• Stránka 1 z 1
Niečo pre adminov
Teraz sa budem baviť trocha konkrétne o JB4.
Situácia: Matyas17 si požiadal mikrofón od simona ,že admin(ktorý ho zabanoval) dal mu FK.Matyas17 dostal mikrofón a povedal,že mu dal FK. Admin mu bez VYSVETLENIA dal ban. Prosím Vás... bez vysvetlenia ,ktoré zaberie necelých 30sekúnd mu dá admin ban? Tochto admina nemám rád,lebo je vidieť ,že je namyslený.
ban: http://www.gamesites.cz/amxban/Jailbrea ... ?bid=17996
Hneď na to, som sa opýtal admina ,či naozaj nedostal FK Matyas17 a on mi furt písal ,že sa nemám starať do "admin práce" lebo ho zabil on. To sa už nemôžem ani opýtať aká bola situácia a už hneď musím mať ban??? Väčšinou keď ma zabijú tak si minimalizujem Csko a nepočujem čo sa deje v hre.
ban: http://www.gamesites.cz/amxban/Jailbrea ... ?bid=17998
Dodatok: ak tu niekto napíše ,že "nestaraj sa do admin práce" tak mu dopredu vravím toto: "Tak nech vy banuje celý server a keď tam ostanem ako posledný človek s ním , tak sa opýtam za čo ich zabanoval a hneď by som dostal ban?"
Nechcem za to nejako mega extra vyjadrenie. Ale len za tento systém ,ktorý je na hlavu. :) :) Chápem ,že sa admin potrebuje aj obraňovať ale toto zašlo až moc. Bez vysvetlenia+ban.
Toto sa mi stalo neraz,že mi admin nevysvetlil za čo som dostal ban ale to tu vyťahovať nebudem... je to strašne dávno.
Ďakujem ak si to pozriete a vyriešite to.
Situácia: Matyas17 si požiadal mikrofón od simona ,že admin(ktorý ho zabanoval) dal mu FK.Matyas17 dostal mikrofón a povedal,že mu dal FK. Admin mu bez VYSVETLENIA dal ban. Prosím Vás... bez vysvetlenia ,ktoré zaberie necelých 30sekúnd mu dá admin ban? Tochto admina nemám rád,lebo je vidieť ,že je namyslený.
ban: http://www.gamesites.cz/amxban/Jailbrea ... ?bid=17996
Hneď na to, som sa opýtal admina ,či naozaj nedostal FK Matyas17 a on mi furt písal ,že sa nemám starať do "admin práce" lebo ho zabil on. To sa už nemôžem ani opýtať aká bola situácia a už hneď musím mať ban??? Väčšinou keď ma zabijú tak si minimalizujem Csko a nepočujem čo sa deje v hre.
ban: http://www.gamesites.cz/amxban/Jailbrea ... ?bid=17998
Dodatok: ak tu niekto napíše ,že "nestaraj sa do admin práce" tak mu dopredu vravím toto: "Tak nech vy banuje celý server a keď tam ostanem ako posledný človek s ním , tak sa opýtam za čo ich zabanoval a hneď by som dostal ban?"
Nechcem za to nejako mega extra vyjadrenie. Ale len za tento systém ,ktorý je na hlavu. :) :) Chápem ,že sa admin potrebuje aj obraňovať ale toto zašlo až moc. Bez vysvetlenia+ban.
Toto sa mi stalo neraz,že mi admin nevysvetlil za čo som dostal ban ale to tu vyťahovať nebudem... je to strašne dávno.
Ďakujem ak si to pozriete a vyriešite to.
-
RevoltecX7 - Pokročilý
Niečo pre adminov
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Niečo pre adminov
Kámo skús to napísať sem new/#viewforum.php?f=29 .
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Aha
stratili ste pointu. Môj úmysel bol ten o vyriešení toho problému ,ktorý som uviedol vyššie ,že admini banujú za to ,že sa pýtam. Nie toho banu.

Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
-
RevoltecX7 - Pokročilý
Skús to napísať do ineho topicku
))

-
kidrauhl - Amatér
do iného topicu?
a akého prosím ťa? poprosím o vyjadrenie HLSA,SA,... 

Aby sme mohli ohodnotiť činnosti človeka, netreba sa naň pozerať pri veľkých udalostiach, ale pri každodennom živote.
-
RevoltecX7 - Pokročilý
Skus to napsat do stížnosti adminů??

NEJLEPŠÍ PORTÁL GAMESITES.CZ

Nejlepší je server JailBreak
-
lukasako15 - Mistr
prosím ťa
čítaj celú komunikáciu. Čo som aj potom napísal. Je vidieť , že nechcete vyriešiť problém ale iba príspevky nahabať.... -_- 

-
RevoltecX7 - Pokročilý
• Stránka 1 z 1