I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

NIGHTMARE / dmnce

Příspěvekod Nonsteamak94 » 02 bře 2018, 08:38 VIP

Zdravím, dnesk jsem si po delší době přišel zahrát na váš portál JB. Na serveru byl admin Nightmare, který neumí ani pořádně pravidla, když nám dá dráhu, kterou jsme měli přejít, samozřejmě nezakázal podvádět, řekl, že začneme na slovíčko START, řekl START, já z dráhy vyšel a šel "naokolo". Přišel ke mě na konec, a řekl, že sem neprošel dráhu.
Poté další kolo jsem si žádal o mik, jelikož jsem mu to chtěl vysvětlit, tak řekl, že to FK nebyl a bylo vyřešené.

Navíc, dostal jsem ban na 10minut za udajné nadávky. Ten ban mi nevadí, spíš mě zaráží, že admin, co mu člověk řekne pravdu, a poučil jsem ho o pravidlech v chatu, tak mi pak začal říkat, že co ho provokuji, přičemž , žádné provokování to nebylo, pouze jsem mu vysvětloval pravidla. Admin to asi neunesl a dal mi ten ban.

Poprosil bych aby se danému adminu promluvilo do duše, a naučil se pořádně pravidla.
Jediná rada, kterou vám můžu dát do života, je: Ach Bože, užívejte si ho!
Nonsteamak94
Pokročilý
Pokročilý

NIGHTMARE / dmnce

od Rumcajz » 02 bře 2018, 08:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: NIGHTMARE / dmnce

Příspěvekod Nonsteamak94 » 02 bře 2018, 08:42 VIP

Jediná rada, kterou vám můžu dát do života, je: Ach Bože, užívejte si ho!
Nonsteamak94
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Habs » 02 bře 2018, 09:12 VIP

Co já mám nahrané na JB's , vy nemáte ani načurané ,).

Hah, mám rád takých ako ty. O pravidlách nevieš ani hovno, čo plynie nie len z tvojej sťažnosti a budeš sa nám tu povyšovať nad adminov..

K situácií : Ak Simon určí, aby ste dráhu prešli, tak logicky ju neobídeš, že ano ? Podvadzať môžeš tým spôsobom, že čo maš preskakať, môžeš napr. podliezť atď..

Sťažnosť zamietam.
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 02 bře 2018, 11:52

Teď by ses měl adminovi veřejně omluvit za pomluvy. Jediný kdo nezná pravidla si ty.
Pokud se tak nestane, ban ti bude prodloužen.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy