• Stránka 1 z 1
NEWBE / Jailbreak
Zdař bůh
Chtěl bych si stěžovat na toho admina z důvodu nepozornosti na serverů
Simon dal atrakcí na otázky, D bylo ne Y bylo ano .. Na mapě anka
No dal otázku a říkal, že budou mi na vybraní 2 sekundy..
Položil otázku teroristi se rozmístili a po takových 10 sekundách co Simon šel zmáčknout tlačítko tak se jeden terorista přemistil na to druhé políčko, tak jsem ho zabil a admin mě přemístil, potom, když jsme se ptal, proč mě přemístil, tak mě ignoroval.
Demo dodám až bude.
Chtěl bych si stěžovat na toho admina z důvodu nepozornosti na serverů
Simon dal atrakcí na otázky, D bylo ne Y bylo ano .. Na mapě anka
No dal otázku a říkal, že budou mi na vybraní 2 sekundy..
Položil otázku teroristi se rozmístili a po takových 10 sekundách co Simon šel zmáčknout tlačítko tak se jeden terorista přemistil na to druhé políčko, tak jsem ho zabil a admin mě přemístil, potom, když jsme se ptal, proč mě přemístil, tak mě ignoroval.
Demo dodám až bude.
-
Nerwi - Drbna
NEWBE / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: NEWBE / Jailbreak
Ahoj (demo nebude potřeba) abych to uvedl na pravou míru udělal jsem tam chybu to znávám, ale celý problém byl ve vašem nicku
"sberatel panenskych plan" a "sberatel panenskych blan" a tím že jsem musel na chvilku věnovat pozornost mamce tak jsem nepostřehl že simon říkal že "Kdo se přemístí tak má kill"
ADMIN NEWBE: premistili sberatel panenskych plan k TERRORIST
ADMIN NEWBE: premistili sberatel panenskych blan k TERRORIST
Nerwiq a ty že si dáš skoro identickej nick s hráčem a ten hráč něco provede a přehodím omylem tebe (sberatel panenskych plan)
a pak nereaguji na chat tak řesím něco jiného pokaždé na chat reaguji
toho hrače sberatel panenskych blan jsem přemístil za FK a kažení PP a tebe jsem přehodil omylem.
A proto bych se ti chtěl omluvit za neoprávněný přehoz.
"sberatel panenskych plan" a "sberatel panenskych blan" a tím že jsem musel na chvilku věnovat pozornost mamce tak jsem nepostřehl že simon říkal že "Kdo se přemístí tak má kill"
ADMIN NEWBE: premistili sberatel panenskych plan k TERRORIST
ADMIN NEWBE: premistili sberatel panenskych blan k TERRORIST
Nerwiq a ty že si dáš skoro identickej nick s hráčem a ten hráč něco provede a přehodím omylem tebe (sberatel panenskych plan)
a pak nereaguji na chat tak řesím něco jiného pokaždé na chat reaguji
toho hrače sberatel panenskych blan jsem přemístil za FK a kažení PP a tebe jsem přehodil omylem.
A proto bych se ti chtěl omluvit za neoprávněný přehoz.
-
M4rlb0ro - Sponzor
Re: NEWBE / Jailbreak
Pokud se stane, že si hráč na serveru změní nick na nick totožný s nickem hráče hrajícím na serveru, admin jej slovně upozorní, kickne a poté zabanuje za kažení hry.
Samozřejmě jsou vyjímky, ale tato do toho nezapadá.
lock
Samozřejmě jsou vyjímky, ale tato do toho nezapadá.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1