• Stránka 1 z 1
Nové mapy na server Darkness
Zdravím, jsem Honza , na servru <-> <]EfektoS[>
Prosim vás abyste přidali nebo změnili mapy na servru Darkness, řekl bych, že zrovna to je duvod proč tam hraje malo lidí.
Mohli byste přidat tyto mapy? zm_dd , zm_zod_aztec , zm_zod_fortuna, zm_zod_abyss, zm_zhell, zm_escapetrain , odkaz kde je stáhnout : http://maps.cs-bg.info/maps/cs/zm/ Moc vám děkuji.
Prosim vás abyste přidali nebo změnili mapy na servru Darkness, řekl bych, že zrovna to je duvod proč tam hraje malo lidí.
Mohli byste přidat tyto mapy? zm_dd , zm_zod_aztec , zm_zod_fortuna, zm_zod_abyss, zm_zhell, zm_escapetrain , odkaz kde je stáhnout : http://maps.cs-bg.info/maps/cs/zm/ Moc vám děkuji.
-
charlie012 - Amatér
Nové mapy na server Darkness
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nové mapy na server Darkness
Nebo to je fuk jestli to budou zrovna tyto mapy (zm_dd , zm_zod_aztec , zm_zod_fortuna, zm_zod_abyss, zm_zhell, zm_escapetrain ) hlavně že jich bude víc a nebudou malé jako zm_infermo_small_fix děkuji
-
charlie012 - Amatér
Prosím vás změnte ty mapy po 4 letech se už nedaj hrát, jěště bych si chtěl užít server když tam mam evip. díky
-
charlie012 - Amatér
Ahoj,
mapami to určitě nebude. Dle mého názoru je malá návštěvnost způsobená absolutní tmou a to většině hráčů nevyhovuje. Hra se tak stává těžší pro lidi a vzhledem k tomu, že hráči jedou na skóre, nemají o tento typ hry zájem. Já určitě upřednostňuji tmu před světlem, ale to je věc názoru
Abych se vyjádřil k tématu, tak brzy bude update se kterým příjdou i nové mapy. Stačí vydržet
mapami to určitě nebude. Dle mého názoru je malá návštěvnost způsobená absolutní tmou a to většině hráčů nevyhovuje. Hra se tak stává těžší pro lidi a vzhledem k tomu, že hráči jedou na skóre, nemají o tento typ hry zájem. Já určitě upřednostňuji tmu před světlem, ale to je věc názoru

Abych se vyjádřil k tématu, tak brzy bude update se kterým příjdou i nové mapy. Stačí vydržet

eXi^
-
MuffiN - Pokročilý
ok uz se tesim a doufam ze se budou aktualizovat... a nechteli byste tam ted dat nejakou novejsi mapy? Spouste hracu co jsem se jich ptal by ocenily jine mapy.
-
charlie012 - Amatér
• Stránka 1 z 1