• Stránka 1 z 1
Nuggiho Nejlepší Básničky .
Peklo : Ty jediný, smíš mi říkat něžná slůvka.Ty jediný, smíš mé tělo hřát.Ty jediný, smíš líbat mé rty. Tvá prdelka je jako oholená meruňka. Nevim, jak to říct, ale jsi tak sexy, jak sklenice pepsi.
: Denie : Polibek, který ti posílám možná, že tě jak dotek láský o které snad už se mi jen zdá a padám na z5 zmožena čekáním jako bys nevěděla, že bez Tvé lásky jsem někdo jiný. Najít v sobě odvahu ti říci, co dlouho mě tíží na srdci, že právě ty jsi ta jediná.
JESUS : Přijmi ode mě toto malé srdce a až ho budeš svírat v ruce, ať celé tě zahřeje, na duši i na těle.
Venku je krásně, když svítí slunce a já chci psát básně o krásně dívce. Ty jsi dívkou krásnou, která osilnila mojí mysl, to ty jsi světa spásou mému životu dáváš smysl. Chtěl bych s tebou jít krajinou toulat se jen a nápoj lásky pít, tak to je můj sen .. SLoženo pro mojí lásku pekla, on je ten nejsexovější šulíne, který má hadici přes rameno BY nugg
Už je to dávno, už jsou to tři krásné měsíce, není to div, není to zázrak, miluji Tě stále více a více. Už je to dávno, co jsi mi k srdci přirostl, mlj cit výš a výš vyrostl, však on roste dál, vždycky jsem si to přál .. Pro cecila BY nuggi
Někdy nevím na koho je nuggi orientovaný
[*]PS: Pokračování příště.
: Denie : Polibek, který ti posílám možná, že tě jak dotek láský o které snad už se mi jen zdá a padám na z5 zmožena čekáním jako bys nevěděla, že bez Tvé lásky jsem někdo jiný. Najít v sobě odvahu ti říci, co dlouho mě tíží na srdci, že právě ty jsi ta jediná.
JESUS : Přijmi ode mě toto malé srdce a až ho budeš svírat v ruce, ať celé tě zahřeje, na duši i na těle.
Venku je krásně, když svítí slunce a já chci psát básně o krásně dívce. Ty jsi dívkou krásnou, která osilnila mojí mysl, to ty jsi světa spásou mému životu dáváš smysl. Chtěl bych s tebou jít krajinou toulat se jen a nápoj lásky pít, tak to je můj sen .. SLoženo pro mojí lásku pekla, on je ten nejsexovější šulíne, který má hadici přes rameno BY nugg
Už je to dávno, už jsou to tři krásné měsíce, není to div, není to zázrak, miluji Tě stále více a více. Už je to dávno, co jsi mi k srdci přirostl, mlj cit výš a výš vyrostl, však on roste dál, vždycky jsem si to přál .. Pro cecila BY nuggi
Někdy nevím na koho je nuggi orientovaný

[*]PS: Pokračování příště.
-
PeklooS
Re: Nuggiho Nejlepší Básničky .
Nuggi je jinačí básník 

-
deniie - Kolemjdoucí
Tak určitě jsem na holky, to tě ujišťuji
A nedržíš slovo ! 
E by Peklo: Nemusím držet slova :3

E by Peklo: Nemusím držet slova :3
Admin: Mini pub
Admin: Dust2 only#1
Občas hraješ hru, i když víš, že prohraješ... Ale někdy se vzdáš, i když jsi mohl vyhrát.
Občas hraješ hru, i když víš, že prohraješ... Ale někdy se vzdáš, i když jsi mohl vyhrát.
-
nuggi - Kolemjdoucí
A samozřejmě je to myšleno ze srandy ;D Žádnej buzík opravdu nejsem 

-
nuggi - Kolemjdoucí
Nuggičku
Hotovej romatik
Samozřejmně chci další!!
A neboj oni všichni ví že jsi na chlapečky 

Kdo spěchá, pije čaj vidličkou.
-
jesuschrist - Amatér
Ty si debil
Na chlapečky opravdu nejsem. Je to pro prdel

-
nuggi - Kolemjdoucí
Pekne nuggi len tak ďalej
.

Kto bojuje, môže prehrať. Lenže kto nebojoval, ten už prehral.
-
StrykoFester - Amatér
• Stránka 1 z 1