klávesi
- Vaša mašina: Počítač/
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Někdy v březnu
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Dobrý den chtěl jsem se zeptat mám problém s 1.6 .Když zapnu hru jdu třeba na CTF a ještě než začnu hrát musím do nastavení keyboard a musím si předvolit třeba čim budu sprejovat a další, nejdou mi vůbec nastavit možnosti výběru takže pokud chci například zbran která je na výběru 6 tak mi to nejde a jak to zmáčknu přepojí mě to někam na server kde jsem nikdy nebyl.
A když třeba na začátku kola chci nakoupit tak se třeba překliknu a misto B zmáčknu N nebo V a hned se přepojuju.
Na deathrunu nejde V spustit schopnost musím pokaždé nabindovat přes konzoli jinak mě to zase přepojí. Chvíli se to dá snášet, ale už mě to dost sere.
FOTO ze steamu http://steamcommunity.com/profiles/7656 ... 9601361108
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Někdy v březnu
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Dobrý den chtěl jsem se zeptat mám problém s 1.6 .Když zapnu hru jdu třeba na CTF a ještě než začnu hrát musím do nastavení keyboard a musím si předvolit třeba čim budu sprejovat a další, nejdou mi vůbec nastavit možnosti výběru takže pokud chci například zbran která je na výběru 6 tak mi to nejde a jak to zmáčknu přepojí mě to někam na server kde jsem nikdy nebyl.
A když třeba na začátku kola chci nakoupit tak se třeba překliknu a misto B zmáčknu N nebo V a hned se přepojuju.
Na deathrunu nejde V spustit schopnost musím pokaždé nabindovat přes konzoli jinak mě to zase přepojí. Chvíli se to dá snášet, ale už mě to dost sere.
FOTO ze steamu http://steamcommunity.com/profiles/7656 ... 9601361108
-
dolik - Pokročilý
[vyřešeno] Neukládají se mi předvolené klávesi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neukládají se mi předvolené klávesi
Ahoj, zkus postupovat takto:
- Otevři si Steam > Knihovna > klikni pravým na Counter-Strike > Vlastnosti > nahoře vyber Místní soubory > Procházet místní soubory.
- Otevře se ti složka, v ní jdi do složky cstrike.
- V ní smaž všechny cfg soubory (hlavně config, userconfig a autoexec; pokud je nemůžeš poznat, tady máš obrázek)
- Potom klikni zde, počkej než se to dokončí a zkus zapnout hru

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1