• Stránka 1 z 1
Nový Mod?
Tak spomenul som si na jeden servery, kde som začínal z CS 1.6. Bol to predator mod na akém portály si už nepamätám a už ani neviem či ten portál ešte funguje. Jediné načo si ešte matne spomienam je, že na servery hralo dosť hráčov ( takých 5000 na chybu).
Preto bych chcel takýmto spôsobom navrhnúť VEDENIU GS či by sa tento mod nehral aj na GS.CZ.
POPIS HRY: Nastúpia proti seba dva týmy. Akonáhle jeden hráč s týmu prekoná hranicu 8 kills, tak má tu možnosť dať si predátora, z ktorým bude nepremožiteľný ( schopnosti dole
). Hraje sa stylom ako na Publicoch, len tým rozdielom, že tam je predator. Ts musia položiť bombu a CTs musia ubrániť plantovisko.
PREDATOR: 200 HP, zvýšená rýchlosť a gravitácia, neviditeľnosť ( po prípade vylepšiť, hráči, ktorý hraju na sotware tak ho uvidia), zabíja na jednu ranu ( Isto, že knifom), plazma.
Ďalej, som vymyslel aj nejaké tie VIP a EVIP výhody.
[VIP]
- Väčšinou všetky VIP výhody čo sú na publicoch/dustkách, atď
- Možnosť dať si predátora už po 7 kills
- Za predátora máte na začiatku kola 220 HP ( Normal hráč len 200 HP)
- Za každé zabitie protihráča dostanete +10 HP
[EVIP]
- Ako u VIP, tak aj u EVIP výhod čo sú na publicoch/dustkách, atď
- Možnosť dať si predátora už po 6 kills
- Za predátora máte na začiatku kola 240 HP ( VIP hráč len 220 HP)
- Dostane dve plazmy, ktorého môžete využiť na zabitie protihráča. ( VIP a Normal hráč len 1)
- Za každé zabitie protihráča dostanete +20 HP ( VIP hráč len 10 HP)
Potom by sa tam pridali všelijaké itemy ako Regenerácia, Väčšia nevidetelnosť atď.
Viac som toho zatiaľ nevymyslel, keď niečo vymyslím tak to sem dopíšem. A môžte sem napísať aj vy čo by ste chceli pridať
A možno takto o rok sa stretneme už na servery PREDATOR.
Preto bych chcel takýmto spôsobom navrhnúť VEDENIU GS či by sa tento mod nehral aj na GS.CZ.
POPIS HRY: Nastúpia proti seba dva týmy. Akonáhle jeden hráč s týmu prekoná hranicu 8 kills, tak má tu možnosť dať si predátora, z ktorým bude nepremožiteľný ( schopnosti dole

PREDATOR: 200 HP, zvýšená rýchlosť a gravitácia, neviditeľnosť ( po prípade vylepšiť, hráči, ktorý hraju na sotware tak ho uvidia), zabíja na jednu ranu ( Isto, že knifom), plazma.
Ďalej, som vymyslel aj nejaké tie VIP a EVIP výhody.
[VIP]
- Väčšinou všetky VIP výhody čo sú na publicoch/dustkách, atď
- Možnosť dať si predátora už po 7 kills
- Za predátora máte na začiatku kola 220 HP ( Normal hráč len 200 HP)
- Za každé zabitie protihráča dostanete +10 HP
[EVIP]
- Ako u VIP, tak aj u EVIP výhod čo sú na publicoch/dustkách, atď
- Možnosť dať si predátora už po 6 kills
- Za predátora máte na začiatku kola 240 HP ( VIP hráč len 220 HP)
- Dostane dve plazmy, ktorého môžete využiť na zabitie protihráča. ( VIP a Normal hráč len 1)
- Za každé zabitie protihráča dostanete +20 HP ( VIP hráč len 10 HP)
Potom by sa tam pridali všelijaké itemy ako Regenerácia, Väčšia nevidetelnosť atď.
Viac som toho zatiaľ nevymyslel, keď niečo vymyslím tak to sem dopíšem. A môžte sem napísať aj vy čo by ste chceli pridať
A možno takto o rok sa stretneme už na servery PREDATOR.

-
N3mO - Mistr
Re: Nový Mod?
Bol by to dobrý mod, aj ked som myslel že už na GS je 

-
R3ZN1K - Profesionál
Souhlasím, tento mód už jsem hrál, a líbil by se mi na GS, a myslím si že by to mělo návštěvnost.
S pozdravem,
deNNNk1CZ?!^ *ALK0HL1K
S pozdravem,
deNNNk1CZ?!^ *ALK0HL1K
Jestli chceš poradit ohledně módu Knife, napiš mi
.
„Když je člověk zamilovaný, začíná vždycky tím, že podvádí sebe, a končí tím, že podvádí ostatní. Svět tomu říká romantická láska.“ Dalajláma.

„Když je člověk zamilovaný, začíná vždycky tím, že podvádí sebe, a končí tím, že podvádí ostatní. Svět tomu říká romantická láska.“ Dalajláma.
-
kornyyy - Pokročilý
Zní to zajímavě, já bych určitě vyzkoušel..
teď jen co na to vedení

ArbYs^ - since 2013
_______
<3 Rapper7, Tweety (Aeater) <3
.. spoustu dalších, na který si nevzpomenu! Díky za top chvilky na knife, furien a fun serverech
_______
<3 Rapper7, Tweety (Aeater) <3
.. spoustu dalších, na který si nevzpomenu! Díky za top chvilky na knife, furien a fun serverech

-
Arbys - Zkušený
Ten mod je dobrej!
Měl by velkou návštěvnost..

-
Moly121 - Kolemjdoucí
Mód hraju na jiném portále a je fakt úžasný, na GS bych ho uvítal 

-
Tesko - Spamer
Súhlasím, je to úžasný mód. Hrával som ho celé dni na nemenovanom portále. Bohužiaľ zanikol. Verím, že by sa osvedčil. Bol to ako keby zombie, dm zároveň. No navrhol by som to spraviť ako vraví nemo. Ako pub. Na smrti a čakať do konca kola. Nie ako DM. Verím, že by sa to uchytilo a určite by som to drtil.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Elwyn píše:Súhlasím, je to úžasný mód. Hrával som ho celé dni na nemenovanom portále. Bohužiaľ zanikol. Verím, že by sa osvedčil. Bol to ako keby zombie, dm zároveň. No navrhol by som to spraviť ako vraví nemo. Ako pub. Na smrti a čakať do konca kola. Nie ako DM. Verím, že by sa to uchytilo a určite by som to drtil.
Ja bych to možno aj urobil ako Furien style.. na jednej starne HUMANI na druhej PREDATORI.

-
N3mO - Mistr
Len to by bolo naozaj skoro ako furien. Treba niečo iné, originálne. Tak ako si písal s tými 8 killmy, alebo to zmeniť na 10, veď to už je jedno.
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1