Vše ohledně kategorie serverů: Public Servery

novy smoke

Příspěvekod xant0 » 07 kvě 2019, 20:06

Zdravim, chcel by som sa podeliť so zvláštnou skúsenosťou, ktorá sa mi bežne stáva po nahodení nových SE grenades do hry.

Hrávam teraz prevažne na NS, takže neviem či sa to deje aj na steame, každopádne existuje určitý vzorec, ktorý vždy predchádza tomu, že smoke mi zmizne do pár sekúnd (podstatne skôr, než by mal).

Dust2, hra za CT -> začiatok kola, niekto hodí smoke na mid -> odbehnem na B (väčšinou kvôli flashu) -> vrátim sa s5 na mid -> vidím všetko akoby tam smoke ani nebol... jediné čo zostane je plechovka na zemi, ale samotný dym zmizne..

Ono sa to zrejme stáva aj na iných lokáciach, keď niekam na skok odbehnem, avšak túto mám najlepšie preskúmanú. Nemám zatiaľ natočené ani video ani screeny, ale to nebude problém v prípade potreby dodať. Chcem sa však spýtať, či je to chyba mojich súborov hry (csko stiahnuté odtiaľto pár rokov dozadu) a stáva sa to to teda iba mne, alebo je to rozsiahlejší problém. Podotýkam, že pred updateom som mal smokey a ich trvanie úplne v poriadku.

Dostávam často od hráčov výčitky a podozrenia, že hrám s no smoke, čo nie je pravda, preto by som bol rád keby sa to vyrieši. Vopred ďakujem za prípadné podnety.
xant0
Amatér
Amatér

novy smoke

od Rumcajz » 07 kvě 2019, 20:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: novy smoke

Příspěvekod Summertime » 07 kvě 2019, 21:12 VIP

Ahoj,

tieto nové smouky sú stále procese testovania, stále sú neni na 100%. Tento problém nie je len u teba, stáva sa to väčšine hráčov na serveri, len to hráči využívajú v svoj prospech. Dovolím si povedať, že server zle vykresluje ten nový smoke.
https://www.youtube.com/watch?v=UDE08oljtHY

kukni moj obrazok nalavo a potom toto -> https://prnt.sc/26xs59v :( :(
Summertime
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Public Servery