I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Nicht / JB2

Příspěvekod Dyki » 26 pro 2016, 13:18

1. Popis situace -
Ahojte, dnes som dostal grab od admina, a nie je mi celkom jasné začo. Stručne a jasne: Mapa JB_snow, mal som VD, vbehol som do zbrojky a zobral som si guľomet, nie jeden ale asi 4 v snahe zabiť nejaké ct, ešte som ani nevyšiel zo zbrojky a dostal som grab. Chcel som si to s ním vydiskutovať priamo na serveri no bohužiaľ sa hneď odhlásil a tým pádom som sa rozhodol trošku posťažovať :D. Pokiaľ viem tak prehadzovanie zbraní je zakázané pre CT ktoré nesmú brať zbrane určené pre T, ja ako T nemám čo v zbrojke robiť a mám zato dostať kill nie grab. Takže keď sa už aj nejaké šikovne Tčko dostane do zbrojky, je naňom ako sa rozhodne získať PP pripadne spraviť vzburu .... keby som mal napríklad prevlek mohol by som poprehadzovať všetky zbrane až k mojim spoluhráčom aby som spravil poriadnu vzburu. Skrátka nevidím dôvod prečo by som si ja ako T nemohol v zbrojke poprehadzovať kľudne aj všetky zbrane. Nejde mi oto aby som adminovi nejako poškodil v podstate to kolo trvalo potom čo som dostal grab ešte cca 5-10s(pravedpodobne by som sa aj tak nezašiel ďalej ako do priestoru ciel) ide mi skôr o princíp a či je teda moje uvažovanie správne alebo nie.

Poprosím aby ste ma uvideli na pravu mieru ;) a vopred ďakujem za skore vyjadrenie.

2. Důkazy -
Demo je z HLTV a odohráva sa to v poslednom kole, myslím že si stačí porzieť situáciu od 49:40.
http://leteckaposta.cz/887495531
Obrázek
¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

Obrázek
Dyki
Profesionál
Profesionál

Nicht / JB2

od Rumcajz » 26 pro 2016, 13:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nicht / JB2

Příspěvekod Nahkriin » 26 pro 2016, 13:43 VIP

Pokud vím dobře, tak jako T to máš stejné jako CT. Taky nemůžeš zajít do zbrojky a celou ji vyházet. Vezmeš si gun a jdeš, popřípadě tam kempíš.

Odpojil jsem se, protože jsem potřeboval jít pryč, jinak bych to samozřejmě na serveru s tebou probral.

Pokud jsem se já zmýlil a přehazovat zbrojku si mohl, tak se ti omluvím.

Pěkné svátky.
Nahkriin
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 26 pro 2016, 15:50

Kód: Vybrat vše
ZÁKLADNÍ PRAVIDLA

OBECNÉ
- Je zakázáno jakkoli kazit hru ostatním
- Je zakázáno jakkoli slovíčkařit
- Je zakázáno obcházet pravidla

Přehazovat zbraně je zakázáno z důvodu úbytku nábojů ve zbrani při případné vzpouře, či jiné hře určené Simonem.
Když přehazuješ zbraně, kazíš tím hru. Když tvrdíš že tě jako T měli zabít, slovíčkaříš.
Nebýt toto stížnost ale situace na serveru, odcházíš s banem za neznalost pravidel :)

Nicht mi do PM pošle vyčasované demo z této situace.

Stížnost se zamítá.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Dyki » 26 pro 2016, 16:08

Ah to je náš Awee ten by banoval aj kíchnutie na servery nehovorím o situácii pri ktorej si vazen vynesie zo zbrojky 4 gulomety :D :D a už nie je dávno tá doba kedy vazni dostavaju bany za kazenie hry, každopádne mne táto situácia príde skôr ako vaznova šikovnosť ako ziskať PP, hráč Tčko schová zbrane aby ich ostatní vazni nenašli a tym padom ziskal lahšie PP - pripadá mi to ako situácia pri HVD ked sa snažím ostatných pozrazať autíčkom a získať tak PP tiež by som mohol nariekať že sa jedná o kazenie hry. Dúfam že nedostanem ban za môj názor :D.

Nuž tu som ale v sekcii sťažností nie v sekcii na diskutovanie kto, kedy, kde, ako, načo, prečo, a v podstate som dostal odpoved na moju otazku.

Takže ďakujem pekne za vyjadrenie a ospravedlňujem sa za vzniknuté problémy.
môžte lock a prajem príjemné prežitie zbytku sviatkov.

PS: mohli by ste o dannej situácii pozhovárať na stretnutí myslím že by nanu mali viacerí odlišní názor a bolo by zaujímavé prediskutovať ju ;) .
Obrázek
¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

Obrázek
Dyki
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy