Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Nová éra podlizovania sa a Bonzovania...

Příspěvekod miloooooo » 21 zář 2013, 10:57

Ahojte,

v posledných dňoch som si všimol niečo nové, čo som tu predtým nevidel a dosť ma to zarazilo. Ide o to, že jeden hráč, ktorý chce byť adminom(bohužial pre všetkých hráčov čo hrajú JB1) využíva všetky špinavé triky a snaží sa natočiť na demo každú chybu členov GS týmu na JB1, len aby ich potrestali a odobrali im práva. Pri jednom adminovi sa mu to bohužial podarilo. Admin BLAZOON prišiel o práva a jediný, kto sa z toho teší, je práve NERWIQ.

Hráča Blazoon poznáme všetci ako vždy kľudného, vyrovnaného a férového hráča, ktorý nedovolí, aby bol na serveri bordel.
Každý raz za čas spraví chybu, ale aby niekto bol na serveri len pre to, aby všetko natočil a hneď dal na fórum, to mi príde nanajviš čudné a chrapúnske. Admini a aj hráči si medzi sebou povedia zo srandy hocičo. Aj o tom to proste je. JB1 by nemalo byť o tom, iba bezhlavo poslúchať príkazy Simona ako robot, ale trochu sa pri hre uvolniť a aj zabaviť. Však na to tam chodíme.

Tak isto, aj ďalší admin dostal podmienku za neoprávnený KICK, keď bol NERWIQ ku nemu drzí, ako sorry, ale admin si nesmie predsa dať písať na seba hocičo. Väčšina z adminou by mu dala kick, lenže ON to hneď pacne na fórko jak 7 ročný chlapec, ktoréu mamka nekúpila tamagochi.....

Ako takýmto systémom ide GS vyraďovať skúsených adminov s aktivitou??...takýmto smerom by to veru smerovať nemalo ani náhodou.

Jeden hráč, ktorému neboli dané práva ide bonzovať na iných, OVEĽA skúsenejších adminov pri každom prešlape??????
Hráčovi NERWIQ prajeme všetci všetko dobré do ďalšieho života, zložíme sa u aj na nový hard disk, aby mal kde ukladať demá keď točí celé kolá adminov a VŠETCI ho pozdravujeme.

PS: Nerwiq, mal by si si uvedomiť, o čom je život a že ak sa budeš správať takto v reálnom živote, ďleko nedojdeš.

s pozdravom,

miloooooo
miloooooo
Amatér
Amatér

Nová éra podlizovania sa a Bonzovania...

od Rumcajz » 21 zář 2013, 10:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nová éra podlizovania sa a Bonzovania...

Příspěvekod An0nym0us » 21 zář 2013, 11:05

pekne napisane ;) :!: a hlavne nezabudaj vieme kde byvas :lol: :lol: :lol: :lol:
Aj admini su len ludia,a nie stroje.
An0nym0us
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Egii » 21 zář 2013, 11:09 VIP

Nádherně napsaný miloo. BlazOOn patřil k těm nejlepším adminům na JB a kvůli malinký chybě, kterou určitě udělali i jiní admini a furt natom místě ADMIn jsou, tak přišel o práva. Boužel, ale my to už nezměníme :cry:
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán

MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin

CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor

Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
Egii
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod miloooooo » 21 zář 2013, 11:13

An0nym0us píše:pekne napisane ;) :!: a hlavne nezabudaj vieme kde byvas :lol: :lol: :lol: :lol:

To je všetko OK..:D...mám doma aj tak veľa vodky a redbullu..:D
miloooooo
Amatér
Amatér

Příspěvekod An0nym0us » 21 zář 2013, 11:15

on najskor asi zije vo sne kde si mysli ze ked bude bonzovat a vtierat sa ze tie prava dostane :D to j moj nazor na vec :D 8-)
Aj admini su len ludia,a nie stroje.
An0nym0us
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Nerwi » 21 zář 2013, 11:45

lenže ON to hneď pacne na fórko jak 7 ročný chlapec, ktoréu mamka nekúpila tamagochi.....

Mamka ne,ale taťka jo :) :D
Nerwi
Drbna
Drbna

Příspěvekod dffffffffffffff » 21 zář 2013, 11:54

Musím iba súhlasiť z miloooom. Blazoon bol vždy ochotný dojsť na server ked bolo treba... Za 1 chybu aby mu zobrali práva ? Tak keby mám dať ja tie demá čo robia admini tak by polka adminov nemali práva. Nerwiq je len malý 14 ročný kokot ktorý chce práva tým že sa Vám bude vtírať... A trebalo by mu kúpiť aspon 1TB HDD aby mohol robiť démá.

Kód: Vybrat vše
PS: Nerwiq, mal by si si uvedomiť, o čom je život a že ak sa budeš správať takto v reálnom živote, ďleko nedojdeš.

Boli by sme radi ak by Blazoon mal znova práva ... ;)
To je všetko...
dffffffffffffff
Amatér
Amatér

Příspěvekod Matthew14 » 21 zář 2013, 11:58

Nerwi píše:lenže ON to hneď pacne na fórko jak 7 ročný chlapec, ktoréu mamka nekúpila tamagochi.....

Mamka ne,ale taťka jo :) :D

Práve si dokázal 100% pravdivosť tohoto topicu tým čo si tu napísal.

Blazoon bol v pohode chalan. Dúfam že to nevzdá a nenechá sa znechutiť vo svojom živote takýmito ľuďmi.
CS 1.6 Admin
All JailBreaks
Snažím sa byť 24/7,ale nie vždy to ide!
„Nikdy nevyrušuj svojho nepriateľa keď sa dopúšťa chyby."(Napoleon Bonaparte)
„Boj stvorila príroda, nenávisť vynašiel človek."(K. Čapek)
Matthew14
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod miloooooo » 21 zář 2013, 12:23

Chalani, tento topic je spravený, aby som vyjadril, čo sa mi nepáči a kľudne sem píšte svojre postrehy. Však je to voľná debata.
Len vás poprosím, aby to bolo bez nadávok... aj keď písať na Nerwiqa bez nadávok dalo aj mne zabrať...:D
miloooooo
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 21 zář 2013, 14:33

Admin Blazoon přišel o práva POUZE svoji vinou, když na serveru porušoval pravidla a zneužíval práva!
Nerwiq a jemu podobní jsou pro portál spásou. Nebýt nich, takoví hloupí a špatní admini by v našich řadách byli pořád.
Miloooo se rozloučí s titulem CS 1.6 Admin.
LOCK
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Volná debata