• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Nickname
Zdravím,
Dnes jsem obdžel ban za nick name.
Pokud vím, nickname je svobodný název hráče, který si může dát jakékoliv jméno.
Ovšem bez sprostých slov.
Připadá Vám někomu snad že by toto " ETL jsou noobové" bylo na ban za nevhodný nickname ?
Dnes jsem obdžel ban za nick name.
Pokud vím, nickname je svobodný název hráče, který si může dát jakékoliv jméno.
Ovšem bez sprostých slov.
Připadá Vám někomu snad že by toto " ETL jsou noobové" bylo na ban za nevhodný nickname ?
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Teplousek - Zkušený
Re: Nickname
tak kamo daš si to tam na to aby si provokoval admina keny či kany či jak sa vola tak ptm čo očakavaš ? ...
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D
Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158
Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
-
YeaZ - Profesionál
a kdo řekl že to je na ně ? Víš co vůbec to ETL znamená ty trubko ?
-
Teplousek - Zkušený
nickname je svobodný název hráče
Ty máš dost, nebuď teplej.
Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
Love what you do, do what you love.
-
ReXy - Mistr Yoda
Nevím o co ti stále jde bože. Všichní ví, že ti jde jen o provokaci, o nic jiného. Chtělo by si to srovnat v hlavě

Ty máš dost,nebuď teplej.

Bez ohledu na to jak jsi šílený, vždy existuje někdo, kdo tvoje šílenství dokončí.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198799557570/
-
Friskyy - Kazatelův učeň
Friskyy píše:Nevím o co ti stále jde bože. Všichní ví, že ti jde jen o provokaci, o nic jiného. Chtělo by si to srovnat v hlavě
Ty máš dost,nebuď teplej.
dame fight lasko ? frisky
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Ty se mi líbíš
Není tajemstvím že si kdysi toto zkoušel i na naši kolegyni Kačenku. Zkoušíš co můžeš a když tě někdo klepne přes prsty, tak kolem sebe kopeš jako dítko a začneš ho provokovat a dělat bordel. Tak aby tě admin musel řešit a ty pak mohl utíkat na forum se stížností a s doufáním že bude oprávněná.
Mimochodem nebyl si kdysi akademik co si požádal o práva a byl zamítnut? Že by hořkost tě ještě neopustila?
Začni se normálně chovat, hrát podle pravidel a uvidíš že si tě nikdo z admin týmu všímat nebude

Mimochodem nebyl si kdysi akademik co si požádal o práva a byl zamítnut? Že by hořkost tě ještě neopustila?
Začni se normálně chovat, hrát podle pravidel a uvidíš že si tě nikdo z admin týmu všímat nebude

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - Profesionál
Derakh12 píše:Ty se mi líbíšNení tajemstvím že si kdysi toto zkoušel i na naši kolegyni Kačenku. Zkoušíš co můžeš a když tě někdo klepne přes prsty, tak kolem sebe kopeš jako dítko a začneš ho provokovat a dělat bordel. Tak aby tě admin musel řešit a ty pak mohl utíkat na forum se stížností a s doufáním že bude oprávněná.
Tajemství to určitě není

Přesně tak. Kápl jsi na to. Už několik stížnosti bylo oprávněných.
Ano byl, a víš proč ty ňoumo? Chtěl jsem dostat práva a dělat ještě větší bordel. Joik. Chtěl jsem potupit Kačenu a Coberttiho, o kterém nevíš ani ťuk.
Proč bych měl? Si snad moje máma aby si mi dělal výchovu?
Je mi z vás na blití, protože ňoumove jako vy, kteří tohle berou furt vážně by měli zavolat na psychiatrii. A vlastně jeden z ETL už to má zasebou, tak ho kontaktuj, on ti poví jak to chodí v blázinci.
A jak pak máš žebrat u mě o peníze.
-
Teplousek - Zkušený
Teplousek píše:Derakh12 píše:Ty se mi líbíšNení tajemstvím že si kdysi toto zkoušel i na naši kolegyni Kačenku. Zkoušíš co můžeš a když tě někdo klepne přes prsty, tak kolem sebe kopeš jako dítko a začneš ho provokovat a dělat bordel. Tak aby tě admin musel řešit a ty pak mohl utíkat na forum se stížností a s doufáním že bude oprávněná.
Tajemství to určitě neníproč by mělo? Kačena to nemá v hlavě v pořádku. To říkalo kdysi hodně lidí. Prostě jsem po ní šel jak myslivec po jelenovi. Za chování které měla vůči mě. To samé si udělal Kany. Neměl se chovat jako blbec. Teď zažije peklo. Tak jako ti dva předním. Nezkouším co můžu, já vím co můžu a co chci tak taky udělám.
Ano byl, a víš proč ty ňoumo? Chtěl jsem dostat práva a dělat ještě větší bordel. Joik. Chtěl jsem potupit Kačenu a Coberttiho, o kterém nevíš ani ťuk.
Je mi z vás na blití, protože ňoumove jako vy, kteří tohle berou furt vážně by měli zavolat na psychiatrii. A vlastně jeden z ETL už to má zasebou, tak ho kontaktuj, on ti poví jak to chodí v blázinci.
Sa nečuduj že dostávaš bany a kicky, keď nerobíš čo máš, urážaš adminov, a provokuješ....Derakh ti to dobre napísal no ty si nevieš prijať pravdu, lebo len ty ju máš a nik iný, čo dosvedčujú tvoje neoprávnene sťažnosti......

„All things are difficult before they are easy.“
-
Vandoren - Sponzor
NorriS píše:Teplousek píše:Derakh12 píše:Ty se mi líbíšNení tajemstvím že si kdysi toto zkoušel i na naši kolegyni Kačenku. Zkoušíš co můžeš a když tě někdo klepne přes prsty, tak kolem sebe kopeš jako dítko a začneš ho provokovat a dělat bordel. Tak aby tě admin musel řešit a ty pak mohl utíkat na forum se stížností a s doufáním že bude oprávněná.
Tajemství to určitě neníproč by mělo? Kačena to nemá v hlavě v pořádku. To říkalo kdysi hodně lidí. Prostě jsem po ní šel jak myslivec po jelenovi. Za chování které měla vůči mě. To samé si udělal Kany. Neměl se chovat jako blbec. Teď zažije peklo. Tak jako ti dva předním. Nezkouším co můžu, já vím co můžu a co chci tak taky udělám.
Sa nečuduj že dostávaš bany a kicky, keď nerobíš čo máš, urážaš adminov, a provokuješ....Derakh ti to dobre napísal no ty si nevieš prijať pravdu, lebo len ty ju máš a nik iný, čo dosvedčujú tvoje neoprávnene sťažnosti......![]()
Nikdo z vás tady mě neviděli hrát a všichni máte na hubě že nehraju jak mám, provoku a urazim adminy. Pokud sis to přečetl, což sis asi nepřečetl když tu píšeš blbosti. Stížnost na Kanyho by byla oprávněná. První kick jako upozornění bylo správné. Druhý kick za nedoprovazení vlajky jak psal Extremer bylo hodně přísné. Čili skoro neoprávněné. Tak si kup brýle ty ňoumo hlupy.
-
Teplousek - Zkušený
Stížnost na Kanyho by byla oprávněná.
Pokud vím...
Maxximusov verdikt je správny...
A Maxův verdikt
Stížnost zamítám
Jakmile dojde na to, že jsi neměl pravdu, začneš kolem sebe kopat a vytahovat cokoliv jen aby jsi nebyl ponížen.

Bez ohledu na to jak jsi šílený, vždy existuje někdo, kdo tvoje šílenství dokončí.
-
Friskyy - Kazatelův učeň
Teplousek píše:Přečti si to znovu ty tupec.
čakaš niečo viac po tom čo si tu predviedol nam všetkym ? nauč sa spravat takto sa nespravam ani ja pod taku uroven prokovat admina nickanom fuu ...
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Neviem co si chces dokazat.....
Preco nenapises celu pravdu ako to bolo ? Prvy nick si mal ,,ETL jsou sracky Teplousek" upozornoval som ta viac krat aby si si ten nick zmenil lebo bol nevhodny, ked si neragoval zmenil som ti ho, po chvili si si ho zmenil na ,,ETL jsou noobove Teplousek" co som bral ako provokaciu a dostal si ban na pol hodinu.
btw nechapem preco to pises sem a nejdes radsej spisat staznot, ale ok to si ty Teplousek
Neviem co myslis tym, ze ako som sa choval voci tebe, asi sa ti nepaci ze chcem po tebe aby si hral podla pravidiel ...
Co tu radis ludom aby zavolali na psychiatriu pouvazuj nad tym ci by si tam nemal naozaj zavolat ty, ked sa mi tu takto vyhrazas
Ja som ta zazil, este ked som nebol admin a stacilo mi ....
Asi preto citam pri tej staznosti ze: ZAMÍTNUTO
Sam si napisal ze skoro neopravnene, z toho mi vychadza len jedno, ze to bolo opravnene
Stale mas potrebu urazat ludi cez internet
Preco nenapises celu pravdu ako to bolo ? Prvy nick si mal ,,ETL jsou sracky Teplousek" upozornoval som ta viac krat aby si si ten nick zmenil lebo bol nevhodny, ked si neragoval zmenil som ti ho, po chvili si si ho zmenil na ,,ETL jsou noobove Teplousek" co som bral ako provokaciu a dostal si ban na pol hodinu.
btw nechapem preco to pises sem a nejdes radsej spisat staznot, ale ok to si ty Teplousek

Za chování které měla vůči mě. To samé si udělal Kany. Neměl se chovat jako blbec. Teď zažije peklo.
Neviem co myslis tym, ze ako som sa choval voci tebe, asi sa ti nepaci ze chcem po tebe aby si hral podla pravidiel ...
Co tu radis ludom aby zavolali na psychiatriu pouvazuj nad tym ci by si tam nemal naozaj zavolat ty, ked sa mi tu takto vyhrazas

Nikdo z vás tady mě neviděli hrát a všichni máte na hubě že nehraju jak mám
Ja som ta zazil, este ked som nebol admin a stacilo mi ....
Stížnost na Kanyho by byla oprávněná.
Asi preto citam pri tej staznosti ze: ZAMÍTNUTO
hodně přísné. Čili skoro neoprávněné
Sam si napisal ze skoro neopravnene, z toho mi vychadza len jedno, ze to bolo opravnene

Tak si kup brýle ty ňoumo hlupy.
Stale mas potrebu urazat ludi cez internet

-
kanyETL - CS 1.6 Admin
Přečetl jsem si to znovu, a nic jiného nevidím
. Nauč se slušnému chování a pak se někde vyjadřuj.

-
Friskyy - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 2 • 1, 2