Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Nový server ?

Příspěvekod sipecek025 » 12 črc 2014, 14:19

Ahoj,

chtěl jsem se zeptat zda nechcete založit nový zombie server.

Mod Plague 4.3,ale byl by uplně čistý.Možná přidat jen kill bombu,antidote gun,vestu. Bylo by to bez ras zombie,bez bazuky,bez jetpacku,bez VIP,bez skinů,prostě takové holý zombie server kde pujde o "skill" a ne o to kdo má VIP a kdo EVIP :)

Navic takovy server už na CZ/SK scéně neni,tudíž si myslim,že by návštěvnost byla.

Děkuji a ptejte se :)
sipecek025
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Nový server ?

od Rumcajz » 12 črc 2014, 14:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nový server ?

Příspěvekod kironet » 12 črc 2014, 16:38

sipecek025 píše:Ahoj,

chtěl jsem se zeptat zda nechcete založit nový zombie server.

Mod Plague 4.3,ale byl by uplně čistý.Možná přidat jen kill bombu,antidote gun,vestu. Bylo by to bez ras zombie,bez bazuky,bez jetpacku,bez VIP,bez skinů,prostě takové holý zombie server kde pujde o "skill" a ne o to kdo má VIP a kdo EVIP :)

Navic takovy server už na CZ/SK scéně neni,tudíž si myslim,že by návštěvnost byla.

Děkuji a ptejte se :)

Z popisu jsem pochopil že máš na mysli ZM Old School, pokud si pamatuju dobře tak ten tu byl, ale nechytil se. :)
Obrázek
Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod sipecek025 » 12 črc 2014, 17:09

Z popisu jsem pochopil že máš na mysli ZM Old School, pokud si pamatuju dobře tak ten tu byl, ale nechytil se. :)

Mohu vědet jak moc zpět tu byl ten server ? víš jestli nebyla konkurence,protože ted jsem hledal i ve světě a vše je jen přeplácané hovadinami.

Ale jsem rád, že jste z toho textu pochopili co myslim :)
sipecek025
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MeTeOr4z » 12 črc 2014, 21:07

sipecek025 píše:

Mohu vědet jak moc zpět tu byl ten server ? víš jestli nebyla konkurence,protože ted jsem hledal i ve světě a vše je jen přeplácané hovadinami.

Ale jsem rád, že jste z toho textu pochopili co myslim :)

Ono na jednom servery robíme, len treba čakať ;).
Je možne, že niečo podobné zorganizujeme, ale pokiaľ by si ho chcel, a mód by si mi zohnal, tak by určite nebol problém si ho vyskúšať.
[GAMEPLAYER] - http://www.youtube.com/user/MeTeOr4z

Smiech je kolkokrát to jedine, čo nás drží nad vodou
MeTeOr4z
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Niggas » 12 črc 2014, 22:01

Zombie je mod, na ktorý to vip proste patrí, narovinu, zm bez vip výhod a pluginov by bol oničom, možno preto sa tie servery nikde nehrávajú ;-)
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod sipecek025 » 13 črc 2014, 13:41

Niggas píše:Zombie je mod, na ktorý to vip proste patrí, narovinu, zm bez vip výhod a pluginov by bol oničom, možno preto sa tie servery nikde nehrávajú ;-)

Nevim,jeslti si pamatuješ konkurenci na CS*r*e* tak ty měli asi 3 servery bez těch hnusu (bazuka,jp,klasy) a měli je plný. (32 slotu).Pak začali měnit majitele a rozpadlo se to,neměli prachy.Ale samozřejmě VIP tam muže být ale trošku s mírou. Ne že budou mit skore 200:5 -_- to je blbost.

Bylo by to o ničem ? Tak tam hrát nemusíš ne ?.mužeš si zahrat na jiných 20 zombie servrech které tu jsou :)

Poslat mod ? -kouknu se a dyštak napíšu.
sipecek025
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Niggas » 19 črc 2014, 11:07

nejde o to, že by som tam nehral ja... ale o to, že by tam nehrali hráči. mnohým nestačia výhody a možnosti tohoto modu, čo sú tam teraz, takže oldschoopl bu sa tu teraz neuchytil.
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Zombie Servery