• Stránka 1 z 1
OBĚTNÍ OVCE NEPRÁVEM BANUJE PROSIM NĚKOHO VYŠŠÍHO O POMOC
Ahoj
Na serveru Inferno only je obětní ovce celkem populární hráč(admin),hodně hráčů "kopíruje" jeho jméno(Obětní losos,Naštvaná ovce atd.) Já jsem se rozhodl že bych mohl být retardovaná ovce,není to nic osobního na Admina serveru.
I přes to že jsem mu to sdělil udělil mi ban na 24 hodin,ten mi právě skončil .Ptal jsem se hráčů ve hře jak si může dovolit mě za mé jméno banovat.Hráč DNA mi napsal že ho to může urážet,ale za to já přeci nemohu a nebudu se kvůli jeho mysli omezovat.Opravdu to není žádná provokace,přijde mi to jako dobrý a vtipný nick.Ovce je zvíře,to že admin se nazýval tímto zvířetem dřív než já,mu přeci nedává právo zakázat ostatním aby ho taky používali .. Dobře,neřeknu kdyby bylo totožné..ale není
Napsal jsem to sem jak pro tatary a nikdo mi nemůže vyvrátit mou pravdu zde máte pravidla serveru,jaký bod porušuji ?
http://www.gamesites.cz/counter-strike- ... ferno-only
žádný
Předpokládám že mi to ihned někdo lockne.Chci jen požádat aby Adminovi Obětní ovce někdo "Nadřízený" domluvil.Děkuji 
Na serveru Inferno only je obětní ovce celkem populární hráč(admin),hodně hráčů "kopíruje" jeho jméno(Obětní losos,Naštvaná ovce atd.) Já jsem se rozhodl že bych mohl být retardovaná ovce,není to nic osobního na Admina serveru.
I přes to že jsem mu to sdělil udělil mi ban na 24 hodin,ten mi právě skončil .Ptal jsem se hráčů ve hře jak si může dovolit mě za mé jméno banovat.Hráč DNA mi napsal že ho to může urážet,ale za to já přeci nemohu a nebudu se kvůli jeho mysli omezovat.Opravdu to není žádná provokace,přijde mi to jako dobrý a vtipný nick.Ovce je zvíře,to že admin se nazýval tímto zvířetem dřív než já,mu přeci nedává právo zakázat ostatním aby ho taky používali .. Dobře,neřeknu kdyby bylo totožné..ale není

http://www.gamesites.cz/counter-strike- ... ferno-only
žádný

-
Zeir - Kolemjdoucí
OBĚTNÍ OVCE NEPRÁVEM BANUJE PROSIM NĚKOHO VYŠŠÍHO O POMOC
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: OBĚTNÍ OVCE NEPRÁVEM BANUJE PROSIM NĚKOHO VYŠŠÍHO O POMO
Zdravím.
Toto je sekcia Volná debata. Táto téma by mala väčšiu účinnosť, ak by si ju napísal do Sťažnosti na adminov.
Toto je sekcia Volná debata. Táto téma by mala väčšiu účinnosť, ak by si ju napísal do Sťažnosti na adminov.

-
BlackJack - Mistr
BlackJack píše:Zdravím.
Vcera mi ji ihned uzamknuli kdyz jsem nedal screeny atd .. nemam co dokazovat .. staci kouknout do BAN LISTU
-
Zeir - Kolemjdoucí
Uzamkli ju lebo bola mimo vzor a nedokazovala žiadne pochybenie admina. Nemáš si robiť srandu s admina, to že to nevieš pochopiť je tvoja vec.
A ja ti to locknem tu...
A ja ti to locknem tu...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1