• Stránka 1 z 1
No výborne...
Tááákže
, ten MAC OS X čo som si stiahol je poškodení... zničil mi všetky driveri... PC mám zasekaný... Do zálohy ho dať nemôžem lebo aj to mám z toho posrané
uploader ktorí to tam dával má veliké štastie... asi o mesiac aj viac si budem kupovať herný PC... Ešte sa vás chcem spýtať či by sa to nedalo nejako opraviť.,..
. Ak nie nevadí... aj tak si budem kupovať nový PC... takže len sa vás pýtam... či neexistuje nejaký návrat
.

-
bogingo - Kazatelův učeň
No výborne...
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: No výborne...
Virtualizácia práve to čo popsuješ nespôsobuje. Samozrejme keď máš spustený virtuálny stroj, tak ten si vezme prostriedky, ktoré si mu pridelil. Ale softvérová vrstva ťa ochráni a drží hostovaný systém zapuzdrený a oddelený/izolovaný. Odstránenie virtuálneho stroja je triviálne - prakticky zmažeš jeden súbor. (alebo komplet uninstal vmware)
Chyba ale asi vznikla inde; mno to by si mal povedať ty aký zásah si vykonal, priamo v tvojich oknách.
Chyba ale asi vznikla inde; mno to by si mal povedať ty aký zásah si vykonal, priamo v tvojich oknách.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Takto... ja sa vám priznám... nezničilo mi to PC ale vlastne ja som sa snažil do VMware nainštalovať Mac OS X. Ale ako náhle som spustil Unlocker tak mi to stále píše "dwm.exe prestal pracovat"... už si s tím neviem rady... úplne ma to oslabylo a neviem ako to opravím
. Bol som s tím aj na PC poradni... ale ani tam mi nevedeli pomôcť
.

-
bogingo - Kazatelův učeň
Ok vyriešené. stiahol som si jeden Antivir a ten zaznamenal že to je virus. Už mi to neukazuje
môžte lock.

-
bogingo - Kazatelův učeň
Ale dávej pozor, pokud máš dva antiviry zapnuté, tak ti to napáchá nemalé škody.
Vyřešené,lock.
Vyřešené,lock.
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
-
FatalWiruS - Profesionál
• Stránka 1 z 1