• Stránka 1 z 1
[Mimo vzor] Neznalost CT A Kradnutie serveru.
https://steamcommunity.com/profiles/76561199381348749/ https://steamcommunity.com/profiles/76561199411087781/ JB3 typci si urobili z gamesites vlastny server delaju si tam co chcu volaju cez dc nekomunikuju cez Chat v csgu simon nerozprava nic ale T vedia co delat aj ked nic nerozprava sus to iste Kubja je simon druhej je ct normalne, a vyhrozuju mi ze mi budu davat iba fk bo si chcu hrat sami bez ludi pokial sa neodpojim tak budu delat kazdemu fk vraj chcu server len pre seba bruh. tohle uz je vazne nenormalne.
Takze suhrn, 2 Typci a jeho parta si povedala ze si chcu zahrat solo JB ale nemaju server HMM tak sa rozhodli ist na gamesites ukradnut server a privlastnit vyhrozovali mne aj inym co sa pripojilo co neboli z ich skupiny ze nas budu zabijat dokym sa neodpojime bo si vraj chcu hrat iba oni. Takze sa to pocita ako Raidery, steam ucty Teciek nemam kedze tam boli cca 6. A ne nehralo sa tam FOR FUN kedze maju suhlasit uplne kazdy na server pre FF, kedze ja a nekto iny nesuhlasili tak nas zabijali za to ze sme tam boli legalne a pravem na serveru. Takze dufam ze tyto raidery dostanu perma ban do CT to je vsetko dakujem za precitanie.
Takze suhrn, 2 Typci a jeho parta si povedala ze si chcu zahrat solo JB ale nemaju server HMM tak sa rozhodli ist na gamesites ukradnut server a privlastnit vyhrozovali mne aj inym co sa pripojilo co neboli z ich skupiny ze nas budu zabijat dokym sa neodpojime bo si vraj chcu hrat iba oni. Takze sa to pocita ako Raidery, steam ucty Teciek nemam kedze tam boli cca 6. A ne nehralo sa tam FOR FUN kedze maju suhlasit uplne kazdy na server pre FF, kedze ja a nekto iny nesuhlasili tak nas zabijali za to ze sme tam boli legalne a pravem na serveru. Takze dufam ze tyto raidery dostanu perma ban do CT to je vsetko dakujem za precitanie.
- YourDoom
- Kolemjdoucí
[Mimo vzor] Neznalost CT A Kradnutie serveru.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neznalost CT A Kradnutie serveru.
„Každý svého banu strůjcem.“
-
catjam - CS:GO Admin
Re: [Mimo vzor] Neznalost CT A Kradnutie serveru.
Ja to ako nenahlasuju skor oznamuju ze vam typci kradnu server a robia si co chcu.
- YourDoom
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1