• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Odysee/JB1/Mensia neznalsot pravidiel
Serus, jedna sa o to, ze bola nasledovna situacia: mapa oasis ody ako simon chcel dat teamovu atrakciu. Mal 4 hracov uz rozdelenych v teame, kazdopadne 1 z nich mal dostat nevyhodu. Miesto toho aby mu hodil kockou alebo vymslel nieco, povedal nasledovne:"Tu nevyhodu mu dam po atrakcii ak prezije" Pkial viem je logicke aby sa nevyhody davali hned, a neprekladali po atrakciach, hrach apod. Hrac co mal amt nevyhodu nastastie zomrel, cize sa nic vazne nestalo. Admin kazdopadne bol tvrdohlavy a trval si na svojom tvrdeni, ze Vd moze dat az po atrakcii. Na toto som mu oponoval slovami:"Takez ked na zaciatku kola ma mat niekto nevyhodu, tak mu ju mozem prelozit az ked budu posledni dvaja? on povedal ze nie. Za mna admin pochybil a mal dat nevyhodu hned. Nabuduce bude stacit menej arogantnosti a viac priatelskosti ked ho na to upozornujem.
DEMO 8:53 mu CTcko hlasilo nevyhodu 9:10 mu chce prelozit nevyhodu po atrakcii, naco som ho upozornoval v chate a nasledne aj vo voice. Situacia konci pri bhope
DEMO 8:53 mu CTcko hlasilo nevyhodu 9:10 mu chce prelozit nevyhodu po atrakcii, naco som ho upozornoval v chate a nasledne aj vo voice. Situacia konci pri bhope
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
[Vyriešené]Odysee/JB1/Mensia neznalsot pravidiel
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Odysee/JB1/Mensia neznalsot pravidiel
Nebol som arogantný, vysvetlili sme si to. Chybička se vloudila, keďže som sa sústredil na CT, ktoré robili bordel a pochybil som, shame on me, ospravedlňujem sa.
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Re: Odysee/JB1/Mensia neznalsot pravidiel
Najlepšie je hráčom dávať kill. Sami si takto komplikujete život. Úplne zbytočne.
Ak už dávate nevýhody, tak ich samozrejme dávajte hneď. Nie po atrakcii, po kole, po roku. Hneď.
Admin sa ospravedlnil a verím, že nabudúce už bude postupovať správne. Tentokrát postačí upozornenie.
Vyriešené.
Ak už dávate nevýhody, tak ich samozrejme dávajte hneď. Nie po atrakcii, po kole, po roku. Hneď.
Admin sa ospravedlnil a verím, že nabudúce už bude postupovať správne. Tentokrát postačí upozornenie.
Vyriešené.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1