[Vyriešené] Nový PC na hry?

Příspěvekod RexiSK » 20 říj 2018, 10:13 VIP

Čavte, chcel by som si vypočuť vaše názory na tento stolný PC -> link

Veci, ktoré ma zaujímajú:

- Je hlučný?
- Zvládne aj o niečo náročnejšie hry ako napr. CS:GO? (Hry s podobnou grafikou ako GTA 5 nepotrebujem rozbehnúť, mám PS4 a tam mám hry s náročnejšou grafikou ako GTA 5, Watch Dogs, Darkenss 2 atď...)
- Zvládne aj 4K monitor? (Pôvodne som mal v pláne 8K, ale až taký boháč zasa nie som :D)

Ďalšie otázky:

Aký monitor by ste mi k tomuto PC doporučili?
Akú klávesnicu a myš (herné, drôtové) by ste mi doporučili? (Aktuálne mám razer deathadder elite, ale tá už je taká... no... "ošahaná", chcem skúsiť aj iné myšky, ďalej by som bol rád, ak by tá myš, čo mi odporučíte, mala aj software, kde si budem môcť nastaviť DPI. BTW: Najčastejšie používam DPI 3800)
Aké herné slúchadlá by ste doporučili? (Najlepšie s kvalitným mikrofónom)
RexiSK
Zkušený
Zkušený

[Vyriešené] Nový PC na hry?

od Rumcajz » 20 říj 2018, 10:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nový PC na hry?

Příspěvekod R4gn4r0K » 20 říj 2018, 15:50

ten pc by som nekupoval uz len koli procesoru (teda ak rozmyslas nad tou zakladnou verziou) ... ked chces hrat, tak minimalne i5 a SSD... GTX 1050 je entry level grafika, takze zazraky necakaj (pozri si na YT nejake videa hier, ktore chces hrat, ako idu s 1050)...

- ci je PC hlucne zalezi od pouzitych chladicov... ak to ma stock intel chladic, bude hlucny...
- hry vid vyssie
- na 4k s 1050 zabudni (teda na hry v 4k urcite, windows na 4k pojde :) )
- monitor zalezi od preferencii panela, aku chces obnovovaciu frekvenciu, velkost dipleja a podobne...
- klavesnicami a mysami Logitech, A4tech, HyperX urcite nic nepokazis... toto je naozaj len o preferencii
- sluchadla mozem doporucit tie, ktore mam napr. ja a su to Hyperx Cloud Alpha (jackove, nie USB)
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod Ginger578 » 30 říj 2018, 23:20

Ako sa vyjadril na domnou support nemá vyznam to kupovať, ak by si ozaj chcelto 4K (Ak chceš hrať csko tak to má nulový význam)
A samozrejme by to šlo pekne hlboko do penazí, stým zdrojom čo tam je má skúsenosti a nie je to žiadny zázrak kedže to kvôli tomu huči ako 10ročny server.
steamcommunity.com/id/novyshit
Ginger578
Amatér
Amatér

Příspěvekod reddiN » 15 lis 2018, 17:39 VIP

Bez odpovedi zo strany žiadajúceho, vyriešené.
“Life is what you make it so go ahead and take it”
reddiN
Drbna
Drbna

Zpět na Vyriešené topicy