• Stránka 1 z 1
[V] Neznalosť fyziky a nesprávne otázky admina
- Název topicu - ADMIN / Ten, kto vytvoril otázku
Obsah topicu bude rozdělen do bodů:
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné : Zaznela otázka. Kto vynaliezol žiarovku : To znamená: Prvý Joseph Swan v roku 1878 vo veľkej Británii a druhý Edison 1879 v USA. Edison zdokonaľoval Swanovu žiarovku a Swan na to získal aj patent, Takže vynálezca je Swan . Odpovedal som prvý Swan, ale odmenu dostal druhý pod odpoveďou Edison . V
Poprosím o preškolenie admin týmu v oblasti základy histórie fyziky. Lebo sa bude hádať a hádať,
2. Důkazy - screenshot / odkaz na video: google a screen určite poskytne jeden z adminov, čo tam boli, prípadne ja
Keby mal zase niekto problém, kto vynašiel elektrickú žiarovku :https://cs.wikipedia.org/wiki/Joseph_Swan
leteckaposta.cz/218863754 screen z chatu
ps: Edison je zlodej ako Tesla
Obsah topicu bude rozdělen do bodů:
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné : Zaznela otázka. Kto vynaliezol žiarovku : To znamená: Prvý Joseph Swan v roku 1878 vo veľkej Británii a druhý Edison 1879 v USA. Edison zdokonaľoval Swanovu žiarovku a Swan na to získal aj patent, Takže vynálezca je Swan . Odpovedal som prvý Swan, ale odmenu dostal druhý pod odpoveďou Edison . V
Poprosím o preškolenie admin týmu v oblasti základy histórie fyziky. Lebo sa bude hádať a hádať,
2. Důkazy - screenshot / odkaz na video: google a screen určite poskytne jeden z adminov, čo tam boli, prípadne ja
Keby mal zase niekto problém, kto vynašiel elektrickú žiarovku :https://cs.wikipedia.org/wiki/Joseph_Swan
leteckaposta.cz/218863754 screen z chatu
ps: Edison je zlodej ako Tesla
-
jero666 - Pokročilý
[V] Neznalosť fyziky a nesprávne otázky admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neznalosť fyziky a nesprávne otázky admina
Ahoj,
keď sa už chceš sťažovať tak si pozri najprv nejaké fakty --> Žiarovka-Wiki
Prvý teda bol Göbel.
Nezávisle znamená že nevedeli o tom že ju vynašiel ten druhý čiže keď už tak by mala byť správna odpoveď aj Swan a aj Edison.
PS: Tesla bol najväčší borec a určite nie zlodej.
keď sa už chceš sťažovať tak si pozri najprv nejaké fakty --> Žiarovka-Wiki
Wikipedia píše:Prvé pokusy o zostrojenie žiarovky sa datujú do roku 1854, keď prvý odporový zdroj svetla vytvoril nemecký hodinár Henrich Göbel. Elektrickú žiarovku (v dnešnom ponímaní) vynašli nezávisle od seba Joseph Swan z Newcastle vo Veľkej Británii v roku 1878 a Thomas Edison v USA v roku 1879. Funguje na princípe odporového zahrievania vodiča elektrickým prúdom, ktorý ním preteká. Pri vysokej teplote vlákno žiarovky žiari ako absolútne čierne teleso v infračervenom, ultrafialovom a viditeľnom spektre. Sklenená banka žiarovky je však pre ultrafialové žiarenie nepriepustná.
Prvý teda bol Göbel.
Nezávisle znamená že nevedeli o tom že ju vynašiel ten druhý čiže keď už tak by mala byť správna odpoveď aj Swan a aj Edison.
PS: Tesla bol najväčší borec a určite nie zlodej.
Cob out.
EX CS:GO JB Admin, JB PP, Aim+Jump Admin
JB HlStats:

Aim HlStats:

EX CS:GO JB Admin, JB PP, Aim+Jump Admin
JB HlStats:
Aim HlStats:
-
Cobweb - Mistr
Re: Neznalosť fyziky a nesprávne otázky admina
Nazdar, otázku som zmazal aby nedochádzalo zbytočne k podobným hádkam...
Nabudúce nie je nutné spamovať fórum nejakými nezmyselnými sťažnosťami, ale napísať mi pmku na webe.
Nabudúce nie je nutné spamovať fórum nejakými nezmyselnými sťažnosťami, ale napísať mi pmku na webe.
-
Surprice - Minecraft admin
• Stránka 1 z 1