Nevíte si rady? Ptejte se zde.

Nové mapy do JB :)

Příspěvekod CZDiamond » 14 črc 2016, 11:41

Obrázek
Nick ve hře: [D]!a
CZDiamond
Drbna
Drbna

Nové mapy do JB :)

od Rumcajz » 14 črc 2016, 11:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nové mapy do JB :)

Příspěvekod CZDiamond » 14 črc 2016, 19:56

Proč byla vymazána tato mapa taky byla moje nejoblíbenější http://www.17buddies.net/17b2/View/Map/72803/jb_freibier.html
Obrázek
Nick ve hře: [D]!a
CZDiamond
Drbna
Drbna

Příspěvekod Click69 » 14 črc 2016, 20:08 VIP

Všetky mapy ktoré boli zrušené tak pravdepodobne robili nejaké problémy ale pridanie nových máp by určite JB oživilo, takže som aj ja za pridanie pár nových máp :) :)
CS 1.6 Admin *ALL SERVERS* okrem JB
Redaktor

Obrázek
Click69
Amatér
Amatér

Příspěvekod thrasher » 18 črc 2016, 22:14

Taky si myslím že by nové mapy neuškodily, už mě nebaví hrát ty samé dokola a dokola, nové by se hodily. Souhlasím
thrasher
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ostravakjakcip » 07 led 2017, 13:38

dobry den prosim vas uz dlouho hraju jb aprijde mi ze hrajem porad ty nove mapy dokola vim ze udelat mapu neni jen tak ale i presto bzch chtel udelat nejakou novou mapu a dostat ji na server stravil bych na ni klidne i 3 mesice aby byla dokonala a ja se pak mohl tesit z toho ze hrajem treba prave moji mapu a hlavne bych hral s vedomimm ze sem ozivil trochu uz pomalu zaciajici vsedni jailbreak tahle hra me vazne chytla ale chtel bych dostat sanci urobit novou mapu nemohli by ste mi poradit jaky program na to stahnout a jak ho naisntalovat proste vseobecne vse o tom programu jak ho spravne pouzit abych urobil nejakou novou dobrou mapu? dekuji moc kdo vi treba ze me bude novy mapper ktery se vam bude libit a verte dam si na tech mapach fakt zalezet jeste jednou dekuji .)
ostravakjakcip
Amatér
Amatér

Příspěvekod Luther » 07 led 2017, 18:33

ostravakjakcip píše:dobry den prosim vas uz dlouho hraju jb aprijde mi ze hrajem porad ty nove mapy dokola vim ze udelat mapu neni jen tak ale i presto bzch chtel udelat nejakou novou mapu a dostat ji na server stravil bych na ni klidne i 3 mesice aby byla dokonala a ja se pak mohl tesit z toho ze hrajem treba prave moji mapu a hlavne bych hral s vedomimm ze sem ozivil trochu uz pomalu zaciajici vsedni jailbreak tahle hra me vazne chytla ale chtel bych dostat sanci urobit novou mapu nemohli by ste mi poradit jaky program na to stahnout a jak ho naisntalovat proste vseobecne vse o tom programu jak ho spravne pouzit abych urobil nejakou novou dobrou mapu? dekuji moc kdo vi treba ze me bude novy mapper ktery se vam bude libit a verte dam si na tech mapach fakt zalezet jeste jednou dekuji .)

Naučit se v Valve Hammer Editoru ty bude trvat déle jak 3 měsíce, aby tvé mapy za něco stály. Nicméně můžeš se do tvorby map pustit, vše potřebné máš přímo zde v sekci Tvorba map včetně užitečních rad a návodů. :)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Podpora