Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Re: Obnoveni map

Příspěvekod Ovie » 21 úno 2014, 21:17 VIP

Nejjednodušší atrakce .. Jánošík kolik hráčů to používá ? Strašně málo a to se dá tato atrakce použíst v jakém koliv počtu živých T buď na zábavné zbavení se některých z nich nebo prostě jako atrakce o PP. Na každé mapě se dá něco udělat, ať už za pomocí /smenu, své představivosti ...
Ovie
Profesionál
Profesionál

od Rumcajz » 21 úno 2014, 21:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod STeKo » 23 úno 2014, 16:25

jail_phoenix, jail_prisonvolta aspoň tieto dve by si zaslúžili vzkriesenie "toho koho sa bojíme menovať" :lol:
Facebook: https://www.facebook.com/officialsteko/?ref=aymt_homepage_panel

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCUDtxloF0TzFLviWdDlvOw?sub_confirmation=1

Twitch: https://www.twitch.tv/official_steko/profile
STeKo
Drbna
Drbna

Příspěvekod Diesko » 24 úno 2014, 21:28

Matthew14 píše:skákanie do bazéna zo stupienka

Sakra, tohle já nenávidím. Ta atrakce je na nic. Jen si na ní CT cvičí skill a T z toho nemá nic. Mě u tohoto napadlo, že vyberu jednoho T a ten ať si je pak střílí sám :D
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod blazOn » 25 úno 2014, 15:26

DiEs píše:

Sakra, tohle já nenávidím. Ta atrakce je na nic. Jen si na ní CT cvičí skill a T z toho nemá nic. Mě u tohoto napadlo, že vyberu jednoho T a ten ať si je pak střílí sám :D

To sme s Profiq-om na jednotke zaviedli už dávnejšie. :) Je to určite lepšie a zaujmavejšie pre vezňov. :)
blazOn
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Diesko » 25 úno 2014, 19:45

blazOn píše:
DiEs píše:

To sme s Profiq-om na jednotke zaviedli už dávnejšie. :) Je to určite lepšie a zaujmavejšie pre vezňov. :)

Na 1-ku nechodím :D i když jsem tam dnes zašel :D A rozhodně je to pro ně lepší :)
Aspoň si jeden T může vydělat nějaké body, když jim dá HS :D
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Achilleus » 26 úno 2014, 05:53 VIP

Di-esi kazdy neni taky aimer jako ty :D Nemuzes od kazdeho cekat HS.
Život je boj, tak bojuj..

STEAM: Achillesツ
Obrázek
Achilleus
Mistr
Mistr

Příspěvekod purpl3 » 01 bře 2014, 21:40

Najlepšie by bolo pridávať a odstranovať mapy, napríklad mesačne aby mali hráči stále niečo nové, toto dlhoročné deja vu už je celkom nepríjemné..
purpl3
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MiskinShortyx3 » 01 bře 2014, 22:25

purpl3 píše:Najlepšie by bolo pridávať a odstranovať mapy, napríklad mesačne aby mali hráči stále niečo nové, toto dlhoročné deja vu už je celkom nepríjemné..

Pravda, akože good ked sa zahrá raz za den midday, rehab,renner a denne minimálne 3x crime,indiana,rush,snow,bailonx,brazilian ..
Obrázek
Obrázek
Obrázek
MiskinShortyx3
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Achilleus » 02 bře 2014, 08:23 VIP

Shorty to mas pravdu.Ty mapy jsou uz proste ohrane. Myslim si ze nejsem jediny koho ty mapy nebavi.
Život je boj, tak bojuj..

STEAM: Achillesツ
Obrázek
Achilleus
Mistr
Mistr

Příspěvekod Hoover » 02 bře 2014, 14:58 VIP

Ja by som povedal, že ich netreba rušit. Stačí ich permenovať :P Predsa len volia mapy ktoré poznajú podľa mena
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod Delian » 02 bře 2014, 21:51

jedina mapa ktora ked sa opakuje a nevadi mi to je snow.. greytown a crime sa mi.znechutila lebo su to mapy ktore sa votuju skoro vzdy a nejake velmi extra dobre atrakcie tam niesu.
Delian
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Ovie » 03 bře 2014, 17:42 VIP

Delian píše:jedina mapa ktora ked sa opakuje a nevadi mi to je snow.. greytown a crime sa mi.znechutila lebo su to mapy ktore sa votuju skoro vzdy a nejake velmi extra dobre atrakcie tam niesu.

¨
"dobre atrakce tam niesu" ?? :lol:
Co by jsi chtěl víc na jedný mapě jako je greytown ? ... Klec která má více využití, vysoké cely, takže nějaké to skákáno dolů, dole máš boxovací ring z kterého se dá lehce udělat nějaká ten "parkour" pomocí bloků. Vedle je "mučírna". Fotbal kde se taky nemusí hrát jenom fotbal (na volejbal se pomalu zapomíná) auta nebo jenom využít ty mantinely dráhy .. Bazén, taky má hodně využití. Je to prostě jenom o chytrosti a představivosti simona. (greytown je i pro server jedna z nejlepších map ..)
Ovie
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod MiskinShortyx3 » 03 bře 2014, 20:44

malkin pekne si sa rozpýsal a čo stoho, keď každý den sa to opakuje :) a hrá sa to dobré 3-4roky :) neni lepšie hrať new mapy, kde sú nevyskúšané atrakcie a ktoré by vačšinu bavili? aj to preskakovanie(na stol zo stola) skoro nikto nedá iba trošku skúsenejší hráči :)

Prikladám screen jak to vypadáva skoro vždy na jb3 (screen zrezaný kvoli nadávkam v chate :D)

http://postimg.org/image/cgiyrqfs5/
Obrázek
Obrázek
Obrázek
MiskinShortyx3
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Hoover » 04 bře 2014, 12:48 VIP

Shortyx3 píše:malkin pekne si sa rozpýsal a čo stoho, keď každý den sa to opakuje :) a hrá sa to dobré 3-4roky :) neni lepšie hrať new mapy, kde sú nevyskúšané atrakcie a ktoré by vačšinu bavili? aj to preskakovanie(na stol zo stola) skoro nikto nedá iba trošku skúsenejší hráči :)

Prikladám screen jak to vypadáva skoro vždy na jb3 (screen zrezaný kvoli nadávkam v chate :D)

http://postimg.org/image/cgiyrqfs5/

Ja si pamätám jak sa vždy na zm dávali predĺžiť mapy. Bývali tak dlho predĺžené že pri ďalšom hlasovaní už táto možnosť nenaskočila :P Ja som na JB videl iba 2x predĺžené mapy, určite nikto z JB nevidel iba 5 možností na vote.
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod MiskinShortyx3 » 04 bře 2014, 16:00

nejde o počet máp na vote ale na percentá pri greytowne a ostatné mapy sú "celkom good" a hlavne až nie až tak ohrané :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
MiskinShortyx3
Spamerův sluha
Spamerův sluha

PředchozíDalší

Zpět na JailBreak Servery