• Stránka 1 z 1
[Z] NjTheReal / Jailbreak
Meno na serveru : NjTheReal
SID : STEAM_0:0:213321359
Sekcia na ktorú, žiadam o práva : Jailbreak
Vek : 14
Bany ktoré som dostal : Na ziadne si nespominam , ani som na moj sid nic nenasiel ak sa nieco najde
urcite to vysvetlim
Nieco o mne : Zdravim vsetkych co citaju moju ziadost o prava , tak teda nieco o mne volam sa Andrej pochadzam z Gemeru konkretne Roznavy. Uz idem do posledneho rocnika na prvej teda Zakladnej skole . Bavi ma programovanie predovsetkym basic hier cim by som sa chcel zivit. Inak off-road byciklovanie a adrenalinove sporty.
Preco prave ja? : Otazka na ktoru som sa pytal aj ja este pred ziadostou
Predovsetkym asi najpodstatnejsie su skusenosti z 1.6. Adminoval som ako Furien , Jailbreak admin . Po mojej "kariere" v 1.6 som sa ocitol na GOčku kde som bol admin na publicu . (Nie GS) AMX poznam apod. Rad drzim na serveroch poriadok , pomozem vacsinom novacikom ktory stale na Jailbreaky pribudaju .
Zkusenosti s CS:GO : : Zo zaciatku som bol este nevyvinuty hrac cska. No po case som sa vysplhal na SMFC. Tam ma to omrzelo kupil som si ESEU na ktorej som sa drzal 6 mesiacov a dosiahol som B+. Tento cas som vyplnal Jb a to vasim
Ďakujem za precitanie mojej ziadosti snad som vam aspon kusok sprijemnil den , GL HF !!
SID : STEAM_0:0:213321359
Sekcia na ktorú, žiadam o práva : Jailbreak
Vek : 14
Bany ktoré som dostal : Na ziadne si nespominam , ani som na moj sid nic nenasiel ak sa nieco najde
urcite to vysvetlim

Nieco o mne : Zdravim vsetkych co citaju moju ziadost o prava , tak teda nieco o mne volam sa Andrej pochadzam z Gemeru konkretne Roznavy. Uz idem do posledneho rocnika na prvej teda Zakladnej skole . Bavi ma programovanie predovsetkym basic hier cim by som sa chcel zivit. Inak off-road byciklovanie a adrenalinove sporty.
Preco prave ja? : Otazka na ktoru som sa pytal aj ja este pred ziadostou

Zkusenosti s CS:GO : : Zo zaciatku som bol este nevyvinuty hrac cska. No po case som sa vysplhal na SMFC. Tam ma to omrzelo kupil som si ESEU na ktorej som sa drzal 6 mesiacov a dosiahol som B+. Tento cas som vyplnal Jb a to vasim

Ďakujem za precitanie mojej ziadosti snad som vam aspon kusok sprijemnil den , GL HF !!

Milisekundy sú tie ktoré rozhodjú o výhre alebo prehre ...
EVIP na Zombie Blood 1
EVIP na Zombie mini 1
EVIP na Zombie Blood 1
EVIP na Zombie mini 1
- NjTheReal
- Amatér
[Z] NjTheReal / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: NjTheReal / Jailbreak
Doplnam HLSTATS pravdepodobne som ho vynechal : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=29751
Milisekundy sú tie ktoré rozhodjú o výhre alebo prehre ...
EVIP na Zombie Blood 1
EVIP na Zombie mini 1
EVIP na Zombie Blood 1
EVIP na Zombie mini 1
- NjTheReal
- Amatér
Re: NjTheReal / Jailbreak
Ještě bych být tebou chvíli počkal po mé zkušenosti s tebou na serveru
Prozatím zamítnuto
Prozatím zamítnuto
-
byLife - CS2 Admin