I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

nevim

Příspěvekod lovka » 14 pro 2015, 16:40

Server: Surf RPG
Nevim za co jsem dostal ban, dostal jsem mute od Admina elys a nvm jak to je dál za to, že jsem si tam prostě povídal co jsme takhle dělali každý den s lidma co tam hrajem vždy to bylo v pohodě ale najednou polovina lidí dostala mute jen za to, že ten ADMIN neví jak to tam chodí, protože tam nikdy moc nechodil nebo nebyl a poté co mi spadla hra jsem se tam znova připojil a mute jsem měl pryč a najednou mi spadlo csko znova tak jsem to zapnul chtěl se připojit ale dostal jsem ban nevim za co a chtěl bych to vysvětlit a poradit tomuto adminovi až příště začně něco dělat mutovat či banovat at nejprve pochopí jak se to na serveru tu či jinde vyvíjí a jaká je tam komunita a jak se tam lidi chovají a nezačal zbytečně mutovat a banovat. Děkuji, že jste si to přečetli a doufám že se to nějak vyřeší.
By: lovka ;) ;)
lovka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

nevim

od Rumcajz » 14 pro 2015, 16:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: nevim

Příspěvekod ElysiumGS » 14 pro 2015, 17:01

Ahoj, pokud dobře vím, tak jsme s Darkem každého z vás ještě před tím než jsem vás mutnuli minimálně upozornili do voicu popř. do chatu. Vzhledem k tomu, že tě mutoval Dark, ale ne já, tak tu čekej i jeho vyjádření. Mute si dostal za spam voice, na který si byl upozorněn. Ban jsem ti dal s tím, že jsi se reconnectnul a řekl si něco ve stylu "Tak co Elysium, nejsi naštvanej, že mě zase slyšíš?". Upřímně kdyby tohle udělali všichni mutnutí hráči, tak tam prakticky neděláme nic jiného a ty si měl být odstrašující příklad pro ostatní. Z mé strany asi vše, víc ti k tomu řekne Dark.
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Příspěvekod lovka » 14 pro 2015, 20:43

Vzhledem k tomu, že jsem se reconnecnul jak ty říkáš tak poté co jsem přišel zpět, co mi spadlo csko jsem skoušel jestli už mi to jde a ono šlo tak pardón ale nic takového jako tak elysium jsi rád že mě slyšíš jsem neříkal to za prvé. A za druhé promin já jsem nespamoval voic normálně jsme se tam bavily jako každý den což ty nevíš, protože tam nechodíš tak často a mohl jsi mě nechat domluvit a pak by jsi mě varoval a slyšel bych tě problém je v tom že i když mi ban skončil byl jsem tam něco jsi řekl a bylo ticho stejně jsem tě neslišl ;) tak si s mikrofonem můžeš taky něco udělat.
A nech si prosimtě toho že jsi to říkal dost nahlas, spam voic chatu.
S pozdravem lovka.
Myslim to jen v dobrém. :D :D
lovka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod hTcinfo » 14 pro 2015, 20:50 VIP

mute je na místě v případě provokací, nesmyslného pištění a podobně, na serveru se nonstop předvadíš a pištíš kdyby to šlo měl by si perma mute
lock

ps. příště dostaneš za to tvoje umyslné bugovaní silencu tím že se reconectnes ještě ban, děláš to pořád a ten mute nemáš pro nic za nic, až povyrosteš a nebudeš pořád do mikrofonu hučet a pištět můžem se bavit
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
hTcinfo
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy