Vše ohledně kategorie serverů: Furien Servery

Nové a staré odebrané mapy...

Příspěvekod F0LP3 » 31 led 2014, 11:53

Zdravím...
Dneska už jsem to nevydržel a musel jsem to sem napsat :D :)
Na furienech jsou naprosto (s prominutím) debilní mapy. :D třeba jste asi odebrali de_dustcastle(gs), která byla naprosto luxusní mapa na furien, hodně prostoru atd.. Prostě se tam dalo létat, na furien ideální.. Jenže teď tam není a je tam nějaká naprosto k ničemu: de_clan1_mill, která je úplně na ho*vno, protože tam jsou tisíce krabic, Ct tam jen kempí a prostoru je tam tak hrozně málo.. třeba tam vyskočím za furiena 1 jumpem a už narazím do stropu.. Tak tohle je moc... Prostě nechápu, kdo to na furien vymyslel -.- Nějací hráči, co to moc neumí a neznají mapy si prostě řeknou: "Hele, tuhle mapu jsem ještě nehrál, zkusím ji." A hned pro ni hlasují a po 5 minutách té mapy začnou spamovat: RTV ALL!!!!!!! Tahle mapa je úplně na ho*no!!!!.. Prostě nechápu, kdo tam tu mapu vybral, to jich snad máte tak málo na výběr?.. Prostě hlavně vám chci říct, aby jste navrátli legendární mapu de_dustcastle(gs).. A jestli ji nechcete dát, tak mi prosíím váš řekněte dobrý důvod proč ji zpátky nedát.

Děkuji za pozornost, McLuck#;
F0LP3
Amatér
Amatér

Nové a staré odebrané mapy...

od Rumcajz » 31 led 2014, 11:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nové a staré odebrané mapy...

Příspěvekod benni » 31 led 2014, 13:19

V tomto budem súhlasiť tak isto s mapami - de_nuke , de_inferno... nikdy sa poriadne nevotujú a ak sa niekam odvotuje tak hráčo odchádzajú, alebo chcú RTV.. pritom trebars ja tie 2 mapy + tú čo si spomenul rád hrám, lebo tam sa ukáže ako kto vie hrať za Furiena bez tzv cheatov na BHOP ktorý využívajú za Furienov...
benni
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod F0LP3 » 31 led 2014, 14:08

Ale já žadné cheaty nemám... Sice o mně někdo píše že mám "strafe hack", přitom mám nový upgrade steamu -.- Protože strafami naberu 2x takový speed jako po zemi... Prostě jsem v tomto dobrý, točím i videa.. Navíc prostě strašně chci tu legendární mapu de_dustcastle(gs) :/
F0LP3
Amatér
Amatér

Příspěvekod noblemar » 31 led 2014, 15:08

Mapa lagovala bylo špatne fps a hráči měli velký ping. De_clan super mapa jen musíš použít hlavu. Jak dodelam mapu na jb mrknu na tu castle popř. Proberu s druhým mapperem.

PS: Všechny mapy na furieny vybírám ja už přes 2 roky to si určitě furien ještě nehrál. Do teď si nikdo nestěžoval na map list, a i kdyby tak spolu s vedením dáváme mapy dle našeho nejlepšího usudku. Furienu by nebylo tolik kdyby byli spatne mapy.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Furien Servery