• Stránka 1 z 1
Obvinenia?
Všetkým prajem pekný deň.
Najprv vysvetlenie. Ban uz som raz dostal, den nato unban, pretoze sa ukazalo, ze som samozrejme nic nemal. Aby ste ma chápali, toto mi nevadí. Jasné, keď je niečo podozrivé adminovi, prešetrí sa to, a je vybavené. Stane sa, že hra zalaguje alebo nieco, a potom akýkoľvek frag vyzerá prinajmenšom zaujímavo.
Čo teda myslím tými obvineniami. Hrajem pod viacerými nickmi, podľa nálady
... lie, like_I_care, fukIT ... a určite som mal aj nejaké iné. Hrajem s headsetom, teda smer a vzdialenosť zvuku sa dá dosť dobre odhadovať. A teraz. Zoberme si napríklad Inferno, z dnešku. Chlapci ma tam začali obviňovať, že mám WH. Dupe po dome, viem odkiaľ prichádza, tak spustím paľbu o niečo skôr, jasná výhoda. Každopádne som ju spustil príliš skoro. Človiečik našťastie aj keď videl guľky plieskať o stenu, tam samozrejme vbehol... a následne na to som samozrejme cheater atď. Teda, chcel by som sa opýtať adminov, moderátorov, kohokoľvek, kto mi vie poradiť, čo s tým? X krát to človek odignoruje... neriešim, nech mi nadávajú koľko chcú... Ale poznáte to, každý džbán raz pretečie. Vôbec mi nevadilo, keby si ma natočili a poslali adminom. Podľa toho čo vidím, keď s nimi hrajem, tiež veľmi radi použivajú headsety (alebo niečo podobné). Oni sa na to pozrú, zistia, že podľa zvuku som mohol aj zavrieť oči pri hre, a je hotovo
... Ale nie, oni mi začnú písať, že si mám dať facku atď... to akože vážne? Podľa prejavu som usúdil... doplňte si hodnotu IQ daného hráča. Môžem spraviť screen a poslať ho niekomu? Lebo oni zas tak úplne nejaký kódex neporušujú, ale toto je vyslovene drzosť. Pravdepodobne patrím do kategórie starších hráčov, a príde mi prízemné komunikovať rovnako ako oni. Teda postujem otázku, čo s tým?
Ktokoľvek sa ozve, vopred ďakujem za reakcie.
Pekný deň, príjemnú zábavu všetkým
Najprv vysvetlenie. Ban uz som raz dostal, den nato unban, pretoze sa ukazalo, ze som samozrejme nic nemal. Aby ste ma chápali, toto mi nevadí. Jasné, keď je niečo podozrivé adminovi, prešetrí sa to, a je vybavené. Stane sa, že hra zalaguje alebo nieco, a potom akýkoľvek frag vyzerá prinajmenšom zaujímavo.
Čo teda myslím tými obvineniami. Hrajem pod viacerými nickmi, podľa nálady

Ktokoľvek sa ozve, vopred ďakujem za reakcie.
Pekný deň, príjemnú zábavu všetkým

-
pepper21 - Kolemjdoucí
Obvinenia?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Obvinenia?
Pokud tě hráč jó hodně uráží nahlaš ho do porušování pravidel.
Podobný projevy hráčů ignoruj a nijak jim to neoplacej
Podobný projevy hráčů ignoruj a nijak jim to neoplacej
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1