• Stránka 1 z 1
Nový server 1 SHOT 1 HP
Zdravím,
O ČO VLASTNE IDE:
Ako už z názvu napovedá, máte vždy jeden náboj (v zásobníku) a 1HP. Vašou úlohou je zabiť protivníka a snažiť sa vyhnúť strelám. Všetko je sťažené najnižšími hodnotami nábojov a života.
KTORÉ ZBRANE SÚ POVOLENÉ:
No, zbrane sú povolené všetky, ale je lepšie využívať tie viac obľúbené a vynechať niektoré sekundárne apod. Či už je to klasicky M4, AK47, Scout a alebo AWP. V tomto sa medze nekladú, ale podľa môjho je zbytočné mať na výber všetky. Mám však tušenie, že štít je zakázaný, ale nie je to oficiálne pravidlo módu
JE NEJAKÝ LIMIT PRE POČET HRÁČOV?
Limit nie je, ale zase ... je lepšie, keď sa hrá trebárs 5v5 a alebo také maxima 7v7
Budem rád ak sa tu vyjadri čo najviac ľudý.
^Gross.
O ČO VLASTNE IDE:
Ako už z názvu napovedá, máte vždy jeden náboj (v zásobníku) a 1HP. Vašou úlohou je zabiť protivníka a snažiť sa vyhnúť strelám. Všetko je sťažené najnižšími hodnotami nábojov a života.
KTORÉ ZBRANE SÚ POVOLENÉ:
No, zbrane sú povolené všetky, ale je lepšie využívať tie viac obľúbené a vynechať niektoré sekundárne apod. Či už je to klasicky M4, AK47, Scout a alebo AWP. V tomto sa medze nekladú, ale podľa môjho je zbytočné mať na výber všetky. Mám však tušenie, že štít je zakázaný, ale nie je to oficiálne pravidlo módu
JE NEJAKÝ LIMIT PRE POČET HRÁČOV?
Limit nie je, ale zase ... je lepšie, keď sa hrá trebárs 5v5 a alebo také maxima 7v7
Budem rád ak sa tu vyjadri čo najviac ľudý.
^Gross.
To, čomu sa smeje každý idiot, nemusí byť ešte humor.

-
CiRkY - Amatér
Nový server 1 SHOT 1 HP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nový server 1 SHOT 1 HP
Hello,
Podľa môjho názoru je to v podstate niečo ako taký mód na JB, že T a CT dostanú DGL a strieľajú po sebe na 1 náboj.
+ Superhero server je myslím atraktívnejši pre hráčov a tiež nie je 2x plný -_-
Ja som za nie
ale určite pekný nápad
Podľa môjho názoru je to v podstate niečo ako taký mód na JB, že T a CT dostanú DGL a strieľajú po sebe na 1 náboj.
+ Superhero server je myslím atraktívnejši pre hráčov a tiež nie je 2x plný -_-
Ja som za nie

Pokiaľ budete rybu súdiť podľa jej schopnosti šplhať na strom, tak bude celý život veriť tomu, že je hlúpa.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
-
CriTicaL - Zkušený
Takový mod jsem už někdy dávno hrál a mě osobně se líbí. Kdyby se to propracovalo a někdo by tomu věnoval dost času, mohlo by to být dobrý.
Ale souhlasím s Criticalem, že bude velice těžký takový mod uplatnit, myslím si, že by s tím byl asi problém a server by mohl být prázdný...býval tady například server pouze s HE granáty a nechytil se, proč by zrovna tento né moc známí mod měl hráče nalákat a být úspěšný? Myslím si, že by to nebylo snadné, tam nalákat dostatek hráčů...
Ale souhlasím s Criticalem, že bude velice těžký takový mod uplatnit, myslím si, že by s tím byl asi problém a server by mohl být prázdný...býval tady například server pouze s HE granáty a nechytil se, proč by zrovna tento né moc známí mod měl hráče nalákat a být úspěšný? Myslím si, že by to nebylo snadné, tam nalákat dostatek hráčů...
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
-
RiDeR1 - Kazatelův učeň
Uz jak KNIFE 1 hit + 1 hp -_-
hraci sa nejako rozpadavaju, takze nwm ci by to bolo velmi hravane, ale nehovorim ze je to zly napad 

tiez si myslim.+ Superhero server je myslím atraktívnejši pre hráčov a tiež nie je 2x plný -_-
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
Bývalý HLSA
-
FALLEN - CS 1.6 Admin
No vypadá to tak jak na JB len sa každé CT nedíva a ostatne T sú mŕtve. Podla mna superhero neni až tak lákave to už lepšie je War3craft lakavejší ako superhero. Superhero som hral raz a hneď ma to prestalo baviť. V mode 1S1HP ide hlavne o rýchle reakcie a skill a nemuseli by byť tam mapy len s jedným HP. Vip by tam malo výhody ako su na War3craft zbrane okrem laser mini. Myslím že keby sa s týmto modom niekto pohral tak by bol dosť dobrý 

To, čomu sa smeje každý idiot, nemusí byť ešte humor.

-
CiRkY - Amatér
Podľa mňa je to dobrý nápad. Takýto server by som na GameSites uvítal.
-
MrLR - Amatér
Myslím si že to vôbec neni zlý nápad ako prilakať ludý na GS. Tento server som už hral na jednom nemenovanom srerveri a skoro stále bol plný myslim že GS kto nevyskúša neuvidí či tam budu hrať 

-
lukihaha - Kolemjdoucí
Určitě to dopadne jako SH.. pár dnů bude pořád plný a za týden budeme rádi když tam bude hrát 10 lidí..
-
FragONE - Sponzor
Cirky, kdyby jsi to víc rozepsal co a jak by tam mělo být a jak by sis to představoval, tak bych mohl zkusit něco splácat. Ale rozhodně to nebude teď! Máme rozpracovaný už jeden projekt.
Edit: Nemá to cenu a myslím že jsou i záživnější módy. Mám v plánu udělat něco co tu ještě nebylo a mohlo by to zaujat hodně lidí.. Ale uvidíme
Zamykám.
Edit: Nemá to cenu a myslím že jsou i záživnější módy. Mám v plánu udělat něco co tu ještě nebylo a mohlo by to zaujat hodně lidí.. Ale uvidíme

Zamykám.
-
FragONE - Sponzor
• Stránka 1 z 1