• Stránka 1 z 1
Nutnost zapojení VD - diskuse
Krásný večer,
co říkáte na povinnost zapojit VD do hry od Simona, skončil-li volný den?
Nepovažuji za šikovné nařídit Simonovi, aby ho zapojil povinně, obzvláště, jedná-li se o situaci, kdy běží určitá soutěž. Vedl jsem krátkou diskusi s adminem GogoEvo přímo na serveru, avšak odkázal mě na forum s tím, že "když to není v /pravidla, tak mi to právě vysvětlil".
Nehovořím o situaci, ve které se VD vyloženě plete - zde je jasné, že v rámci všeobecného bezpečí je vhodné zapojit ho.
Co vy - myslíte si, že je správné nařídit Simonovi, aby musel povinně zapojit VD pos končení 00:00, ačkoli se nikterak neplete?
co říkáte na povinnost zapojit VD do hry od Simona, skončil-li volný den?
Nepovažuji za šikovné nařídit Simonovi, aby ho zapojil povinně, obzvláště, jedná-li se o situaci, kdy běží určitá soutěž. Vedl jsem krátkou diskusi s adminem GogoEvo přímo na serveru, avšak odkázal mě na forum s tím, že "když to není v /pravidla, tak mi to právě vysvětlil".
Nehovořím o situaci, ve které se VD vyloženě plete - zde je jasné, že v rámci všeobecného bezpečí je vhodné zapojit ho.
Co vy - myslíte si, že je správné nařídit Simonovi, aby musel povinně zapojit VD pos končení 00:00, ačkoli se nikterak neplete?
Filosofie.
-
CLieR - Zkušený
Nutnost zapojení VD - diskuse
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nutnost zapojení VD - diskuse
Určitě výborný nápad. Kolikrát se komplikuje daná situace tím, že skončí VD, a musí se zapojit do hry. Také bych navrhoval raději na určení simona, kdy VD ukončí. Povinnost by samozřejmě měla být, pokud jsou poslední dva vězni //jeden vězeň, a jedno VD//
Nadruhou stranu by chtělo domyslet, jak postupovat nebo zabránit zneužívání. Aby se nestávalo, že si simon nechá svého "kamaráda" až do konce kola, kdy zbudou poslední dva vězni.
Další věc k zamyšlení je ta, že pokud by se to zneužívalo - bylo by to nespravedlivé vůči koupenému VD, protože to se automaticky zapojuje až na konci, kdy jsou pouze poslední dva vězni.
Každopádně souhlasím s Clierem, a návrh se mi moc líbí.
Nadruhou stranu by chtělo domyslet, jak postupovat nebo zabránit zneužívání. Aby se nestávalo, že si simon nechá svého "kamaráda" až do konce kola, kdy zbudou poslední dva vězni.
Další věc k zamyšlení je ta, že pokud by se to zneužívalo - bylo by to nespravedlivé vůči koupenému VD, protože to se automaticky zapojuje až na konci, kdy jsou pouze poslední dva vězni.
Každopádně souhlasím s Clierem, a návrh se mi moc líbí.
-
Vous - Kolemjdoucí
Spíše jsem to myslel tak, že by se zapojilo až po skončení nějaké hry, aby Simon nemusel upravovat složitě pravidla. Samozřejmě nemůžeme připustit, aby hráč ztratil tu největší výhodu z koupeného VD (zůstaň ve finále). Ono se to tak mnohdy neformálně i dělá, ale když má admin špatnou náladu, má tu moc zasáhnout a upozornit Simona na tu povinnost. 

Filosofie.
-
CLieR - Zkušený
Simonovou povinnosti je zapojit si VD mimo jine v okamziku, kdy mu VD skonci - vyprsi cas. Pokud je Simon zapomnetlivec nebo nevsimavec a nejake CT (nemusi to byt nutne admin) ho upozorni na skutecnost, ze cas urceny pro VD vyprsel, Simon tuto informaci nesmi ignorovat a VD si musi zapojit. Pokud ma Simon v momente ukonceni VD rozjetou nejakou hru ci atrakci (ma napriklad rozehrane schody do nebe), neni nic jednodussiho, nez si ukoncene VD postavit nekam stranou s tim, ze pocka, az Simon hru dokonci a dale pokracuje s jiz zapojenym VD.
Na vcasne zapojeni VD je treba davat pozor, je to zvlaste sikovny zpusob, jak mozna nevedomky, kazdopadne ucinne nekomu nadrzovat.
Na vcasne zapojeni VD je treba davat pozor, je to zvlaste sikovny zpusob, jak mozna nevedomky, kazdopadne ucinne nekomu nadrzovat.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
už niesom admin na jb, ale toto je taký bullshit že až. Inak to neviem povedať.
Prečo by malo VD stáť v rohu keď si môže ešte skákať minútu po mape. Také schody do neba sú určite dosť neprijemné pre hráčov ak majú čakať.
VD by sa malo zapojiť ak:
Skôr to tak bolo že simon si VD mohol ale nemusel zapojiť po vypršení času.
Ja si myslím že nieje žiadny dôvod nato aby si ho zapojil ihneď čo čas vyprší.
Preto takto nepriamo kaziť Jailbreak, veď to môže byť krásna a jednoduchá hra, a zbytočne si ju komplikujeme.
Prečo by malo VD stáť v rohu keď si môže ešte skákať minútu po mape. Také schody do neba sú určite dosť neprijemné pre hráčov ak majú čakať.
VD by sa malo zapojiť ak:
- Sa pletie simonovi do cesty
- Vyprší čas a simon začína novú atrakciu (nie že ju už má rozohratú)(nieje to povinné)
- VD je predposledným žijúcim väzňom
Skôr to tak bolo že simon si VD mohol ale nemusel zapojiť po vypršení času.
Ja si myslím že nieje žiadny dôvod nato aby si ho zapojil ihneď čo čas vyprší.
Preto takto nepriamo kaziť Jailbreak, veď to môže byť krásna a jednoduchá hra, a zbytočne si ju komplikujeme.

EX - Správca Akademie (19.9.2014-6.5.2015)
EX- Admin All Paintball(14.11.2014-6.4.2015))
EX- Admin All Jailbreak (9.2.2014-25.12.2014)
EX- MC Server Admin, MC CheatHunter
EX- Admin All Paintball(14.11.2014-6.4.2015))
EX- Admin All Jailbreak (9.2.2014-25.12.2014)
EX- MC Server Admin, MC CheatHunter
-
Mimiman - Redaktor
Vše podstatné sdělil Maxipes.
Neexistuje jiný způsob jak zabránit nadržování kamarádům. To co píše Mimi je hovadina. VD si nemůže nárokovat větší čas než má určený..
lock
Neexistuje jiný způsob jak zabránit nadržování kamarádům. To co píše Mimi je hovadina. VD si nemůže nárokovat větší čas než má určený..

lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1