• Stránka 1 z 1
[V] Nsoo/CTF
Nojo po dlouhé době se musím hlásit s další stížností, byť ban na 2 hodiny mě nezabije, ale slušně naštve 
Zase další neoprávněný ban, Nsoo má bohužel komplexy aj z gungame a dále je zasedlý na mě aj na CTF
To že mám zase dobré skore aj na CTF (asi 15:4 jsem měl nebo kolik) rozhodně není důvod k banování.
A dávat ban za to, že hlídám borce co nesou vlajku (nebo jaký důvod sis tam našel prosimtě?) je opravdu stupidní. Na to že ti je 32 nebo kolik, tak by ses neměl urážet jak dítě ze školky, a nebanovat mě za každej nesmysl. Ve chvíli co jsem nehlídal vlajku jsem aji sám bral vlajku a šel jsem s ní na náš spawn, normálně jak se to v tom módu dělá, jak sem to zatím pochopil. Opravdu se začni chovat na 32 a ne na 12

Zase další neoprávněný ban, Nsoo má bohužel komplexy aj z gungame a dále je zasedlý na mě aj na CTF

To že mám zase dobré skore aj na CTF (asi 15:4 jsem měl nebo kolik) rozhodně není důvod k banování.
A dávat ban za to, že hlídám borce co nesou vlajku (nebo jaký důvod sis tam našel prosimtě?) je opravdu stupidní. Na to že ti je 32 nebo kolik, tak by ses neměl urážet jak dítě ze školky, a nebanovat mě za každej nesmysl. Ve chvíli co jsem nehlídal vlajku jsem aji sám bral vlajku a šel jsem s ní na náš spawn, normálně jak se to v tom módu dělá, jak sem to zatím pochopil. Opravdu se začni chovat na 32 a ne na 12

-
Moneyak - Zkušený
[V] Nsoo/CTF
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nsoo/CTF
ani zasadlosť, ani skóre, v minulosti si bol upozorňovaný na plnenie módu. Teraz si ho opakovane porušoval. Vysvetlené v PM. Ak máš ďalšie otázky ohľadom pravidiel CTF, môžeš mi ich smerovať do súkromnej správy.
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
-
Nsoo - CS 1.6 Admin
Re: Nsoo/CTF
Zas a znova bez dôkazov...
Mimo vzor, vyriešené
Mimo vzor, vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1