Zde žádejte o Unbany na TeamSpeaku

NumberOne/To nevím

Příspěvekod iFgaTe » 14 bře 2013, 10:03

My ID : QaFltXor1E3MBZFMwk2ClTAv57U=
Výpis: <09:49:47> You are banned temporarily. Reason: "urážky - takhle si nadavej doma" Try again in 4d 10:59:43
Obsah : Jsem v room domluva 1-3( nevím která) hráč pod jménem Theo-nbvcxz hodně znamý cheater-hater-urážeč pořád buzeroval že ho někdo zabijí při rozehře začal nádavat. Řekl jsem at' toho nechá ale on začal buzerovat potom do mne př. jojo más retardovanou matku atd.. do mojí mámi buzeroval , potom sem si to nenechal libit a řekl jsme mu svůj názor že je asi retardovaný koko* co umí jenom buzerovat, nadávat atd.. byl tam nějaký admin na GTA Kubík který se s ním hodně baví byl na jeho straně a nic nedělal a Theo říkal at' mi dá ban. Já sem mu řekl tomu Kubíkovi že je pekně trapnej koko* a tohle by mu nemelo projit pak jsem dostal ban na 1 hodinu prijdu :) Dneska ráno jsme chtel jit na TS3 a vidím tohle :)

Můj názor na GS byl kladný nikdy se mnou nikdo nemel na TS3 problém jsem háklivej jenom na to ,když nekdo otevirá hubu na moji jedninou mámu mam jenom ji takze me to celkem sere.. prijde mi to ubohe buzerovat do rodiny...

Je mi jedno tech par dni umim pockat ale Theo by uz nemel co delat na TS3 na gamesites :(
iFgaTe
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

NumberOne/To nevím

od Rumcajz » 14 bře 2013, 10:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: NumberOne/To nevím

Příspěvekod Kubikkk » 16 bře 2013, 14:59

Ahoj já jsem přisel do roomky až potom co ti udajně nadával do rodiny :) jen jsem slyšel jak ty jsi nadával jemu tak jsem řekl že jestly jěště budeš nadávat tak dostaneš ban a ty jsi mi řekl že ja ti dát ban nemužu a něco že jsem kok.. suportackej tak jsem ti dal ban na hodku :) toje vše
A navíc já ban na víc jak hodinu dát ani nemůžu...
A to že se bavím s Them to neznamená že mu nadržuji :)
Kubikkk
Amatér
Amatér

Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku