I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[vyřešeno]Nocky^ / Hns AutoBhopBlock

Příspěvekod Keenex » 13 bře 2017, 17:54

Zdravím asi predchvúlkou som sa pripojil na váš server Hns Blok , a potom som hral za CT , a ešte chcem povedať že sa Hrala c21_lime , situácia bola nasledovná , hral som za CT , išiel som dole tam kde je XP , počul som že niekto si zobral speed tak som rýchlo išiel dole , cca pod blok a zaćal hitovať okolo seba , lebo určite by mohol mať invis , ale bol to Nocky , ktorý ma chytil , a hodil ozem a potom keď som sa ho pýtal prečo? on že Fish.. Jako , ja nechápem keď som tam presne došiel keď si si zobral speed tak som tam išiel a hitoval okolo seba a ty že fish? Keď som tam akurát došiel? Spamataj sa.. A potom keď som mu pisal že je neschopný a fish to nebol , tak zaČali sa domňa pušťať ostatný , že nepiš a podobne , tak som bhopSkillerovy napisal že Drž tlamu noobka , a dostal som Kick , ževraj urážka , ale hlavne že aj keď tam sú admini a hráči pišu Noob a podobné veci tak nič ani kick ani slay ani ban.. A prečo si mi ty musel dať kick ? A ak si mysliš že to bol fish prosím si demo. Čau.
Just Chasing <3
Keenex
Amatér
Amatér

[vyřešeno]Nocky^ / Hns AutoBhopBlock

od Rumcajz » 13 bře 2017, 17:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nocky^ / Hns AutoBhopBlock

Příspěvekod Nocky » 13 bře 2017, 18:08

No takže.. Na jak už psal hráč na mapě c21_lime, jsem akorát došel XP/AWP a chtěl jsem jít ven přičemž jak jsem vzal speed, tak jsem malou chvilku stál nahoře a hráč hned podemnou sekal, jak si psal, že si přišel to jsem já nemohl vědět ani vidět, že tam přišel, jediné co jsem zpatřil bylo ,že jsem tam stál podemnou a kuchal tam. Což se považuje jako fish a bylo mi řečeno, že fish a ub nemusím mít demo a ani jsem ti nedal ban, ale pouhý slay jako upozornění. Dále ohledně toho kicku, začal si se hned navážet i do mě, že jsem neschopný admin a jak může mít tento server takovýho admina a takovéhle.. Všichni si na všchno stěžujete, ale když na serveru nebudou žádný admini, tak si pak zas budete stěžovat, že vás všichni fishují a UBčkují.. To je odemně vše.
Nocky
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Keenex » 13 bře 2017, 18:14

No tak keď si nevedel tak ma máš odhodiť , alebo ma zobrať do grabu a hitnuŤ ma Ečkom . a nie hneď hodiť ozem , keď nevieš čo robia ostatný tak radšej nič nerob , a tá urážka , "neschopný admin" bolo na teba a asi až po 30 sekudnách som napisal to na bhopskillera že noob, a dostal som kick .. :) A na konci mapy nateba napisal NOOB Ano na teba a nič si mu nespravil Takže tak :)

e.Taygete : Nechapu kde jsi zjistil ze tě má odhodit, grab/kick/slay je forma upozornění kvůli tomu aby jsi si dal bacha nebo dostaneš ban ;)
Just Chasing <3
Keenex
Amatér
Amatér

Příspěvekod Nocky » 13 bře 2017, 18:41

Ale tak nemáš podemně co lézt a kuchat tam.. Logicky, že skočím dolů.. A noob neberu jako nadávku.
Nocky
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Karmik66 » 15 bře 2017, 21:51 VIP

Situace byla adminem vyřešena správně, fish to byl. Ty pokud slyšíš, že si tam akorát někdo vzal speed, tak je jasný, že skočí dolů nebo do portu a půjde jinam. Správně máš za ním doskákat a ne čekat, až vyjde a tam se ho pokoušet hitovat.

Pokud ti admin něco vysvětluje, ty se s ním hádáš a jak jsi psal " tak som bhopSkillerovy napisal že Drž tlamu noobka , a dostal som Kick" :arrow: nediv se, co řekne admin, tím se máš řídit a né si pořád povídat svou.

Ohledně slova noob a kicku... To myslíš vážně? Nevím, kde jsi vzal, že slovo noob je urážka :roll:

Noob (slang. núb, noobie) je označení pro člověka, který dělá nějakou činnost, v níž není zběhlý, dělá ji poprvé nebo ji neumí.

Stížnost zamítám.
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Stížnosti na Adminy