Porušuje někdo ve hře pravidla? Nahlaste ho zde!

[V] Neustala provokace,neustalé napadání hráču,demence

Příspěvekod KellerCZ » 08 led 2020, 18:35

Zdravím přišel den kdy už to přesáhlo meze stěžuji si na hráče Osku neustalá demence už po několikánasobytém Mute nepomohla proto navrhuji aby hráč dostal perma ban jelikož už trestu měl opravdu mnoho a i v minulosti a na serveru stále ho máx. umlčí a nebo ho napomene ! Divím se osobně že tento hráč tam ještě oxiduje má velmi vysoký ADHD což by chtělo kontaktovat jeho rodiče. Na serveru píše že pije nějaký čaj buchví co.. pak spamuje neustalé v chatu blbosti nebo schválně píše jinak a nebo napada v chatu . Jinak na tomto serveru hraji rád a po 2 rocích sem se vrátil zde v klidu hrat ale bohužel stimto hráčem mám velký problém a rád bych aby dostal ten nejvyšší trest co už sem zmínil . Protože to co před 2 rokama fungovalo tak plno lidí mělo perma ban nebo bany na měsíc a tento hráč vůbec nic nedostane . Důkazy nepotřebuji určitě celý server napíše pravdu :) A hlavně pokud by sem chtěl něco napsat nějaký hráč ze serveru tak to potvrdí a bude souhlasit . Tímto končim
By skille
KellerCZ
Amatér
Amatér

[V] Neustala provokace,neustalé napadání hráču,demence

od Rumcajz » 08 led 2020, 18:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neustala provokace,neustalé napadání hráču,demence

Příspěvekod genji56 » 08 led 2020, 18:59

ahoj chápu to co jsi napsal ale nahlášení nemá strukturu kterou má mýt ale jinak vim jak se osku chová ale tentokrát jsem viděl jak si po něm vystartoval to je vše co jsem chtěl dodat
The Force is all things and I am the Force
genji56
Amatér
Amatér

Příspěvekod KellerCZ » 08 led 2020, 19:04

Je totiž kolikrát důvod poněm vystartovat opravdu se neovlada :)
By skille
KellerCZ
Amatér
Amatér

Příspěvekod fandasliz » 11 led 2020, 12:34 VIP

Osku se občas neudrží, a tak dostává tresty, někdy dostane jen upozornění a někdy zase mute. Avšak v tuto situaci jsem viděl právě tebe Oska provokovat a nadávat mu, na co bohužel odpověděl také nadávkou, za kterou jsem ho upozornil.
Jelikož tobě upozornění ani varování nestačilo, tak jsem ti dal mute. Pokud by Osku znovu nadával, tak ho tu můžeš nahlásit spolu s důkazem.
Považuji za vyřešené.
fandasliz
Minecraft HLSA
Minecraft HLSA

Zpět na Porušení pravidel