• Stránka 1 z 1
[V] NioN_from_Opava/survival/kaženi hry?
https://mc.gamesites.cz/ban/11446/detail
Muže mi Ben vysvětlit, koho jsem provokoval? připojil jsem se na server, byl jsem v luciferove resce, chtěl jsem pryč, ale měl jsem lagy, chtěl jsem si dat pryč /sethome u lucifera, abych nedostal ban, musel jsem resetovat pc a net, chci se opětovně připojit a ban za provokaci, kažení hry? Wat? Bez nejakeho warningu?
Muže mi Ben vysvětlit, koho jsem provokoval? připojil jsem se na server, byl jsem v luciferove resce, chtěl jsem pryč, ale měl jsem lagy, chtěl jsem si dat pryč /sethome u lucifera, abych nedostal ban, musel jsem resetovat pc a net, chci se opětovně připojit a ban za provokaci, kažení hry? Wat? Bez nejakeho warningu?
- Delawares
- Amatér
[V] NioN_from_Opava/survival/kaženi hry?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: NioN_from_Opava/survival/kaženi hry?
Jsem na serveru 5 minut, ani ne. Mám lagy, nemužu nic dělat, ani si přesunout home, nikdo mě nijak neupozornil, ani píp. resetuju pc a net. Připojim se a mam ban za provokaci...
- Delawares
- Amatér
Jak jsi sám naznačil, měl jsi home v luciferově residenci. Že jsi měl lagy a nemohl sis nastavit home někde jinde tě neospravedlňuje, protože sis neměl vubec home nastavovat v luciferově residenci.
fekt mi psal, že jsi je tam otravoval a sanžil se je zabít.
https://prnt.sc/swre9c
Nevím co je na tom pravdy, ale home sis tam neměl vubec dávat.
Ban bez upozornění už jen z toho duvodu, že jsi si moc dobře vědom toho, že tohle vubec nemáš dělat. A hlavně jsi nas erveru nebyl, když jsem to řešil.
fekt mi psal, že jsi je tam otravoval a sanžil se je zabít.
https://prnt.sc/swre9c
Nevím co je na tom pravdy, ale home sis tam neměl vubec dávat.
Ban bez upozornění už jen z toho duvodu, že jsi si moc dobře vědom toho, že tohle vubec nemáš dělat. A hlavně jsi nas erveru nebyl, když jsem to řešil.
- benvoluto001
- Pokročilý
Byl jsem na serveru a neupozornil si mě.
- Delawares
- Amatér
A odkdy se davaj bany za to, že někdo napiše do chatu "snaži se nas zabit", kde mas dukaz, že jsem tam byl dyl jak 5 minut a zabijel je? Kde je upozorněni? Na serveru jsem byl, nikdo mě neupozornil.
- Delawares
- Amatér
Všechny, hráče, když jsou na serveru a porušili pravidlo, at už kaceni stromu (pojd si ten strom dokacet), nebo nadavky (nenadavaej, klidni slovnik) nebo home v cizi res (dej si ten home pryč) upozornite..... ale mě ne. A na serveru jsem byl!
- Delawares
- Amatér
Máš to v bodu číslo 3 v pravidlech.
Navíc asi nevíš co píšeš:
musel jsem resetovat pc a net, chci se opětovně připojit a ban za provokaci, kažení hry
Na serveru jsem byl, nikdo mě neupozornil.
A nevím, čemu nerozumíš na tom, že jsem ti nedal ban za to, že se je snažíš zabít, ale za to, že jsi si nastavil home v cizí residenci?
Navíc asi nevíš co píšeš:
musel jsem resetovat pc a net, chci se opětovně připojit a ban za provokaci, kažení hry
Na serveru jsem byl, nikdo mě neupozornil.
A nevím, čemu nerozumíš na tom, že jsem ti nedal ban za to, že se je snažíš zabít, ale za to, že jsi si nastavil home v cizí residenci?
- benvoluto001
- Pokročilý
A čemu nerozumíš ty?
- Delawares
- Amatér
Delawares píše:Všechny, hráče, když jsou na serveru a porušili pravidlo, at už kaceni stromu (pojd si ten strom dokacet), nebo nadavky (nenadavaej, klidni slovnik) nebo home v cizi res (dej si ten home pryč) upozornite..... ale mě ne. A na serveru jsem byl!
mam to tady napsat ještě 10x?
- Delawares
- Amatér
Samozřejmě to nikdo řešit nebude, počkame si den, až ban vyprší a potom Dogísek napíše,"ban vypršel, unban žadost pokladam za vyřešenou a bla bla bla"
- Delawares
- Amatér
Delawares píše:Samozřejmě to nikdo..
V tomhle se pleteš, jenom protože ti ban vypršel neznamená že je vyřešeno a nikdy to tak nebylo, pokud by admin pochybil a před vyřešením ti už vypršel ban, tak se stále bude řešit pochybení admina.
V tomhle případě si myslím že varování mělo být na místě, i když hráč zrovna nebyl na serveru stačilo smazat sethome a hráče varovat po připojení na server a u Niona zároveň nevidím žádný ban za stejné nebo podobné porušení pravidel, takže nevidím důvod hned přeskakovat k banu i když Nion jistě o tomto pravidlu ví. Takže si určitě dáš pozor na to aby se tvůj sethome znovu nebjevoval tam kde by nměl.
Omlouváme se za vzniklé potíže, s adminem pomluvím a znovu se to snad nestane.

-
DogeTennant - Minecraft HLSA
Re: [V] NioN_from_Opava/survival/kaženi hry?
Omlouvám se ti Nione, že jsem jednal tak ukvapeně.
- benvoluto001
- Pokročilý
• Stránka 1 z 1