• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Nová žádost o admin práva na Jailbreak.....
Dobŕý večer....chtěl bych znovu požádat o Admin pŕava na serverech Jailbreak.
1) Nick ve hře : KooJunHoe
2) Nick na fóru : ArmyBigShock
3) Profil na fóru : armybigshock-u58044.html
4) Věk : 16
5) Steam nick : Jinhwan ¯\(ツ)/¯
6) Steam ID : STEAM_0:1:465305252
7) Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=10941
8) Nějaké Bany nebo prohřešky (GS) : Na JB2 Nadržoval jsem,FK,Nadávky ale, už jsem se ponaučil a už to neudělám.
9) Něco o sobě : Ahoj, jmenuji se Kim Min-Jun kamarádi a přibuzní mi říkaí Ron. Mám rád Taekwondo. Nejsem nějak zaměstnáný momentálně. Mám rád E-Sport a Sport. Poslouchám Drumy, K-Pop a Rap. Ve volném čase se podívám na nějakej film či seriál.
10) Proč by jsem chtěl na GS Adminovat ? : Chtěl by jsem zabránit Cheatrům,Lidem, kteří porušují pravidla a udržovat tak server čistý, aby mohly hráči normálně hrát jelikož hraju Jailbreak dost často poslední dobou a potkávám tam např. CT bez mikrofonu,CT co dávají FK či nadržujou a Cheatri...
Děkuji předem za odpovět a přeji Štastný Nový ROK!!!! S pozdravem : KooJunHoe
1) Nick ve hře : KooJunHoe
2) Nick na fóru : ArmyBigShock
3) Profil na fóru : armybigshock-u58044.html
4) Věk : 16
5) Steam nick : Jinhwan ¯\(ツ)/¯
6) Steam ID : STEAM_0:1:465305252
7) Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=10941
8) Nějaké Bany nebo prohřešky (GS) : Na JB2 Nadržoval jsem,FK,Nadávky ale, už jsem se ponaučil a už to neudělám.
9) Něco o sobě : Ahoj, jmenuji se Kim Min-Jun kamarádi a přibuzní mi říkaí Ron. Mám rád Taekwondo. Nejsem nějak zaměstnáný momentálně. Mám rád E-Sport a Sport. Poslouchám Drumy, K-Pop a Rap. Ve volném čase se podívám na nějakej film či seriál.
10) Proč by jsem chtěl na GS Adminovat ? : Chtěl by jsem zabránit Cheatrům,Lidem, kteří porušují pravidla a udržovat tak server čistý, aby mohly hráči normálně hrát jelikož hraju Jailbreak dost často poslední dobou a potkávám tam např. CT bez mikrofonu,CT co dávají FK či nadržujou a Cheatri...
Děkuji předem za odpovět a přeji Štastný Nový ROK!!!! S pozdravem : KooJunHoe
-
ArmyBigShock - Kolemjdoucí
[Zamítnuto]Nová žádost o admin práva na Jailbreak.....
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nová žádost o admin práva na Jailbreak.....
Včera jsi obdržel ban.
Nahlašuj do PP, nespamuj tolik v chatu a zkus si ještě trošku osvojit pravidla. Případně to můžeš zkusit přes akademii.
Zamítnuto.
Nahlašuj do PP, nespamuj tolik v chatu a zkus si ještě trošku osvojit pravidla. Případně to můžeš zkusit přes akademii.
Zamítnuto.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1