Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Ňýjěkôľkô Ňávŕhôú

Příspěvekod tymko » 30 lis 2015, 20:17

Zdravím
1.) Chcel by som sa opýtať či by sa nedalo spraviť to že by hráč požiadal o to aby mu na E-mail došli všetky VIP kódy a on by si ich vlastne mohol premiestniť na iné servery?(Vlastne by sa VIP úplne zresetovalo ale iba tomu kto by o to požiadal. Ten "event" by trval týždeň (to je čisto príklad) a každý by to mohol urobiť len raz. (Vlastne to nadvezuje na návrh č. 2)
2.)Takýto návrh: Či by sa nemohol urobiť server Zombie Blood 7.1 mohol by sa trebarz volať Zombie Blood OldSchool a to isté by sa mohlo spraviť na Chronic a tak ďalej.
3.)Bolo by fajn ak by sa pridala buď za body alebo za money pištoľ (niečo ako Winchester za money alebo M4Gr za body)
4.)A taktiež by celkom bodli nejaké tie nové zombie typy, niečo vymyslite alebo nájdite na nete.
5.)Mohli by ste pridať pre VIP a ExtraVIP hráčov výhody pre zombíkov lebo tá "infa" a pridanie 150HP za kill je fakt málo, čiže buď nové typy zombíkov alebo nejaké tie Bonus Veci (tam ako je T-virus, Nesmrteľnosť, +1000 HP atď.) neviem teraz čo ale môžte napr. zvýšení DMG predstavujem si to tak že sa vám ruky alebo rovno celý hráč zmení na nemesisa ale v zmenšenej verzii (proste nebude taký veľký) stáť by to mohlo napríklad 50 bodov alebo 70 to už by som nechal na vás :) a bol by to vlastne buff na 10 sekúnd a robilo by to vlastne to že by sa buď zvýšil Attack Speed (rýchloť útoku) alebo DMG (poškodenie) a počas toho by ste nemohli použiť Nesmrteľnosť tým pádom by tie VIPka a ExtraVIPka mali vačšiu(neviem písať široké "E") šancu zabiť napr. takého Terminatora. Na teraz je to všetko a celkom by ma potešilo keby to jeden admin nevyriešil 6 slovami a lockol by to keď že mi to dalo dosť zabrať. A prosím vás aby ste to naozaj hneď nelockovali.
tymko
Pokročilý
Pokročilý

Ňýjěkôľkô Ňávŕhôú

od Rumcajz » 30 lis 2015, 20:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ňýjěkôľkô Ňávŕhôú

Příspěvekod tymko » 30 lis 2015, 20:20

No a ešte toľko k tomu Ňýjěkôľkô Ňávŕhôú :lol: :lol: je to prosťe nato aby som vás zaujal.
tymko
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod SieurDesto » 01 pro 2015, 00:42 VIP

1) totalni blbost
2) podle me super napad - osobne hravam jen ten mod co je na cpl only protoze mi ten new nevyhovuje tolik a kdyby byl zombie oldschool na bázi cpl only s jedinym rozdilem: Mapy jako klasicke starsi i novodobe ne jen mill kemp tak by to bylo bomba.
3) určitě by nebylo na škodu přidat/obměňit nějaké/nějakou nepoužívanou gun v money shopu, bodový shop je podle mě v pohodě
4) blbost a zbytečnost
5) blbost a zbytečnost

Přidal bych ještě bod 6:
6) přidat/ obměňit pis a torronto a nahrát 2-3 jiné mapy.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod tymko » 01 pro 2015, 14:10

No tak ako... :D sry ale VIP hráči nemajú nemajú moc výhod za zm ale ďakujem že sa aspoň niečo páči. :lol:
tymko
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Jachymovec » 01 pro 2015, 15:34

tymko píše:Zdravím
1.) Chcel by som sa opýtať či by sa nedalo spraviť to že by hráč požiadal o to aby mu na E-mail došli všetky VIP kódy a on by si ich vlastne mohol premiestniť na iné servery?(Vlastne by sa VIP úplne zresetovalo ale iba tomu kto by o to požiadal. Ten "event" by trval týždeň (to je čisto príklad) a každý by to mohol urobiť len raz. (Vlastne to nadvezuje na návrh č. 2)
2.)Takýto návrh: Či by sa nemohol urobiť server Zombie Blood 7.1 mohol by sa trebarz volať Zombie Blood OldSchool a to isté by sa mohlo spraviť na Chronic a tak ďalej.
3.)Bolo by fajn ak by sa pridala buď za body alebo za money pištoľ (niečo ako Winchester za money alebo M4Gr za body)
4.)A taktiež by celkom bodli nejaké tie nové zombie typy, niečo vymyslite alebo nájdite na nete.
5.)Mohli by ste pridať pre VIP a ExtraVIP hráčov výhody pre zombíkov lebo tá "infa" a pridanie 150HP za kill je fakt málo, čiže buď nové typy zombíkov alebo nejaké tie Bonus Veci (tam ako je T-virus, Nesmrteľnosť, +1000 HP atď.) neviem teraz čo ale môžte napr. zvýšení DMG predstavujem si to tak že sa vám ruky alebo rovno celý hráč zmení na nemesisa ale v zmenšenej verzii (proste nebude taký veľký) stáť by to mohlo napríklad 50 bodov alebo 70 to už by som nechal na vás :) a bol by to vlastne buff na 10 sekúnd a robilo by to vlastne to že by sa buď zvýšil Attack Speed (rýchloť útoku) alebo DMG (poškodenie) a počas toho by ste nemohli použiť Nesmrteľnosť tým pádom by tie VIPka a ExtraVIPka mali vačšiu(neviem písať široké "E") šancu zabiť napr. takého Terminatora. Na teraz je to všetko a celkom by ma potešilo keby to jeden admin nevyriešil 6 slovami a lockol by to keď že mi to dalo dosť zabrať. A prosím vás aby ste to naozaj hneď nelockovali.

1. to gamesites NIKDY neumožní, chce prachy ;)
2. souhlasím, nebo změnit CPL only na Chronic OldSchool
3. Klidně, odstranit například M3, a přidat tu rychlopalnou brokovnici (nepamatuju si název)
4. možná něco za vampira/resista, stejně za ně nikdo nehraje
5. ne. blbost.

každopádně počkáme, než se vyjádří někdo z vyšších :)
Jachymovec
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod tymko » 01 pro 2015, 15:46

Jachymovec píše:[quote="tymko"
3. Klidně, odstranit například M3, a přidat tu rychlopalnou brokovnici (nepamatuju si název)

asi si to nepochopil... ja chcem aby tam bola pridaná nová pištoľ

tymko
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod TitaniusOcelkuj » 01 pro 2015, 20:15

boze chalani , to ste este neprisli na to, ze oni ziadnu uzitocnu vec nedokazu spravit? :D teraz pridali ten HP BAR, coz je total OP pre humanov. Namiesto tejto blbosti mohli upravit napr :
1) vyvoleni vs nemesis, kde vzdy ale vzdy vyhraju vyvoleni kedze ich nie je mozne ani freeze, ani potiahnut vlastne nic.ked sa zakempia aspon 3 tak neni sanca :)
2) dalej aby pri nemesis mode sa nemohlo stat, ze nemesisom bude zvoleny bot
3) zmenit body na inf alebo nejako inak vymysliet, aby si EVIP hrac nemohol kupit a hned hodit inf, resnut sa a dat si terma - bud zmenit body napr term za 215b alebo tam dat nejaky casovac - napr nech si moze dat terma az 15 sek po tom co hodil inf...
4) dalej trestat hracov!!! hlavne tych co sa nechavaju navzajom, dalej tych co umyselne hodia inf hned na zaciatku kola a potom sa zakempia, hodia terma, laser, bz a ak su 2, su takmer nezabitelni.

ja viem, ze na vsetko mi tu admini roka napisu, ze to je zbytocne alebo straaaaaaaasne tazko spravitelne, pricom ja vam mozem povedat, ze osetrit tieto 3 veci je robota na pol dna :). Uplna hracka, pre skuseneho developera :). A nabuduce skuste aj spravit nejaky mini prieskum alebo nahodit tie vase top zmeny ako hp bar na test server ci to je dobry napad alebo nie. kedze hp bar uz uplne zvyhodnuje humanov.
TitaniusOcelkuj
Amatér
Amatér

Příspěvekod Jachymovec » 01 pro 2015, 21:42

tymko píše:
Jachymovec píše:[quote="tymko"

asi si to nepochopil... ja chcem aby tam bola pridaná nová pištoľ

já vím, to jsem myslel jen navíc :)
Jachymovec
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Zombie Servery