Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Neznalosť pravidiel - JB3 / Hor / Casshern

Příspěvekod Casshern » 02 dub 2016, 11:08

2.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Hor.
[AMXBans] Zbyva jeste 58 minutes and 4 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Casshern
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [Bugovani hry] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 41259757 '
[AMXBans] Tva IP : ' 158.255.18.192 '
[AMXBans] ===============================================

3.
Klasický deň, zabíjam neschopné CT, mám veľa bodov, kupujem všeličo a tak prečo nerobiť zle CTčkam aj baterkou, tak som kúpil baterku a stále preblikoval nech sú CTcka nervóznejšie. V tom sa objaví admin Hor a pri novom zrodení som s ním v cele, začnem blikať v tom ma bez akéhokoľvek varovania zabije v cele grabom a napíše že bugujem hru, keď som mu napísal že neprestanem a išiel som písať že to nieje v pravidlách že mám zákaz blikať baterkou dostal som ban na hodinu. Tento admin večne robí problémy na JB3 a doteraz som bol v tom že má pravdu a myslel som že pravidlá ovláda aj napriek tomu že sa chová ako nespoločenský panic. Pýtal som sa aj známeho a písal mi, že v pravidlách o tom určite nič nieje a teda nemá prečo mi dávať ban.. viem že tento admin rozdáva ban za banom jedna radosť a už sa mi dva krát zdalo že neoprávnene, napríklad hneď včera jedno ctcko zabilo hráča, ktorý na začiatku mapy dostal VD ale ked som sa neskôr naňho pozrel tak VD už nemal (asi bugnute alebo pri futbale sa simon pomýlil a označil ho) a admin bez toho aby niečo videl proste dal ban na dve hodiny, taktiež Hor. Poprosím aby ste tohoto admina naučili pravidlám a trocha sa ovládať, pretože to čo predvádza akurát odrádza hráčov od servera a vždy sa potom ľudia odpájajú, Gamesites má z neho len mínusy a nebolo by od veci mu tie práva zobrať aby sa spamätal. Dosť ma irituje že musím vo svojom veku a voľnom čase riešiť niečo takéto, ale už zachádza priďaleko s kazením hry.
PS. Baterku mám nabindovanú na rýchlejšie blikanie, o čom v pravidlách nič nieje že je to zakázané.

4. Extra VIP mám už dosť dlhú dobu, za ten čas som sa naučil pravidlá myslím si že dostatočne.
Casshern
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Neznalosť pravidiel - JB3 / Hor / Casshern

od Rumcajz » 02 dub 2016, 11:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neznalosť pravidiel - JB3 / Hor / Casshern

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 02 dub 2016, 11:25

Já jsem vždy za to, že ti Simon ani nikdo nemůže zakázat používat VIP výhody.
Baterka je VIP výhoda, ty sis ji koupil, tak ji používat můžeš.
Nicméně. V pravidlech je napsáno 4) Je zakázáno jakkoli kazit hru spoluhráčům!

Blikáním baterkou děláš zbytečný hluk, který ostatní obtěžuje. Můžeš si svítit, můžeš si bliknout. Pokud však admin usoudí, že toho zneužíváš aby si kazil hru ostatním hráčům, budeš potrestán.

Nicméně moje první volba trestu by byla slay/kick. S banem bych tolik nespěchal.
Admin ti tady svoje napíše.

Já doufám, že tento postoj k problému s baterkou se dostane jak k adminům, tak k hráčům a jednou pro vždy bude klid ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Casshern » 02 dub 2016, 12:01

Toto nieje o voľbe trestu za baterku ale o opakovanom zneužívaní práv admina Hor a nie len dnes, napíšem pár príkladov zo včera, keď som ho pozoroval na mape jail_andaman, môžete si to pozrieť keďže sa stále nahráva :
-
25:24:47 - pri futbale vypadla lopta z ihriska, CT ho vzalo a hodilo ho adminovi, nepovedal na toto ani slovo a predtým za to isté znevýhodnil protihráča
-
27:01:84 - začalo HVD, vezni bežali von, CT boli v zbrojke, CTčko niečo hovorilo v tom mu vlezie do reči admin a myslí si že ho niekto počul, pritom ani jedno CT sme mu nerozumeli a on vliezol do zbrojky a od jedneho CT dostal kill
29:08:13 - admin si chce sám nahlásiť VD za ten kill, napísal to do chatu
31:34 - simon mu nahlásil VD..
-
38:47 - vyhráža sa CT že sa pri pp proti nemu schováva sa šmýkačkou
39:15 - sám porušuje pravidlo za ktoré sa vyhrážal
40:43 - radí v chate, že ide niekto z T do zbrojky pričom za túto vec sám minule kickol hráča

Poprosím aj o vyjadrenie daného admina k tomuto.
Casshern
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Casshern » 02 dub 2016, 12:05

Tu je ešte odkaz k demu, ktorý som zabudol som vložiť. http://leteckaposta.cz/173643210
Casshern
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod JimCarry » 02 dub 2016, 20:53 VIP

Ahoj Casshern,
začnem k originálnej stažnosti. Na JB3 chodím často, kedže tam už nejaký ten rôčik hrám. Každý deň dohliadam nato, ako tam hráte. Snažím sa s vami komunikovať ako so seberovnými len s tým rozdielom, že pritom chcel aby ste dodržovali pravidlá. Ty si bohužiaľ jeden z tých, ktorý má neustále pripomienky ku mne a k ostatným hráčom (viz. hlstats )
Rovnako tak nebolo ani na onej mape. Už ta dlhšiu chvíľu sledujem a vidím, že s obľubou tú tvoju baterku používaš. Či už u CT (kde pritom kazíš hru, pretože robíš hluk) alebo u T. Rovnako nebolo ani v tomto prípade. Kúpil si si baterku a "kolečkoval" si ju, to ti neberiem. Dalšie kolo si začal rovnako "kolečkovať". Vidím, že je to asi príjemné pre teba narúšať hru, no v tomto prípade si tú baterku využíval neoprávnene, kedže si si ju kupoval kolo predtým. Tým pádom som ťa hodil o zem so slovami, aby si nebugoval hru. Ty samozrejme, ako vždy provokatívne, odpovieš "neprestanem" pod čím si predstavujem, že neľutuješ to čo robíš a budeš v tom pokračovať ;)

K ostatným prípadom. Ak si dobre pametám, pri futbale simon povedal CTčku, aby to hodilo približne do stredu. Tak urobilo a ja som zobral loptu. Pri PPčku sa hráč opakovane schovával za šmyklavku, načo bol upozornený. Mne sa nezdalo, žeby som sa opakovane schovával. Zastal som iba na sekundu za klietkou, pretože sa hráč pýtal či z alebo nz. Pri HVD som so slovami aby ste ma nezabijali a zapnutym mikrofonom prišiel do zbrojky a šiel grabnúť hráča. Druhý hráč ma zabil. Pýtal som sa, či ma bolo počuť, T vraveli áno, CT že niečo si hovoril ale nepočúval som ťa. Tak som sa spýtal, či niekomu prekáža, keď si poprosím VD kedže aj ja som hráč, ktorý si chce HVD užiť, no pritom nechce zabúdať na a povinnosti.

To sum up, myslím že by si sa mal zamyslieť najskôr nad tvojím správaním a až potom kritizovať ostatných. Obaja sme napísali , čo sme chceli a tak si myslím, že už stačí len vyčkať na verdikt.

(ps: kedže tvoja stažnosť je taká obsiahla, aj moj komentár k nej som napísal rovnako dlhý, zahrnujúc celé spektro tvojích nespokojností)
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です

Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod JimCarry » 03 dub 2016, 20:05 VIP

Casshern, Casshern..
Dnes si na svoj účet pridal úmyselný FK, so slovami, že sa ti šmykla myš alebo čo si to povedal. (musela by byť veľká náhoda, aby si mi namieril presne na hlavu s awp a nechtiac strelil) ;)
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です

Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 03 dub 2016, 21:11

Vše bylo vysvětleno.
Pokud budeš mít nové důkazy, založ nový topic a pořešíme to tam.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost