• Stránka 1 z 1
odpověd protože toto forum je na .....
Pro mnohé může být tato zpráva výzva, neboť má každý šanci získat prvenství ve statistikách a stát se tak nejlepším hráčem na serveru.
A k čemu mi to bude chci být snad první, chci si snad něco dokazovat? ne nechci furyen hraji jen pro to že mám volný čas po treningu a jsem hotovej na to abzch dělal něco užitečne nejsem ko..t co to hraje na rank ale 4FUN
Y" pos...y up date se to cele dokur...o .Chci svoje penize nechci se zas kur..t s vydelavanim.
Další věc toto forum se mi vubec nelíbí je uživatelsky nepřehledne podle mě se cele GS podelava čim dal vic a hraji tady jen proto e tady jsou nejlepší servery dost mi vadí všude přítomné kinderka které na jiných portálech neuvidíte nebo ne tak často .
S pozdravem (nasrany jak prasco) bruinsinka .
PS : forum nesleduji a je pro mě opravdu nepřehledné.Opravte ho nebo uplně předělejte. děkuji
A k čemu mi to bude chci být snad první, chci si snad něco dokazovat? ne nechci furyen hraji jen pro to že mám volný čas po treningu a jsem hotovej na to abzch dělal něco užitečne nejsem ko..t co to hraje na rank ale 4FUN
Y" pos...y up date se to cele dokur...o .Chci svoje penize nechci se zas kur..t s vydelavanim.
Další věc toto forum se mi vubec nelíbí je uživatelsky nepřehledne podle mě se cele GS podelava čim dal vic a hraji tady jen proto e tady jsou nejlepší servery dost mi vadí všude přítomné kinderka které na jiných portálech neuvidíte nebo ne tak často .
S pozdravem (nasrany jak prasco) bruinsinka .
PS : forum nesleduji a je pro mě opravdu nepřehledné.Opravte ho nebo uplně předělejte. děkuji
- bruinsinka
- Kolemjdoucí
odpověd protože toto forum je na .....
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: odpověd protože toto forum je na .....
rozkaz 

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
"rozkaz " odpověd admina na urovni 

- bruinsinka
- Kolemjdoucí

LOCK

-------------------------------------------------------

-
dawo8 - Mistr
• Stránka 1 z 1