I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

nicitel zlobivych deti / JB1

Příspěvekod Angerfist » 03 bře 2017, 12:08

Ahoj, rád by som podal sťažnosť na admina "nicitel zlobivych deti".

Situácia:
na mape BailonX v sekcii kde je podium na karaoke prebiehalo karaoke. ostatní väzni boli pri stene. Hráč Margotka najprv opustil stenu - hlásil som simonovi do chatu nevýhodu. potom tam jedno CT rozhadzovalo zbrane a ten hráč margotka ju chytil... proste mu to CT hodilo zbraň. Nič by sa nedialo keby tú zbraň vyhodil, no nevyhodil ju a tým pádom som nemohol hlásiť nevýhodu keďže by to bola už druhá nevýhoda, a tak isto by mohol začať strieľať a vyzabíjať CT. Takže som ho zabil.

Maximálne by to mohol byť FK, no nemyslím si že to bol, a tak isto rozumný admin upozorní že som ho zabil neprávom alebo proste niečo povie, spýta sa prečo som ho zabil, čo som zrobil atď. No ako som ho zabil, admin "nicitel zlobivych deti" hneď rozdal 3 bany a ja samozrejme medzi nimi. Následne som sa ho pýtal v PM o vysvetlenie prečo ma zabil, no neodpovedal. Potom som si už v rámci ďalšieho kola pýtal mikrofón ohľadom hry a on ma kickol len tak pre nič za nič...
Vôbec nechápem jeho konanie. Nakoľko admin by mal byť riadny, disciplinovaný, a hlavne inteligentný dostatočne na to, aby vedel komunikovať s ostatnými hráčmi na úrovni. No pripadá mi to ako keby si nejaký "mladík" masíroval ego. Vôbec nerobí dobré meno portálu Gamesites narozdiel od ostatných adminov ktorí sú v porovnaní s ním na špičkovej úrovni...

Demo sa mi priložiť sem nedá - súbor v zip je väčší ako 1 MB, nepustí ma stránka... demo je stiahnuté od Vás (JB 03. 03. 10:35 jail_bailonX 20312-1703031035-jail_bailonX.dem.zip) , situácia sa odohrala v čase cca od 40:00 do 44:00, ban som dostal niekde okolo 43 minúty.

Čakám na vysvetlenie daného admina, a tak isto žiadam o unban.
Za odpoveď vopred ďakujem,
Angerfist (Marián)
Angerfist
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

nicitel zlobivych deti / JB1

od Rumcajz » 03 bře 2017, 12:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: nicitel zlobivych deti / JB1

Příspěvekod Maxipes » 03 bře 2017, 12:20

Banoval jsem te ja.

Angerfist píše:hlásil som simonovi do chatu nevýhodu

To jsi udelal velice dobre.

Angerfist píše:proste mu to CT hodilo zbraň

CTcku jsem dal samozrejme ban za kazeni hry, jako tobe.
Angerfist píše:Takže som ho zabil.

Potud skvele. Ban jsi dostal za situaci, ktera se odehrala drive a je to taky dobre videt na demu, ktere jsi sam dolozil.

V case 40.00+ ses nekolikrat pokusil dat TK tlacitkem, coz se ti nakonec povedlo a zabil jsi jedno CT. To je presne ten duvod, proc jsi dostal ban. Kick jsem ti dal za spam, na ktery jsem te upozornil v chatu.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Angerfist » 03 bře 2017, 12:26

Úplne by mi stačilo keby si mi odpovedal v PM, nemuseli by sme to tu zbytočne riešiť... No a za ten TK by som skôr očakával prehoz alebo kick alebo už čokoľvek iné ako ban na 6 hodín...

No aj tak beriem teda sťažnosť späť, ban bol oprávnený... aj keď krutý za takú "maličkosť", ale moja smola...

Ďakujem za vysvetlenie.
Angerfist
Angerfist
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PEto » 03 bře 2017, 14:58

TK u CT sa banuje, hold za chyby sa plati .

Hrac uznal chybu, cize neni dalej co riesit. Staznost neopravnena.
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy