• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Neznamy admin /jb1 / slay za nic
Hrala se mapa jb snow, byl sem simon, nejaky prikazy byli bla bla, pak sem dostal z niceho nic slay?
Mužu se ta žena admin aspon priznat a rict mi za co kdyz neni schopny mi to napsat primo na jb? Nebo to byl nejaky bug??
Stalo se to okolo 12:10 ( Posledni kolo na jb_snow )
Mužu se ta žena admin aspon priznat a rict mi za co kdyz neni schopny mi to napsat primo na jb? Nebo to byl nejaky bug??
Stalo se to okolo 12:10 ( Posledni kolo na jb_snow )
Akadémia nie je nikdy zlá voľba
-
Focusss - Drbna
[Zamietnuté]Neznamy admin /jb1 / slay za nic
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neznamy admin /jb1 / slay za nic
Byl to PEto, muzete lock, nema koule na to se ozvat na serveru xdd
-
Focusss - Drbna
tak to urcite, ze nemam gule ...
Si simon, hras hru na simona, polovica vaznov ti splnil prikaz, co nepovedal simon. Mas ich na stoloch. Potom das prikaz, aby sme sli do boxu na zadnu stenu (Simon hovori chodte na zadnu stenu do boxu). Vsetci sa rozbehnu do boxu. Hracov co boli na stole si nechal tak, s tym, ze si sa pytal CT, preco ich ct nezabili ked boli na stole.
Stacilo sa jednoducho pozriet, ci niekoho na stole mas, ci ich nejako poriesit a nie hned davat takto prikazy po sebe. CT nemuseli vediet ake mas s nimi plany.
Si simon, hras hru na simona, polovica vaznov ti splnil prikaz, co nepovedal simon. Mas ich na stoloch. Potom das prikaz, aby sme sli do boxu na zadnu stenu (Simon hovori chodte na zadnu stenu do boxu). Vsetci sa rozbehnu do boxu. Hracov co boli na stole si nechal tak, s tym, ze si sa pytal CT, preco ich ct nezabili ked boli na stole.
Stacilo sa jednoducho pozriet, ci niekoho na stole mas, ci ich nejako poriesit a nie hned davat takto prikazy po sebe. CT nemuseli vediet ake mas s nimi plany.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Jake plany, sak je meli zabit, co jim je po mych planech ?
Vsude se jen fraguje jak jen muze, treba ani ct nevnimali moje prikazy, spiše mi jde o tvoji aroganci, že se ani neumíš ozvat i když sem se ptal, mlčíš jak hrob hlavni ze si dulezity
Vsude se jen fraguje jak jen muze, treba ani ct nevnimali moje prikazy, spiše mi jde o tvoji aroganci, že se ani neumíš ozvat i když sem se ptal, mlčíš jak hrob hlavni ze si dulezity
-
Focusss - Drbna
Sledovať hru máš ako Simon neustále. O to viac, keď hráš Hru na Sajmona. Všímať si, či väzni splnili tvoje príkazy tak, ako ich dávaš a nie sa len spoliehať na CT. Áno, mohli ich zabiť aj CTčka a bolo by to správne. Ale ty ako Simon si ich mal zabiť určite. Ty si Simon a ty rozhoduješ o tom, kto prežije (v rámci pravidiel samozrejme), pokiaľ CT nezasiahne skôr.
Čo sa týka slayu ako takého, tak platí to, čo som písal už mnohokrát. Admin nie je na serveri povinný vysvetľovať svoje postupy. Môže, ale nemusí.
Demo si nedodal a podľa slov Admina bol slay oprávnený.
Zamietnuté.
Čo sa týka slayu ako takého, tak platí to, čo som písal už mnohokrát. Admin nie je na serveri povinný vysvetľovať svoje postupy. Môže, ale nemusí.
Demo si nedodal a podľa slov Admina bol slay oprávnený.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Zamietnuté]Neznamy admin /jb1 / slay za nic
Je mi celkem jedno jestli je stiznost zamitnuta, nebo opravnena, kdyz se jedna o VEDENI JE VZDY VSECHNO ZAMITNUTE..
Vim ze jsem udelal mistake , jen nevim furt proč mi aspon nerekl ja jsem te slaynul, nadrzoval si..
PEto je vedeni a mel by jit prikladem portalu ne? Prikladem adminu, a takhle arogantne se chovat nemaji ci jo?
Vim ze jsem udelal mistake , jen nevim furt proč mi aspon nerekl ja jsem te slaynul, nadrzoval si..
PEto je vedeni a mel by jit prikladem portalu ne? Prikladem adminu, a takhle arogantne se chovat nemaji ci jo?
-
Focusss - Drbna
Nemam problem ti napisat, ze som ta slayol ja. Popravde som si to na snow ani nevsimol, ze si mi pisal. Ked si sa ma to spytal na dalsej mape, tak som ti svoj nazor napisal. Napisal som ti aj to, ze si kludne za to mohol dostat ban.
Neni pravda, ze staznost na vedenie je vzdy neopravnena. Ked mas relevatny dokaz o tom, ze niekto spravil nieco zle, tak sa to da vzdy poriesit cez forum. Tiez som neni neomylny a nejaky fk na servery raz za cas dam.
Neni pravda, ze staznost na vedenie je vzdy neopravnena. Ked mas relevatny dokaz o tom, ze niekto spravil nieco zle, tak sa to da vzdy poriesit cez forum. Tiez som neni neomylny a nejaky fk na servery raz za cas dam.
-
Napsal jsem ti to asi 5x -- kdo mě slaynul otazniky a tak ale dobre no..
Taky uznam chybu, taky delam mistake, ale mlčet a dat mi slay jen tak.. mohl ses zachovat jinak
Taky uznam chybu, taky delam mistake, ale mlčet a dat mi slay jen tak.. mohl ses zachovat jinak
-
Focusss - Drbna
Napisal si mi raz na snow a raz na dalsej mape. Na druhu otazku som uz reagovsl.
-
Jak mam vedet kdo je admin ??? Kdyz si porad chodis ze steamu na NS, a furt to menis, misto toho aby sis dal normalne obrazek..
Jinak .. ptal jsem se víckrat
2020-06-30 12:20:37 xd. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2020-06-30 12:20:36 ale za co. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2020-06-30 12:20:25 PEto tys mi dal slay?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2020-06-30 12:19:33 HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2020-06-30 12:19:18 co se stalo?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2020-06-30 12:18:58 what was happen?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
Jinak .. ptal jsem se víckrat
2020-06-30 12:20:37 xd. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2020-06-30 12:20:36 ale za co. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2020-06-30 12:20:25 PEto tys mi dal slay?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2020-06-30 12:19:33 HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2020-06-30 12:19:18 co se stalo?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2020-06-30 12:18:58 what was happen?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
-
Focusss - Drbna
Locknete to _______
-
Focusss - Drbna
Netrep, furt chodim na to istom steame. Na NS ziadne prava nemam. A v tom co si poslal vidim iba raz otazku ohladom slay.
-
• Stránka 1 z 1