• Stránka 1 z 1
no comment
Jako nevim kolik tomudle děcku je G@rBit ale opravdu neskutečne ,čím víc hraju na tom serveru tím zjištuji že adminska prava tu ma snad každej usmrkanec
Na serverech jsou nějaka pravidla a jeden inteligent naběhne na spawn a furt tam kiluje dokola a aby byla ještě větší sranda da tam laser minu aby nahodou někdo nezdrhnul -naběhne bum,bum jednou,2,3 tak si rikam to je važně asi nějakej inteligent,tak mu napišu -ty ses člověče asi dobre imbecilni decko -naběhne 1,2 a zas na startu to same -napišu -cloveče ty ses važne -pip-(nebo neco v tom smyslu,už přesně nevím),(protože co jineho chcete takovemu ehm napsat-prosimtě byl bys tak hodnej a nekiloval na spawnu díky ahaha)
a ON TO ADMIN A BAN!!-VAŽNĚ SE MUSIM SMAT -A PROSIL BYCH,NEDAVEJTE ADMIN PRAVA KAŽDEMU DECKU A NEBO NĚKOMU KDO MA IQ TYKVE!!DĚKUJI.
NORMALNĚ JSEM SE TOMU -VE SVÉM VĚKU FAKT ZASMAL-HODINA BAN-ME TO ROZESMALO .
Ale ne to že jsem dostal ban(no ikdyž to taky) ale to že to byl admin(nebo spiš nějakej inteligent)a ja jsem admin a mužu vše
BRAVO

Na serverech jsou nějaka pravidla a jeden inteligent naběhne na spawn a furt tam kiluje dokola a aby byla ještě větší sranda da tam laser minu aby nahodou někdo nezdrhnul -naběhne bum,bum jednou,2,3 tak si rikam to je važně asi nějakej inteligent,tak mu napišu -ty ses člověče asi dobre imbecilni decko -naběhne 1,2 a zas na startu to same -napišu -cloveče ty ses važne -pip-(nebo neco v tom smyslu,už přesně nevím),(protože co jineho chcete takovemu ehm napsat-prosimtě byl bys tak hodnej a nekiloval na spawnu díky ahaha)
a ON TO ADMIN A BAN!!-VAŽNĚ SE MUSIM SMAT -A PROSIL BYCH,NEDAVEJTE ADMIN PRAVA KAŽDEMU DECKU A NEBO NĚKOMU KDO MA IQ TYKVE!!DĚKUJI.
NORMALNĚ JSEM SE TOMU -VE SVÉM VĚKU FAKT ZASMAL-HODINA BAN-ME TO ROZESMALO .
Ale ne to že jsem dostal ban(no ikdyž to taky) ale to že to byl admin(nebo spiš nějakej inteligent)a ja jsem admin a mužu vše

BRAVO

-
clovicek - Amatér
no comment
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: no comment
Pres svuj vek sis asi nevsiml ze si mohl vybrat sekci stiznost na admina. Alew to je jedno, k veci, pokud nekdo porusuje pravidla neni nic jednodussiho nez natocit demicko s dukazem a pak nam ho poslat treba do sekce poruseni pravidel. Nejde jen o admina ale i normalni hrace. Admin je na serveru pro hrace aby se jim dobre hralo nikoliv naopak....

-
Jera - Zkušený
• Stránka 1 z 1