Volná debata o kostičkách v Minecraftu.

Neymes

Příspěvekod Neymes » 22 dub 2013, 20:36

Chtěl jsem se ještě rozloučit s hráči:
Zdravím vážení a milí.
Jak bych začal, jelikož končím třetí ročník střední školy a další rok budu maturovat, mám už teď hodně práce. Ze školy chodím pozdě, úkolů a učení mám mraky. Když se dostanu na počítač, což je málokdy, nemám tolik času na hraní her. Většinou dělám projekty do školy nebo úkoly + další záliby, jako tvorba hudby, atd.

Minecraft hraji již dlouhou dobu. Už jak jsem byl v deváté třídě na základní škole, našel jsem na internetu hru známou Minecraft a začal jsem ji hrát. Nejdříve singleplayer, potom multiplayer. Multiplayer=GS.
Byl jsem ještě warezák a začal jsem hrát na serveru C1. Začali jsme tu 3. Práva máme 2. Na tomto serveru jsem zažil tolik srandy, jako na žádné hře. Poznal jsem zde tolik skvělých lidí, ale našli se tu i takoví, kteří si díky své vysoké funkci mysleli, že můžou vše. Ale stále převládaly ty dobré zážitky. Začal jsem tu hrát když byla Server adminka Arcast, potom Fanatixteam, Marty, následně Drake a potom JÁ. Ale s gm už to nebylo ono. Do toho se přidalo vedení s některými změnami, které se nelíbily většině adminů, ale naše názory nikdo nebral. Lépe, nikdo neměl odvahu vyslovit svůj nesouhlas nahlas.

Dneska 22. 4. 2013 po další změně vyslovil jeden admin svůj názor a byl za to odebrán. A tohle byl signál pro mě. Poslední kapka. Už nevím, proč bych tu hrál. S těmi, které chci vidět, se uvidím. S lidma se bavit můžu přes TeamSpeak.
Hra Minecraft jako taková už mě nebaví. Povinností je mnoho a času málo.

Tento text jsem byl nucen napsat během 15ti minut, takže není vůbec promyšlený, je nahrubo a je v něm asi hodně chyb. Nepočítal jsem, že to půjde takhle rychle.
Nesouhlasím s názory vedení spolu s minimálně 15ti adminy. Ale vždycky se najde někdo, kdo bude mít jiný názor.
Tento server byl můj domov. Jeden z důvodů mého odchodu je také to, že nechci vidět jak tento server půjde ke dnu.

Doufám, že jsem tomuto portálu dostatečně pomohl, že se bude stále zdokonalovat.
Přeju všem lidem hodně štěstí tady i v reálném životě.

MártyCrafak: To ty jsi mě nabral jako admina, dal jsi mi příležitost udělat něco pro hráče. Děkuju ti za tuto šanci. Jsi jeden z nejlepších lidí, které jsem zde potkal. Ať se ti daří.

Zourek: Neměl jsem moc příležitstí tě poznat, ale přece se našlo pár chvil na TS. Tak málo mi stačilo, abych poznal, že se o tyhle lidi dobře staráš a doufám, že to tak bude i nadále.

LH2PG: Asi jsme se moc nepohodli. Každý z nás má jiné názory, ale to se stává. GL v reále

Víc už mi můj nevelký mozek nedovolil vymyslet. Na teamspeak příjdu a rozloučíme se tam. Občas tam zajdu, ale spíše se budu věnovat důležitějším věcem.

Takže tímto oficiálně končím, chtěl bych si nechat odebrat všechny práva. (dj jožina a výherce mc člověče ponechat prosím)

Díky za možnost tu hrát
Sbohem,
Váš Neymes
Hasta luego
Neymes
Amatér
Amatér

Neymes

od Rumcajz » 22 dub 2013, 20:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neymes

Příspěvekod MiaDsOsI » 22 dub 2013, 21:27

:( Bol si vynikajúci Admin , pamätám si keď sme hrali spolu na C1 :) to boli časy :3 Veľa šťastia v Real Life . -MiaDsOsI
MiaDsOsI
Amatér
Amatér

Příspěvekod Neymes » 23 dub 2013, 13:06

Menší doplněk, Během toho, jak jsem psal tento text, se mi někdo dostal na můj účet na C1 a udělal tam pěknou neplechu.
Byl jsem za toto potrestán odebráním práv, banem na serveru a banem na Teamspeaku.
Vidím, že spravedlnost zde stále funguje ;)
Neymes
Amatér
Amatér

Příspěvekod TheMatiasko » 23 dub 2013, 14:33

Ahoj, síce som ťa vela nepoznal ale my sme si spolu aspoň tak trošku "SADLI".. Ďakujem že si mi dal možnosť stať sa ADMIN GH + RB na C1.. Ďakujem.. GL in RL
TheMatiasko & Barbarossa
VIP
Furien 2, Jailbreak 7, Basebuilder 3, Public 3
EX SA Minecraft PVP
ADMIN Jb's
TheMatiasko
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod MultiCrafer » 23 dub 2013, 16:26

Nekdy pokecame :) udelal si dobrou věc :) poslu ti PM
Obrázek
Obrázek
MultiCrafer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod LuckaCzech » 23 dub 2013, 19:04

Neymes Budeš my chýbat.. Vieš kde sa treba zastaviť :) čarovnásek ;))
LuckaCzech
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Volná debata