• Stránka 1 z 1
nn /JB 6
Steam ID:STEAM_0:1:161591091
Zdravím, byl jsem na serveru jb 6 dnes 21.12. kolem šesté hodiny večerní a byl jsem člen Counter Terroristického týmu. Oznámil jsem do mikrofonu simonovi, že hráč žádá o mikrofon (jelikož vidím že si chat nečte když to neviděl, nepsal jsem mu to tam). Poté mě již zmíněný administrátor grabnul, hodil o zem a movenul. Když jsem mu tohle napsal a mírně podotknul, že jakožto admin by mohl respektovat pravidla, řekl at ho neprovokuju. Sám pak mluvil do mikrofonu o poměrně nepodstatné věci, kterou mohl napsat do chatu (Ať dá simon příkaz at se na bloku posunou). Důkaz nemám, ale zajímá mě spíš, jak se vyjádří on sám. (je to přece výborný admin a jistě by nelhal o tom co se stalo)
Zdravím, byl jsem na serveru jb 6 dnes 21.12. kolem šesté hodiny večerní a byl jsem člen Counter Terroristického týmu. Oznámil jsem do mikrofonu simonovi, že hráč žádá o mikrofon (jelikož vidím že si chat nečte když to neviděl, nepsal jsem mu to tam). Poté mě již zmíněný administrátor grabnul, hodil o zem a movenul. Když jsem mu tohle napsal a mírně podotknul, že jakožto admin by mohl respektovat pravidla, řekl at ho neprovokuju. Sám pak mluvil do mikrofonu o poměrně nepodstatné věci, kterou mohl napsat do chatu (Ať dá simon příkaz at se na bloku posunou). Důkaz nemám, ale zajímá mě spíš, jak se vyjádří on sám. (je to přece výborný admin a jistě by nelhal o tom co se stalo)

Ein Volk, ein Reich, ein Führer !!!
-
TeAge - Kolemjdoucí
Re: nn /JB 6
- Nespamoval jsem voice. Řekl jsem mu že mu píše hráč že chce mik a on začal mluvit o jitrnicích. A jediný co jsi řekl bylo "mluví jen simon" a než jsem stihl říct že nahlašuju důležitou věc, už jsem byl rozpláclej o zem. A ty výtržky z chatu jsou nepodstatné, jelikož jsou vytržené z kontextu. Navíc s tím nemají nic společného. (+ kraviny to nejsou) A to že jsi to byl ty kdo mě přesunul, to jsem nevěděl, každopádně nn se do toho zapojil a jak jsem psal, říkal do voice nepodstatné věci.
-
TeAge - Kolemjdoucí
No kedze tu neni demo ako dokaz, bude sa verit adminovi. Nabuduce bude lepsie ked sem dodas aj demo.
Staznsot zamietam.
Staznsot zamietam.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Bylo mi jasné že se to zamítne, protože admin nepřizná chybu a demo nemám. Takže mě spíš zajímala reakce daného admina
PS: Nedomýšlej si že jsem na tebe křičel a nepřipadej si ublíženej prosímtě :*

-
TeAge - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1