I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Nightmare / JB3

Příspěvekod stejkstudio » 02 dub 2019, 15:43

Zdravím, tímto bych chtěl podat stížnost na admina Nightmare za jeho několikanásobnou neschopnost na mapě jb_snow dne 1.4.2019. Popis situace je sepsaný dole v časech.

1.

25:50 - 26:00 Simon si nevěděl rady s hledaným, tak se nechal zabít od admina Nightmare který ho následně přehodil.

26:10 Přehozený hráč jde znovu k CT.

26:45 Admin dal bezdůvodně hráči 24 hodinový ban, místo 1 hodinového.

27:24 Simon Nightmare řekl "po otevření půjdete v čupě mezi stoly" Následně dal FK hráči který přeskočil stůl když šel v čupě.

30:12 - 31:30 Kolo po FK, simon měl dost času hráči nahlásit VD, ovšem tak neučinil.

31:44 - 32:20 Simon vysvětluje atrakci "Ano/Ne" ovšem neřekl za jakých okolnosti hráč přežije nebo umře.

32:21 - 32:38 Simon dopoví otázku a následně rozdá 2 FK.

33:43 - 34:54 Simon měl dost času hráčům nahlásit VD, ovšem tak neučinil.

34:54 Simon dá klasické zákazy.

35:10 Simon řekne "máte povolené čupět, zakázané stát"

35:16 Simon nějak divně lagnul a bylo mu rozumnět "na tuto čáru"

35:34 Simon nás bezdůvodně všechny zabije.

35:48 Hráč se zeptá za co dostal kill, Nightmare odpoví že se měli na tu čáru postavit ovšem v té době co padl ten příkaz Nightmarovi nebylo rozumnět.

35:59 Nightmare arogantně odpoví na hráčovu zprávu.

2. HLTV
stejkstudio
Amatér
Amatér

[Vyriešené]Nightmare / JB3

od Rumcajz » 02 dub 2019, 15:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nightmare / JB3

Příspěvekod stejkstudio » 02 dub 2019, 16:24

Pardon, zapomněl jsem dodat jeden čas:

40:10 Simon Deus Vult dal údajnému speedhackerovi VD a následně ho zabil. Admin Nightmare se neopovážil s tím něco dělat.
stejkstudio
Amatér
Amatér

Příspěvekod Nightmare90 » 03 dub 2019, 13:54 VIP

Ahoj
Upřímně, vím, že jsem nastalou situaci mohl určitě zvládnou lépe, ale v ten den jsem si přišel čisté jenom zahrát, protože jsem měl na nic naladu a nechtěl jsem vůbec nic řešit.... Došlo tam k některým hodně blbym momentum, za které se ti omlouvám, ale jak jsem psal, byl jsem nasraný a věděl jsem, že bych situace řešil až moc přísně....

To, že na serveru laguji vím, ale obvykle mi to laguje taky.... V ten den, se mi ale nic takového nedělo, takže mi odpusť, že jsem tvoje připomínky fkfkfkfk fk a lagl jsi lagl jsi lagl jsi nebral až tak moc v potaz....

To s tím vdckem si vůbec nevybavuji.... Takže ti nedokáži zcela přesně říct, co jsem v tu chvily dělal, ale naprosto mi to uniklo....

Závěrem.... Když přišel Venca, tak mi normálně řekl, že ne že laguji, ale že mi vypadávají celá slova, o čemž jsem neměl ani tušení a následně jsem se všem omluvil.... Počkal jsem si na to shcko (až se projeví) a šel jsem radši pryč.

Doufám, že mé vyjádření bude stačit a omluvite mi mou slabost v danou dobu
Kdo jinému jámu bagr, sám do ní nosorožec.
KDYBYCH SE CHTĚL ZABÍT, VYLEZU NA TVÉ EGO A SKOČÍM NA TVÉ IQ
Nightmare90
Drbna
Drbna

Příspěvekod stejkstudio » 03 dub 2019, 15:09

Čau, pokud si měl tedy zlou náladu, proč si radši nezavolal nějakého přítomného admina, aby přišel vyřešit situaci namísto tebe, a ty ses mohl zbavit své nálady?
stejkstudio
Amatér
Amatér

Příspěvekod Nightmare90 » 03 dub 2019, 15:17 VIP

To už je jenom proč, kdyby.... Prostě stalo se, stalo se... Následky si ponesu...

Ode mne vše.... Nebudeme to tady spamovat
Nightmare90
Drbna
Drbna

Příspěvekod tplinkl » 03 dub 2019, 15:52

Omlouvám se, že tady vyjadřuju.

Stejkstudio ? :D

Jako ty si stěžuješ na někoho kdo servery udržeju svým zpusobem při chodu ? Že dohlíží na hru ? Ty ? Ty který chodi na server dělat akorát bordel ? Jsi DIP hráč na server dělaš akorat kraviny se speedhackem a podobně. Uražíš a nadaváš hračum ale stěžovat by sis chtěl ? Vzpamatuj se. Vedení gamesites by neměli příjmat stižnosti od DIP Hráče.
tplinkl
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Nightmare90 » 03 dub 2019, 15:59 VIP

Ale to nic nemění na tom, že jsem dělal, co jsem dělal... O kdyby to byl bůhví kdo, je dobré, že mne nahlásil a já si potom můžu dát větší pozor na to, za jakých okolností hrát a kdy se tomu radši vyhnout.... Krásné mi ukázal, že nasraný prostě nemám lézt na server.... Ja si z toho ponaučení vemu.... Nezapomeň, že on nebyl jediný na serveru....
Nightmare90
Drbna
Drbna

Příspěvekod asdfJB » 04 dub 2019, 13:30 VIP

25:50

Admin sa v tomto prípade zachoval správne voči simonovi. Následný ban prehnaný, ALE oprávnený.

27:24

Hráč dostal FK.

31:44

Dostatočne vysvetlená atrakcia. Odpovedá sa vždy správnym políčkom, ak simon neurčí inakšie.

Ostatné časy a čo sa toho mikrofónu týka, tak konštatujem sťažnosť ako sčasti oprávnenú. Admin sa zachoval ako dospelý chlap a priznal nejakú mieru zavinenia a ešte by bolo dobré, aby v budúcnosti nechodil na server so zlou náladou, lebo potom to takto dopadá. Všetko prediskutujeme na ts.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy