• Stránka 1 z 1
nYcko/PP-->JB
1.Admin mi odpověděl, že simon ukončil simona správně a že FreeKilly nedal... ale ban mu i přes to dal..
Zajímal by mě důvod banu.. (Napsal tam MFK) přitom v odpovědi jasně stálo, že FKs nedal
Ptal jsem se na admina nYcko i jiných adminů no a říkali mi o něm, jak ,,umí" pravidla a že to je pako. Tím ho ovšem nechci nijak urážet. Tím chci jen říct, že jsme jen lidé a všichni děláme chyby, ale tento admin jich udělal dost. Potvrdili mi to i jiní admini.
Ptal jsem se na toto jednoho admina aby mu dal unban (když měl hráč ještě ban) ale ten mi vždy odpověděl a zavřel chat.. a pak už ani neodpovídal.(Psal sem adminovi co také kontroluje příspěvky na PP-JB servery)...
2.zeusko-tankyska-cz-jb4-fk-fk-mfk-t115694.html
Snad nevadí, že jsem sem dal stížnost na kontrolora (i admina) příspěvků PP-JB servery.
Tož vše.
Předem děkuju za odpověď a doufám, že se to vyřeší.
Zajímal by mě důvod banu.. (Napsal tam MFK) přitom v odpovědi jasně stálo, že FKs nedal
Ptal jsem se na admina nYcko i jiných adminů no a říkali mi o něm, jak ,,umí" pravidla a že to je pako. Tím ho ovšem nechci nijak urážet. Tím chci jen říct, že jsme jen lidé a všichni děláme chyby, ale tento admin jich udělal dost. Potvrdili mi to i jiní admini.
Ptal jsem se na toto jednoho admina aby mu dal unban (když měl hráč ještě ban) ale ten mi vždy odpověděl a zavřel chat.. a pak už ani neodpovídal.(Psal sem adminovi co také kontroluje příspěvky na PP-JB servery)...
2.zeusko-tankyska-cz-jb4-fk-fk-mfk-t115694.html
Snad nevadí, že jsem sem dal stížnost na kontrolora (i admina) příspěvků PP-JB servery.
Tož vše.
Předem děkuju za odpověď a doufám, že se to vyřeší.
- Ojtas123
- Amatér
nYcko/PP-->JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nYcko/PP-->JB
staci si precitat co napisal k druhemu casu:
ban nebol za ten prvy cas ale za druhy.
začal hrať simona, no simon nepovedal že všetko platí, takže všetky killy boli neopravnene /až na toho posledneho pri reakcii, no zabili všetkych čo skočili.
Nakoľko všetci veselo zabíjali bezdôvodne:
Zeusko banned
Tankyska banned
Assasin banned
ban nebol za ten prvy cas ale za druhy.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Ahoj,
to že som pako ma takto cez internet neurazí, ale to bokom.
V danom príspevku máš jasné začo bol udelený ban.
To čo bolo tebou napísane budem citovať a okomentujem to.
Tak ako som napísal aj do PP - neboli FK.
Ja som ti tam napísal čas 39:25 kedy začal hrať simona a povedal všetko plati /nepovedal to simon/
Čiže všetky prikazy zakazy padli, no tí traji hráči veselo zabíjali akokeby sa hral simon.
Myslím, že je to v celku jasné, že ste nemali žiadne príkazy ani zákazy, stačí pozrieť demo a daný čas...
Po pozretí dema, som tam našiel daný MFK, no ten si nenahlásil, preto ťa to asi naštvalo, alebo nechápem prečo sa sťažuješ, zato že dostali ban pre tvoje nahlásenie?
Viac k tomu nemám čo dodať.
to že som pako ma takto cez internet neurazí, ale to bokom.
V danom príspevku máš jasné začo bol udelený ban.
To čo bolo tebou napísane budem citovať a okomentujem to.
5.čas:32:52-34:16-ZEUSKO- dal 2 FreeKilly (Špatně ukončil simona a ještě nadával ctčkám, které mu říkali že dal FK...)
Tak ako som napísal aj do PP - neboli FK.
čas:38:30-39:50-Tankyska CZ- dal simona a řekl:poslední reakce na skok.. já neskočil a zabil mě, jelikož mě hitovali CT...
čas:49:45-51:20-Obhajoval jsem se, ale neuspěl jsem.
Ja som ti tam napísal čas 39:25 kedy začal hrať simona a povedal všetko plati /nepovedal to simon/
Čiže všetky prikazy zakazy padli, no tí traji hráči veselo zabíjali akokeby sa hral simon.
Myslím, že je to v celku jasné, že ste nemali žiadne príkazy ani zákazy, stačí pozrieť demo a daný čas...
Po pozretí dema, som tam našiel daný MFK, no ten si nenahlásil, preto ťa to asi naštvalo, alebo nechápem prečo sa sťažuješ, zato že dostali ban pre tvoje nahlásenie?
Viac k tomu nemám čo dodať.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
zamietam, lock
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1