• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] nY
Hráč nY špatně hodnotí mé stížnosti.
1.orion-jb1-bezduvodny-ban-t137903.html
2.karlos-jb2-neopravneny-ban-t137901.html
Poprosím o přezkoumání.
PS.: jinak k tomu obchazeni banu-To jako kdyz mam doma kamose a chcem potrollit oriona tak za to bude hned ban? Neudelali jsme nic co by bylo proti pravidlum.
PSS.: Co to je za blbost že se mi nasčítaly bany? Pokud jsem si vážně nějaký ban zasloužil, tak proč jsem ho nedostal? Včerejší ban od Karlose byl můj první za provokaci.
1.orion-jb1-bezduvodny-ban-t137903.html
2.karlos-jb2-neopravneny-ban-t137901.html
Poprosím o přezkoumání.
PS.: jinak k tomu obchazeni banu-To jako kdyz mam doma kamose a chcem potrollit oriona tak za to bude hned ban? Neudelali jsme nic co by bylo proti pravidlum.
PSS.: Co to je za blbost že se mi nasčítaly bany? Pokud jsem si vážně nějaký ban zasloužil, tak proč jsem ho nedostal? Včerejší ban od Karlose byl můj první za provokaci.
- realone
- Zkušený
[Vyřešeno] nY
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nY
A ten ban co mi dal Karlos byl vic nez prisnej, mel jsem nick Kulkos a zeptal se ho proc nemuzu mit ten nick, ze to je jako koule(nemyslim varlata). A on mi drze odpovedel ze si to vyresime na forku a dal mi ban. To ze tady hrajou hraci s nickem rozerval parkund a podobne a nikdo jim ban neda je docela zvlastni.
- realone
- Zkušený
Re: nY
Vidím v tom jediné řešení... 1 prohřešek, pokus o provokaci nebo něco podobného (ať už úmyslný nebo ne), dostaneš 4x-30x delší ban, jestli hodláš odchytávat adminy tak prosím, ale až ve chvíli kdy budeš 100% umět pravidla a budeš k tomu mít důvod.
PS: Ty tvoje kecy, že kdybych byl hodinu na serveru a dal bych 1 FK a ty bys dal stížnost a bla, bla, bla, si nech pro někoho jiného, protože už mě skutečně unavuješ s tou svojí "skupinkou". Až mě skutečně vytočíte, vybanuju vám permanentně celou tu vaší super FB skupinku, hezký zbytek dne
PS: Ty tvoje kecy, že kdybych byl hodinu na serveru a dal bych 1 FK a ty bys dal stížnost a bla, bla, bla, si nech pro někoho jiného, protože už mě skutečně unavuješ s tou svojí "skupinkou". Až mě skutečně vytočíte, vybanuju vám permanentně celou tu vaší super FB skupinku, hezký zbytek dne
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Re: [Vyřešeno] nY
To zabanuješ i Štěpánku která tam je s náma?

- realone
- Zkušený
Klidně zabanuju jí i další 2 adminy co tam jsou také a jen přihlíží 

- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Pozdravuje tě "prasomyš"
PS: Už mi je 12, nepřidávej mi
PS: Už mi je 12, nepřidávej mi