Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Odvolanie na Žiadosť o Admina / TTT

Příspěvekod K3bos » 16 říj 2019, 19:42

Nick na serveru:♛Pℝø$nïpë♛

SID:STEAM_1:0:212642023
Sekce, na které chci práva:TTT
Věk:14 a v čo skoro mi bude 15 :D
Mé HlStats:
Bany, které jsem dostal:------>http://sourcebans.fakaheda.eu/sbans_249095/
1.Moj prvý a dúfam že zároveň aj posledný, stal sa 15.10.2019 na TTT za prezradenie(Ghosting) T pričom som bol trator tiež(Ide o chybu z mojej strany, nedobrá znalosť pravidiel :cry:)

Něco o mně:Volám sa Jakub pochádzam zo Slovenska konkrétne Trenčín, od 7 hrám Cs:go a mám rád Survival, Strielačky, Sci-Fi atď. zaujímam sa o floorball, futbal ale aj basket, ale floorball hrám aj ´´Profesionálne´´ za FBC Trenčín
Proč právě já:Rád pomáham nováčikom, vidím aj mnoho ludí ktorý porušujú pravidlá, a presne tomuto by som chcel zabrániť, viem aj dobre komunikovať s ludmi čiže by som vedel novačikom ale možno aj pokročilím pomocť
Zkušenosti s CS:GO:Mám na Cs:Go 1k čiže niake skúsenosti mám, samozrejme niesom dokonalý a niečo by sa o mojej neznalosti našlo :(
Případné poznámky:Nejsou :)
PS: Myslím že ide o chybu(mílne informacie) s tvojej strany Železo pretože spĺňam 3 zo 6 podmienok, preto som si dovolil podať odvolanie lebo si myslím že Zamietnutie som dostal neprávom :cry: :cry:
Prosím o zváženie
Volám sa jakub a je mi 14 rokov, som zo slovenska a mám rád Florbal, futbal, PC, stretavanie sa s novymi luďmi :))
K3bos
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté] Odvolanie na Žiadosť o Admina / TTT

od Rumcajz » 16 říj 2019, 19:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Odvolanie na ´´ [Zamietnuté] Žiadosť o Admina / TTT´´

Příspěvekod ZelezoBeton » 16 říj 2019, 20:21 VIP

Obrázek

Keď ti to napíšem rozsiahlejšie dáš mi pokoj?
Ako som ti už písal do minulej žiadosti udal si zlé hlstats a ja som si toho nevšimol lebo si mi nestál ani za to aby som ti skontroloval chat. Kto chce byt adminom mal by spĺňať podmienky a ani tie mu nezaručujú že sa ním stane. Sú možné výnimky ale to len za predpokladu že nesplňuješ jednu a ostatné nadpriemerne. Ty ale spĺňaš iba 3 čo je polovica pričom väčšina hráčov na serveri má mikrofón, nahratých 20h a nie sú adminmi na inom portále. Do vekového limitu ti chýbajú 2 roky a na profile máš 13 čo vzbudzuje podozrenie. Píšeš že chceš zabrániť porušovaniu pravidiel ale nemáš nahlásené ani jedno PP. Máš tú drzosť si žiadať o admina v dobe keď máš aktívny ban za niečo čo ja považujem za najhorší priestupok na TTT.
Takže zamietnutie určite nebolo neprávom a ak máš pocit že ti krivdím môžeš sa obrátiť priamo na HLA gustik-u234.html
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Zpět na Nábory Adminů